Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 745
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 75
Диди, това може да стане само със сестрата близначка на Зорница Simple Smile
Дона ще спретне един сценарий.
За Кака обаче, страницата Банков е затворена, тя самата го каза няколко пъти.
Аха. Той нека се появи само. Пак ще си говорим. 😉😂

# 76
  • София
Ох и аз щях да те помоля поне до следобяд да го мислиш, че много работа имам.
Но със Зорница и Деница започваш добре Simple Smile

И за да не е спам - с каква рокля според вас ще е Жекова? Wink

Диди, аз поне го чакам, ама за да видя как ще подвие опашка и ще се стои при жената Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 14:12 от rosita_ta

# 77

Попр всеки има склонността да си замазва очите и очите на другите като отрича. В началото като казваше, че е затворена книга не беше убедителна, но колкото повече се развиваше историята с Марио, толкова повече затваряше книгата. Сещам се за момента, когато обясняваше на Марио/ пациентът за палпацията. Тогава за мен беше първата истинска крачка, показа колебание, но показа и готовност за действие. Вече когато Банков се обади беше по-различна ситуация. По лицето и пролича, че е изплашена, но действията и бяха решителни - отиде при Марио в бойна готовност за развитие в отношенията им. Тогава като че ли затвори страницата. А вече с понататашните събития и един слон седна върху книгата и няма начин да бъде отворена според мен каквото и да става.

# 78
Всъщност, само сценаристите решават за това кой да избере Зорница . Споровете са излишни, нали знаете Simple Smile
Нагледали сме се на доста нелепи действия, така че няма да се учудя, ако му постелят червения килим към сърцето на кака.
Да си ѝ плесне един шамар по нашенски и да се приключва.

# 79
Фиф съгласна съм доста едър слон седна на книгата Банков откакто разцъфтя любовта им с Марио.

# 80
Само да свърша работа, че днес е лудница Joy
Притеснява ме единствено Марио да не обърка двете сестри - Зорница и Деница или Тонката да не реши сега пък да ухажва Деница Joy

Хахахахах Банков имаше брат близнак, но откога и Зорница откри близначката си Деница? Joy Joy

Надявам се, ако върнат Банков да не го наврат при Зорница и поредната геометрична фигура.

# 81
Веракруз, права си. Какво значение има какъв характер са й изграждали до сега, какво значение има, че ще е адски нелогично... ако са решили да е с Банков, от девет кладенеца вода ще донесат и пак ще му я дадат.

# 82
Всъщност, само сценаристите решават за това кой да избере Зорница . Споровете са излишни, нали знаете Simple Smile
Нагледали сме се на доста нелепи действия, така че няма да се учудя, ако му постелят червения килим към сърцето на кака.
То е така, ама нали трябва да си чешем езиците с нещо.......
Хахахахах Банков имаше брат близнак, но откога и Зорница откри близначката си Деница? Joy Joy

Отпреди 5 минути - откакто Роси ми даде идеята Wink
Освен това в моя сценарий Виктор Банков е умрял, а нещата ги върши Валентин Банков....тъй че пак сме само с един Банков аххахаха

Не забравяй, че Ина Фотева също има сестра близначка - меркантилната кучка Wink

# 83
О, аз съм далеч от мисълта за спор. Всички тук се шегуваме и запълваме времето до големия финал. 

# 84
  • София
Дам, а и на някои ни е приятно да си се шегуваме, предполагам поне повечето не приемаме нещата чак толкова сериозно. А и знаем, че от екипа черпят вдъхновение от нас.
И понеже Дона се опъва да кандидатства за сценарист и за това пише тук - един вид сценарист под прикритие Wink

# 85
Отпреди 5 минути - откакто Роси ми даде идеята Wink
Освен това в моя сценарий Виктор Банков е умрял, а нещата ги върши Валентин Банков....тъй че пак сме само с един Банков аххахаха
Не забравяй, че Ина Фотева също има сестра близначка - меркантилната кучка Wink
Вярно, че героите живеят в  селото на доктор Менгеле. А Деница добра или зла ще е? Grinning
Чакам историята!

Не знам защо продължаваме да нищим Банков сега. Утре ще разберем. После цяло лято ще го човъркаме.

# 86
Дам, а и на някои ни е приятно да си се шегуваме, предполагам поне повечето не приемаме нещата чак толкова сериозно. А и знаем, че от екипа черпят вдъхновение от нас.
И понеже Дона се опъва да кандидатства за сценарист и за това пише тук - един вид сценарист под прикритие Wink

Ух, ти си ми сред най-големите фенове хахахахах BlushBlush

Междудругото във фейсбук групите има един младеж, който също пише алтернативни сценарии и вече са му казали да се пробва като сценарист Joy, но пък неговите са съвсем изтрещели Grinning Grinning  Тоест тук сме по-добри Wink

ddimitrova, добра ще е, но ще е една идея по-непрощаваща от Зорница - тоест Банков ще си намери майстора - жена, която да го строява Grinning

# 87

Дона, още от следващия сезон те искаме за сценарист. Ще точим всяка вечер в 8 лиги, усещам го Grinning

# 88
По принцип е така, че Зорница ще бъде с този, когото решат сценаристите, но все пак те като изграждат един образ го мислят. А и не виждам поради какви нужди ще я върнат при него. Може да спечелят да вкарат някаква интрига. Но в предния сезон се постараха да ни убедят, че това е невъзможната, а не голямата любов. Ако имаше идея за връщане обратно на тая двойка, щяха да ни спестят известни неща. На практика те съвсем умишлено хлопнаха тази врата. А ако накрая оженят наистина Зорница и Марио, за мен това ще е недвусмислено послание от страна на сценаристите да не чакаме възраждане на старата връзка на Зорница.

# 89
Москита, те хлопнаха тази врата, щото Вергов е решил да се маха от сериала. Явно тогава махането е било окончателно. Сега има нови обстоятелства и сценаристите като нищо пак ще му отворят вратата Wink

Не ме разбирай погрешно, искам Зорница да си остане с Марио. Ама едно е какво искаме ние, съвсем друго - как ще извъртят историята в гонитбата на рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт