Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 234
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 135
"Вездесъщият" ще го дават на 9 юни по Нова. (Извинявам се, ако е публикувано инфото).

Ех, чудесно! Най-накрая ще мога да го гледам Heart Eyes

# 136
"Вездесъщият" ще го дават на 9 юни по Нова. (Извинявам се, ако е публикувано инфото).
мерсииии
Надявам се торент тракерите да действат по най-бързия начин 😁😎
Снощи погледах малко Отплата..за съжаление много лошо качество на видеото. И постоянно забива. Въпреки бързият ми нет.
Но пооплакнах очи по стройната снага на Батко за лека нощ. Не знам за вас, но като че ли се е разхубавил още повече за тия 6 години 😍

# 137
Ох, ще умра от смях Simple Smile Назначавам ви за помощник-сценаристи Simple Smile

А за Вездесъщият - супер!! Макар че си е друго на кинце и после среща с Велислав...ама поне всички ще го гледаме Simple Smile

# 138
Ейй, страхотно за Въздесъщият! След всички суперлативи тук много се навих да го гледам, но в нашия град не го излъчват.
Точно тогава сме на почивка и няма как да го гледам, но живи и здрави като се върнем се надявам някоя добра душа тук да ми подшушне от къде да го сваля 😊

# 139
Супер е, че ще го пуснат и по телевизията. Крайно време беше. А и вие тук много ме надъхвате да го гледам като говорите за него, така, че няма да го изпусна. Grinning

Дона, на кино и аз съм по-навита да го гледам, друго си е, обаче във В.Търново отдавна изпуснах момента. Така става като спим и забелязахме Велислав чак в сериала хахаха.

# 140
  • Там,където се събуждам щастлива.
В колко ще го дават на 9? Пууу, организирах едно гости и ако е рано.....Пуууу.

Няма индикация за утре и Фейса. Дано Наум Шопов се смили, че той е най в час със социалните медии....Simple Smile

# 141
Joy
.......Но пооплакнах очи по стройната снага на Батко за лека нощ. Не знам за вас, но като че ли се е разхубавил още повече за тия 6 години 😍 
Сега и на мен ми харесва повече , има по-меко излъчване /дали от  снежинките по кичурите Smile
Освен това героят му в Отплата е  с осакатена  душа , безмилостен и готов на всичко , за да отмъсти , даже и да  отнеме невинен живот , това ме натоварва излишно .
Харесвам , когато играе ролята на суров , изстрадал , но и много нежен мъж /а , това било  баш наш Марио Joy/.
Не че много ми дреме за нея , но какво ли ще стане със Стаменова и дали  няма да ни лишат /ах / от нея в другия сезон  ?
Май ще подпукаме в тази тема и Вездесъщият и Отплата , няма да стават за отделни теми . Няма да има такива моменти , на които да правим разбори и да имаме очаквания за развитие - просто историята ще премине и  остава да коментираме  играта на  Велислав Hands Plus1
Ако на някого пречи , можем да пускаме  коментарите в спойлери .

Ето за Вездесъщият    https://nova.bg/accents/view/2018/05/28/217218/%D0%B2%D0%B5%D0%B … D0%BF%D0%BE-nova/

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 17:49 от Ели-фен

# 142
Ех, че са милички бе! GrinningHeart
Скрит текст:

Харесва ми часът, в който ще го излъчват. 22:15 ми е идеално, аз обичам да гледам филми късно вечер.

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 18:43 от yanitsa.s

# 143
Абе откъде разбрахме това за деня и часа?
Странно. че няма да е в 8

# 144
Абе откъде разбрахме това за деня и часа?
Странно. че няма да е в 8
Ели е постнала линк с новината над моя пост. Странно ми стана и на мен, обаче нямам претенции, и без това все се чудя какво да гледам в събота вечер - ето чудесен вариант. Grinning

# 145
Не мисля, че ще ни лишат от Стаменова. Смятам дори, че следващия сезон нейните неволи като директор ще са в центъра на събитията. Не ми се вярва на финала за два епизода да приключат тази история с фирмата фантом и поставения дядо.
Мисля си дали това, което пишеше в анонса за неочакваните роднински взаимоотношения не се отнася за нея и този дядо (ако не става дума за Албена и Петър).

# 146
  • Там,където се събуждам щастлива.
Супер, че ще е толкова късно. Дори с един час назад (При нас ще е 21) пак ще съм приключила с гостите.

# 147
Joy
.......Но пооплакнах очи по стройната снага на Батко за лека нощ. Не знам за вас, но като че ли се е разхубавил още повече за тия 6 години 😍 
Сега и на мен ми харесва повече , има по-меко излъчване /дали от  снежинките по кичурите Smile
Освен това героят му в Отплата е  с осакатена  душа , безмилостен и готов на всичко , за да отмъсти , даже и да  отнеме невинен живот , това ме натоварва излишно .
Харесвам , когато играе ролята на суров , изстрадал , но и много нежен мъж /а , това било  баш наш Марио Joy/.
Не че много ми дреме за нея , но какво ли ще стане със Стаменова и дали  няма да ни лишат /ах / от нея в другия сезон  ?
Май ще подпукаме в тази тема и Вездесъщият и Отплата , няма да стават за отделни теми . Няма да има такива моменти , на които да правим разбори и да имаме очаквания за развитие - просто историята ще премине и  остава да коментираме  играта на  Велислав Hands Plus1
Ако на някого пречи , можем да пускаме  коментарите в спойлери .

Ето за Вездесъщият    https://nova.bg/accents/view/2018/05/28/217218/%D0%B2%D0%B5%D0%B … D0%BF%D0%BE-nova/
по същата причина, Ел. Изгладили са му се ръбовете😎 придобил е една такава кадифена мекота😛😍

# 148
Велислав е типичния пример за онези мъже, които с годините стават все по-хубави и по-хубави. И аз мисля като вас - по-мек е сега, по-топъл.

# 149
 Образът на Стаменова като цяло не е толкова зле замислен, но актрисата, която играе е леко калпава за мен. Сцената с бебето в църквата за мен беше напълно излишна и пагубна, целеше да покаже отчаяние, но на мен ми беше грозна. Дано драмата с нея приключи в този сезон и да не ни занимават следващия с нея, защото ще бъде също толкова тъпо колкото да гледаме нов любов триъгълник. Лично мнение Grinning

Велислав на пръв поглед не е никакъв красавец, но като го гледаш как играе и се влюбваш. Аз поне колкото и да ги харесвам З+М си мечтаех да съм на мястото на Диана тайничко Grinning

Общи условия

Активация на акаунт