Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 210
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 120
Ейй, какво направихте бе! Чак на 8-ма страница ви хващам 😀

Нямам търпение вече за финала! Хем после ще ми е скучно, защото аз друг не гледам в момента, ама все пак съм любопитна какво ще се случи.

# 121
  • София
Стига с тези мусаки. Ами Зорница е еманципирана жена и тя пред печката не стои. Марио ще готви. Той вече си знае как се прави, нали Тони е имал само него. А вие представяте ли си Тони да е израснал без мусака?! Абсурд, това на Марио не бихме му простили.
Така, че спокойно - ще имам какво да ядат младото семейство. Ако случайно изгорят мусаката ще се хранят с духовна храна - Марио ще свири на китара на Зорница. Аз да си кажа, че тази сцена си я чакам, ако не в този, поне в следващия сезон.

Утре, на срещата очаквам единствения въпрос да бъде "Кога се връща Банков". Освен ако фенките не са се отказали да ходят след излъченото промо Simple Smile.

# 122
Ей, не се спряха с този Банков! Те за Зори ли го искат или да участва в сериала?

# 123
По принцип е така, че Зорница ще бъде с този, когото решат сценаристите, но все пак те като изграждат един образ го мислят. А и не виждам поради какви нужди ще я върнат при него. Може да спечелят да вкарат някаква интрига. Но в предния сезон се постараха да ни убедят, че това е невъзможната, а не голямата любов. Ако имаше идея за връщане обратно на тая двойка, щяха да ни спестят известни неща. На практика те съвсем умишлено хлопнаха тази врата. А ако накрая оженят наистина Зорница и Марио, за мен това ще е недвусмислено послание от страна на сценаристите да не чакаме възраждане на старата връзка на Зорница.

Спомням си един монолог на Зорница след епизода с обувката, в който питаше колко пъти трябва да я изгуби, за да намери принца, който ще е харесан и от ума, и от сърцето. За мен това беше едно доказателство, че Банков не е бил мъжа на живота й.
Освен това, ако искаха да я оставят с него накрая, тя нямаше да спре да го обича и да се влюби така в друг,въобще нямаше да им изградят такава връзка с Марио. И образът й като цяло щеше да се промени, докато не се появи той отново и да си я вземе.

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 16:21 от yanitsa.s

# 124
Ей, не се спряха с този Банков! Те за Зори ли го искат или да участва в сериала?

Всеки иска различно Smiley Някои още се надяват на връзка Огнянова- Банков, други не могат да я гледат Огнянова и искат само Банков да се върне с нова любов. Но в общи линии се иска Вергов/Банков обратно в сериала.

# 125
Марио ще свири на китара на Зорница. Аз да си кажа, че тази сцена си я чакам, ако не в този, поне в следващия сезон.
Искам такава сцена! Този път без да се гледат тъжно през рамото на Този-който-има-само-Марио.  След това Майчето ще ни залее с гифчета и ако иска и брата близнак на Банков да дойде, лично ще му издействам ограничителна заповед.  Joy

Дона, стига се прави, че имаш и друга работа освен да фантазираш сценарии, чакаме си дозата. Grinning Sunglasses

# 126
  • София
Утре по кое време ще е тази пресконференция (изпуснала съм)?

# 127
Марио ще готви. Той вече си знае как се прави, нали Тони е имал само него. А вие представяте ли си Тони да е израснал без мусака?! Абсурд, това на Марио не бихме му простили.
Утре, на срещата очаквам единствения въпрос да бъде "Кога се връща Банков". Освен ако фенките не са се отказали да ходят след излъченото промо Simple Smile.
Тони може да готви мусака. Колкото и да не ѝ се вярва на Москита. И пържени филии за закуска.

Радвам се, че няма да съм там утре, за да не се червя пред актьорите, заради тези, които ще питат най-напред и единствено “Кога се връща Банков”. Неприятно е спрямо труда на всички останали.

Мисля го сега, как да завъртя три-четири-петъгълника. Пфуууу, а бях обещала да не пиша нови сценарии преди края на сезона Joy Само загатвам, че връщам орогиналния Виктор Банков ахахах

Only one - не е точно предлонференция, просто преди или след епизода в киното ще има среща с целия екип. Това е

# 128
  • Там,където се събуждам щастлива.
Утре по кое време ще е тази пресконференция (изпуснала съм)?

След прожекцията, мисля! Дано се смилят и да се включат наживо във Фейса.

# 129
  • София
А, ясно. Ще дебнем. Лятото ще се оглеждаме по улиците да засечем някъде снимачния процес.

# 130
Ако е като предишната “пресконференция” на Милошев, нищо интересно няма да изпуснем... такава пародия няма сигурно и в най-нискобюджетните продукции.

# 131
Мисля го сега, как да завъртя три-четири-петъгълника. Пфуууу, а бях обещала да не пиша нови сценарии преди края на сезона Joy Само загатвам, че връщам орогиналния Виктор Банков ахахах
Зомби? Бил е в кома и се е събудил? Извънземни са го съживили? Инсценирал е смърта си? Духът му има несвършени дела и не е напуснал земята и се появява Дженифър Лав Хюит, която само тя може да го види и да му помогне отново да спчелеи Зорница? Погребали са го в гробището за домашни любимци на Кинг и сега се връща в бездушното си тяло?

# 132
  • София
Калинка, това би било наистина чудесно. Имали някакви индикации, че биха излъчили с лайф чат?

Дона, радвай се, че са само равнинни геометричи фигури - многоъгълници. А представи си ако трябваше да измислиш някоя триизмерна фигура -  призма, конус, пирамида, сфера или кълбо?

ПП Кълбото май си я представям Simple Smile

# 133
  • София
"Вездесъщият" ще го дават на 9 юни по Нова. (Извинявам се, ако е публикувано инфото).

# 134
  • София
Е, това вече е новина. Супер.

Общи условия

Активация на акаунт