Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 757
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 90
Добре де защо при Зорница? Жени в сериала бол. Заети жени също - Галя, Албена, Мишева, Ина. Някоя младшчка сестра може да завърти като оная сестра дето спаси на Тасев приятелката от самоубийство, рецепционистката (иронията тя си има малко име, а я дават за част от секундата, а иначе Мишева си живее само с фамилията) все ще го набутат някъде. Драма в отношенията може да има и без да се замесват още сто човека, а и ти вече тоя филм с любовния триъгълник не го ли играха цял сезон?

# 91
Мишева си няма малко име... те шутовете на болницата си нямат - Пенев и Владов. Grinning

Стига сте предизвиквали съдбата и сценаристите!

# 92
Съгласна съм, Стела, аз предполагам, че първоначално идеята за тяхната история е била замислена по съвсем различен начин, после я скапаха, та да могат да го изкарат. Но според мен тъй като създадоха не по-малко успешна история между Марио и Зорница, евентуалното му връщане не е непременно връщане при нея. Или поне така се надявам Grinning Колкото и да го обичат от екипа Вергов, те не могат да бъдат заложници на един човек.

# 93
За жалост Стела има право....
Според мен много зависи как ще върнат Банков, дали ще е с жена си или ще е разведен. Ако е с жена си определено не виждам как ще е със Зорница изобщо. Ако е сам, тогава имам леки съмнения, че може да се направи там драма.
Аз помня думите на Кръстева към Банков - че невъзможните любови, понеже са невъзможни, си остават най-силни... И донякъде е така. Недоизживяната/невъзможната любов винаги оставя следи и силен спомен, и ако се върне този спомен, тогава нещата лесно могат да се заплетат пак.
Но аз вярвам на новата любов, вярвам, че тя е достатъчно силна и че е емоционално издържана, а и по-правилна за Зорница. Смятам, че и тя го осъзнава. Просто Зорница и Марио като типажи са един за друг, сродни души, които се намериха и излекуваха. И неслучайно изградиха образа Марио, който да й пасне така добре.
Така че и аз като Москита вярвам, че няма да развалят образа на Огнянова и че тя ще си остане с Марио, независимо от всичко.  А и ако ще се венчаят, тогава не виждам защо това трябва да се разваля с лека ръка заради избора на един актьор да се връща. Unamused

# 94
Как се казва рецепционистката? Grinning

Тъпо ще е пак да гледаме любовни триъгълници Зорница/Марио/Банков или ако не е Банков който и да е друг стар или нов герой. Ние се отегчихме тук, където сме яростни фенове, а какво остава за другите лелки, които не могат да ги дишат Grinning Нова драма ще е

# 95

Тъпо ще е пак да гледаме любовни триъгълници Зорница/Марио/Банков или ако не е Банков който и да е друг стар или нов герой. Ние се отегчихме тук, където сме яростни фенове, а какво остава за другите лелки, които не могат да ги дишат Grinning Нова драма ще е

Калина се казва момичето, обаче мисля че друг път с друго име да я наричали... Но все пак е постижение..
Да надявам се да няма други триъгълници. Този сезон си нагледахме на достатъчно и то не само между Марио и Зорница...

# 96
Момичета много подценявате сценаристите триъгълник Марио, Зорница, Банков ще е втори сезон повторение на идеята за триъгълника и трети сезон любовните драми на Зорница. Никой няма да инвестира в толкова изтъркан и евтин сценарии. И за да има някакво завръщане на Зорница към Банков трябва да се върне за цял сезон, за да може да завъртят хиляда ситуации и обрати, за да изглежда правдоподобно, а вече кзахме, че Вергов надали ще се върне за цял сезон.

# 97

Калина се казва момичето, обаче мисля че друг път с друго име да я наричали... Но все пак е постижение..
Да надявам се да няма други триъгълници. Този сезон си нагледахме на достатъчно и то не само между Марио и Зорница...

Благодаря. Тъпо е че сценаристите под драма разбират само да набутат в една двойка трети човек. Сериалът си е от достатъчно драматично естество, може да използват повече драма с пациенти, техните проблеми и житейски път и по този начин да показват отношението на лекарите и как им влияе на тях самите. Така и на зрителите ще въздействат много повече според мен. В реалния живот не всичко са изневери и любовни драми.

# 98
И за да не е спам - с каква рокля според вас ще е Жекова? Wink

Булчинска рокля силует  "РУСАЛКА" - розова!:sob:SobSob

# 99
Излагаш СА!!!
Жекова ще е в бяло! Тя е честна и почтена жена!

# 100
Ако в следващия сезон наблегнат повече на професионалния живот на героите, а не на личните им драми, според мен само ще спечелят. Могат да изнамерят интересни казуси, сблъсъци между отделните герои и т.н. Сблъсъкът между Врабчев и Марио/Зорница например, беше интересен, защото се видя как реагират хората в критични за пациента ситуации, разказаха ни за нараненото его и т.н.
А примерно Зорница съвсем ясно си я представям в ситуация, в която сгазва лука заради някой пациент и после се почват проблеми и т.н.
Не знам, те вече вероятно имат идея какво ще правят, дано да са го премислили добре. В тоя сезон имаше много интересни и силни моменти и само лекото прекаляване в определени области развали добрия вкус от историите.

Жекова нали си мечтаеше да е в булчинска рокля, значи трябва да е в бяло.

# 101
Моски, прави ми впечатление, че мине се не мине време и някой го казва това, което написа току-що. Че искаме друг тип истории и развитие на героите. Единствено се надявам сценаристите да ни четат и да взимат под внимание това, което пишем.

# 102
Москита, ти го каза по-добре от мен. И аз точно това си мисля Simple Smile

# 103
В отбора на девойките съм, които мислят, че Зорница няма да я тикнат в ръцете на Германеца. Че сценаристите от време на време изтрещяват вярно е, но чак толкова.... Най-малкото доста еднообразно ще стане. Има и други жени, а най-добре някоя нова кака да вкарат за Онзи и там да изградят една различна любов. Зорница тепърва има работа - жилище, домакинска работа, деца да ражда и да гледа. Женена жена е, няма време за чужди мъже.

# 104
В отбора на девойките съм, които мислят, че Зорница няма да я тикнат в ръцете на Германеца. Че сценаристите от време на време изтрещяват вярно е, но чак толкова.... Най-малкото доста еднообразно ще стане. Има и други жени, а най-добре някоя нова кака да вкарат за Онзи и там да изградят една различна любов. Зорница тепърва има работа - жилище, домакинска работа, деца да ражда и да гледа. Женена жена е, няма време за чужди мъже.
Мусаката за довечера още не е направила, с германци ще се занимава

Общи условия

Активация на акаунт