Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 737
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 60
Абе нека да дойде Банков, аз Вергов го харесвам, само да е далеч от нашето момиче Simple Smile Иначе е супер!!!

И аззз, в началото на 3ти сезон като се появи и си казах ''Тоя ще бъде мега якия пич'' някакъв мрачен, тегав, ще им бъде трън в гащите на другите лекари.. Като взеха да го забъркват със Зорница нещо изгубих интерес Grinning Зорница само с Марио върви в комплект. Банков нека се връща и да продължава да бъде същия трън както беше в началото на 3ти сезон Grinning

# 61
И мен ми харесва темерута Банков, нещо като Врабчев ми е. Необходимо зло за да има забава. Изобщо не се съмнявам, че той е окончателно аут от сърцето на Зорница, така че да долита чакам го. Обзалагам се и че ако дойде известно време ще си мерят скалпелите с Марио, който може и да започне да ревнува Зорница и ще бъде доста комично, така че да заповяда.

# 62
  • Разпиляна във въображението
Като ви чета само аз не съм взела Банков на сериозно. Въх.

# 63
Като ви чета само аз не съм взела Банков на сериозно. Въх.
Две сме. Wink Не вярвам да го видим пак за повече от два-три епизода.

# 64
Аз изобщо не вярвам Вергов да се върне за постоянно. Мисля че утре ще имаме обаждане от Банков почти на 100 процента, а другия сезон ще цъфне за няколко епизода, колкото фенките му да не си прережат вените.

# 65
  • Разпиляна във въображението
Не, имам предвид от появяването му. Първо ми се стори, че се заглежда по Стаменова. После почна да слухти като дърта клюкарка по кюшетата. Написа някакви правила, които и той взе да не спазва. После вече със Зорница...

# 66
Със сигурност няма да е за постоянно. Той е затрупан с ангажименти и няма да ги зареже всичките за Откраднат живот. Просто ще е яко да се завърти за няколко епизода колкото да вкара адреналин и после кой от къде е Grinning

# 67
Благодаря за темата! За едни сватба, за други брадва - много точно  Laughing
Дона, Вергов в Дон Жуан беше с брада, а снимките точно бяха приключили Wink Hе че не може да се появи в този вид, но нали една потребителка, имаща вътрешна информация, писа, че сега няма да го видим, но в следващия сезон - да, както и други известни лица  Wink Утре не го очаквам, но се надявам на срещата в киното да обявят някои от новите. Дано, щом вече се знаят, да не пазят до последно в тайна това кой влиза и кой излиза.

# 68
Не, имам предвид от появяването му. Първо ми се стори, че се заглежда по Стаменова. После почна да слухти като дърта клюкарка по кюшетата. Написа някакви правила, които и той взе да не спазва. После вече със Зорница...

Еми имаше нужда да се ориентира човекът в обстановката - да види коя ще му върже JoyJoyJoy

ей, Злати, вярно, там беше с брада. Абе пак имам едно наум....

# 69
  • София
Ми да го видим, няма лошо, даже могат и интересно и интелигентно да го направят.
Едно е сигурно обаче, няма да го видим във връзка със Зорница. Очаквам ако реши да звънне в този сезон нашето момиче да му изчурулика нещо от рода:
It's a little too late
I'm a little toо gone,
A little toо married Simple Smile
От другата страна пълно  мълчние, а Зорница със замах натиска червената слушалка Simple Smile

# 70
Виж сега- за Банков или добро или нищо!🤬😋🤗
Ще дойде на бял кон и Зори ще отлети с него. Пък Марио ще остане с пръст в устата. 🤨😂

# 71
Виж сега- за Банков или добро или нищо!🤬😋🤗
Ще дойде на бял кон и Зори ще отлети с него. Пък Марио ще остане с пръст в устата. 🤨😂
Недей, че Мириел е готова да им стегне куфарите.. личните си куфари ще им даде JoyJoyJoy

# 72
За мен появата на Банков е като излизане на херпес - усещам го, че ще се появи, дразни ме, но стискам зъби и чакам да си му мине периода и да изчезне, без да оставя следи Simple Smile

# 73
  • София
Диди, това може да стане само със сестрата близначка на Зорница Simple Smile
Дона ще спретне един сценарий.
За Кака обаче, страницата Банков е затворена, тя самата го каза няколко пъти.

# 74
Само да свърша работа, че днес е лудница Joy
Притеснява ме единствено Марио да не обърка двете сестри - Зорница и Деница или Тонката да не реши сега пък да ухажва Деница Joy

Общи условия

Активация на акаунт