Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 760
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Съмнявам се, че сценаристите ще завъртят пак любовен триъгълник. Като си представя още един сезон с кахърната физиономия на Огнянова и ми се реве. Надявам се около Банков да завъртят нова, по-подходяща и готина дама (аз не харесвам Огнянова, Банков-да). Предполагам, че Банков ще се върне с жена си, едва ли ще я "убият". newsm78

# 106

Мусаката за довечера още не е направила, с германци ще се занимава

Ще поръча пица бе! Докато се научи да прави мусака, колко тави ще идат в коша....
Ужас, мусака в коша - грехота!!!! Ама тя нали е грешна жена....

Относно съпругата на Банков - доколкото мжо ед а се вярва, във ФБ писа една жена, приятелка на  тази, която игра съпругата. Та въпросната "съпруга" е казала, че не са я викали за снимки.

# 107
  • Там,където се събуждам щастлива.
Според мен Фотев е направил Васил поставено лице и в замяна му е дал пари. И изведнъж Васко решава да стане честен, преди да се ожени за Жекова и натопява Фотев.

# 108
Съмнявам се, че сценаристите ще завъртят пак любовен триъгълник. Като си представя още един сезон с кахърната физиономия на Огнянова и ми се реве. Надявам се около Банков да завъртят нова, по-подходяща и готина дама (аз не харесвам Огнянова, Банков-да). Предполагам, че Банков ще се върне с жена си, едва ли ще я "убият". newsm78
Предвид това, че жена му не е актриса, по-скоро без нея чакам да се върне. Но и аз съм на мнение, че около Банков трябва да завъртят друга жена. Оставяме настрана, че не искам да развалят вече създалата се двойка. Просто смятам, че Огнянова изключително не е подходяща за Банков, както и той - за нея и една дълготрайна връзка между двамата само ще ги направи нещастни.

Зорница тепърва има работа - жилище, домакинска работа, деца да ражда и да гледа. Женена жена е, няма време за чужди мъже.
Хахаха, ами така си е, тепърва има семейно гнездо да изгражда Grinning Мел, сега, ако Марио буквално я понесе на ръце пред олтара, думите за отровата прощаваме ли му ги окончателно? Wink

Калинка, това е интересна мисъл, но пък защо ще арестуват и Васко? По-скоро да е поставено лице и той да изгори заедно с Фотев?

# 109
Ужас! Марио си е взел жена, която тепърва ще се учи да прави мусака? Трагедия!

Въпросната жена на Банков, когато я имаше в един епизод я бяха питали в профила ѝ дали ще става актриса или дали ще участва още или нещо такова, тя беше отговорила "Не".

# 110
Ами ако Фотев и Васил се окажат някакви роднини? Може и това да се има предвид под ''внезапни роднински връзки'' или там както беше цитирано

Зорница да се обажда на баба за книгата с рецептитие най-добре и да рови из брокерски сайтове, че ми се струва смешно да живеят с Тони тримката. Grinning

# 111
  • София
При всеки трябва да има някаква драма. Няма как да оставят Огнянова и Марио щастливо да си живеят. Ще измислят драма и там. Мазов и Хинова тъкмо да им се получат нещата и сценаристите си изсмукаха от пръстите някаква тъпотия. Добре, че Калин и Наталия няма да участват в следващите серии (евентуално), че не знам какво вече щяха да им измислят.

# 112
The only one, това е така и ние сме далеч от мисълта, че ще имат безоблачен съвместен живот. Просто се надявам да излязат от клишето с трети човек в двойката и да им намерят други проблеми.

При Мазови аз първоначално реагирах някак остро на случващото се, но после се замислих, че често в живота се случва така, че когато човек вложи всичко в постигането на определена цел, се получава едно прегаряне и след това вместо да има щастие и еуфория, се затъва в дупка. Мазов буквално се изгуби след раждането на детето и се луташе между крайна загриженост и крайна потиснатост и накрая изплесна.

# 113
Москита, прощавам му! Абсолютно и необратимо! Чакам си утре да се насладя на сцената, която още в петък ме разплака подготвена с кърпички.
И аз като Калинка съм ги наредила Васил и Фотев заедно да вършат далавери. Арестуват ги заедно, защото са разкрили данъчната афера, в която участват заедно.
За Ина нямам никаква идея, как ще се навържат нещата, пък и подсказки няма.

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 15:46 от *Melanie*

# 114
Младото семейство...без жилище...без перфектната мусака....закъде са тръгнали, не знам????????????
Ето ви я драмата на шести сезон!!!

И после защо сме разочаровани от анонса...ние всички варианти обсъдихме Joy

Скрит текст:
Егати, прияде ми се мусака.....половин тава мога да омахам!

# 115
  • София
Фотев и да го арестуват, бързо ще го пуснат. Той има връзки, пари, в България сме, корупцията е на всякъде.

# 116
Мисля си първо трябва да разберем, кои актьори остават за следващият сезон. Това за мен е по-важно от това, кои нови ще дойдат. Дано, дано Зори и Марио останат. Не ми се пише, кои не желая да гледам повече.

Дона, довечера няма серия, колко му е да спретнеш една мусака.

# 117
Мисля си първо трябва да разберем, кои актьори остават за следващият сезон. Това за мен е по-важно от това, кои нови ще дойдат. Дано, дано Зори и Марио останат. Не ми се пише, кои не желая да гледам повече.

Не вярвам това да го обявявят преди Август......

# 118
Те нали ще направят някаква пресконференция утре, за да направят такава ще трябва да изплюят камъчето поне малко

# 119
Все ще се "издадат" - публикации, снимки. Я, колко агенти има тук.

Общи условия

Активация на акаунт