Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 737
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 45
Това заглавие на темата... Joy Благодаря! Flowers Hibiscus
Някой питаше за едни песнички в предната тема, Дона, май ти беше, ето едната, другите и аз не мога да ги намеря още: Sad

https://www.youtube.com/watch?v=V7YlcXIa3f0 - от монолога на Марио за анатомията на близостта и чувствата в колата;

Страхотна си Kissing Heart
Сега ако някой успее да ми изрови песента от секса на Ина и Борис, ще ви обичам цял живот Grinning

# 46
Фантома от Свети Кирил е Банков, който само Зорница чува Joy

# 47

Аааа, още един довод в подкрепа на тезата, че Банков ще се появи още този сезон - Вергов се приведе във вид - без брада, прическата е Банковлийка...много ме съмнява тая работа, ама много.
Ама той не се ли избръсна за Аскеери-те? А те бяха след приключването на снимките за сезона... Wink

# 48

Аааа, още един довод в подкрепа на тезата, че Банков ще се появи още този сезон - Вергов се приведе във вид - без брада, прическата е Банковлийка...много ме съмнява тая работа, ама много.
Ама той не се ли избръсна за Аскеери-те? А те бяха след приключването на снимките за сезона... Wink
хахахахаххахахахаха, ами нямам координати на бръснаря му, незнам!!! JoyJoy
Абе утре ще разберем, няма да е кой знае каква голяма изненада

# 49
Москита, Дона, и двете песни са явно доста редки и специални, трудно се намират. Sweat

Скрит текст:
Москита, песента, която търсиш се казва  Immunity на Mark G Hart & Stephen Emil Dudas, но я няма в youtube и други сайтове, ако успееш да я намериш някъде по торентите, това е името
Дона, от монолога на Марио след бара песента се казва Bated Breathd, пак някаква рядка песен, ето тук намерих откъс http://www.sakuranotes.jp/Music155601.html

Съвсем забравих за сигурния източник, който каза, че Банков щял да се появи в послените 6 епизода Laughing Отиде и замина.... Но си мисля, че утре може да го видим за 1 минута на финала, а ако не го видим още по-добре Smiley

# 50
Мдааа, аз ги търсих преди време с Шазам и бях намерила името на тази...ама нито в ютюб, нито в спотифай  после Sad голяма мъка е
Мерси много, ще видя японския сайт, не съм попадала на него Simple Smile Hug Дано от там да може да се свали Hug

Чудя се откъде си намират музиката. Явнонтърсят редки песни, заради по-ниските цеки за авторски права?

# 51

Той ще се появи брадясал, щото ще е тъгувал толкова време по изгубената любов със Зорница и няма да му е било до нищо. Joy

Дона, те са редки, обаче са много хубави.
Ето една от песните в първия епизод в една от сцените на Жени, обаче там е само инструментал.

https://youtu.be/ysZeZtUNi3U

На тая група между другото май трета песен хващам в сериала.

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 12:16 от yanitsa.s

# 52

Той ще се появи брадясал, щото ще е тъгувал толкова време по изгубената любов със Зорница и няма да му е било до нищо. Joy
Това и да го видя няма да го повярвам!

# 53
Привет и честита нова тема Simple Smile)
 Не бе, хора, не разбирате.... Банков се е появил още преди 5 епизода, но ние така се захласнахме по ревящия Марио, грешната Зорница, твърдоглавия Тони и сбърканото Бени, че даже не забелязхме присъствието му ....
 И аз си мисля, че Фотев ще изнуди Ина да махне бебето или ще види сметката на Борис. Въпреки че не се съмнявам, че няма да се опита да прецака Борис по брутален начин... А за ареста как ви хрумна? Според мен човек като него си е опекъл хубаво връзките с различни организации, включително и в полицията. И да го арестуват, това ще е временно. Единствено би дало възможност на Ина и Боби да избягат към някой неоткриваем остров, но сценаристите няма да го направят това. Аз не виждам как Ина ще задържи бебето, обстоятелствата около нея го правят невъзможно.
 Майче, така ме разчувства с тези гифтчета, че снощи изрових епизод по епизод всичките им хубави моменти, та така се откарах до 3 часа... Grinning

# 54
Яница,личи си, че не внимаваш в теориите Wink
Банков е брадат, защото жена му е починала и има традиция мъжете като си загубят съпругата в знак на траур да не се бръснат. Това беше едно от първите сигурни доказателства, че Банков ще се върне сам, за да си вземе Зорничка.

# 55
Яница,личи си, че не внимаваш в теориите Wink
Банков е брадат, защото жена му е починала и има традиция мъжете като си загубят съпругата в знак на траур да не се бръснат. Това беше едно от първите сигурни доказателства, че Банков ще се върне сам, за да си вземе Зорничка.

Верно бе, така било. Joy Аз не съм по теориите, не мога да стигна фб стринките, те са спецовете. Grinning

# 56
Мерси, Майчееее!!!
Айде едно сутрешно

😂👍👏

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 12:27 от HumbleBumble

# 57
Дона, те са редки, обаче са много хубави.
Ето една от песните в първия епизод в една от сцените на Жени, обаче там е само инструментал.
https://youtu.be/ysZeZtUNi3U
На тая група между другото май трета песен хващам в сериала.

Дааа, трета песен им е - другите са секса на Тони и Албена и една от любовните от миналия сезон.
Групата е много добра, аз им намерих и други хубави песни.

Е чакайте де. Банков се е развел, затова се приведе във вид - да хваща около и да гони младите докторки. Айде малко започнете да с еотнасяте по-серизоно към нещата! Ще има строй се-преброй се!

# 58
Ако Банков ще идва, ей така да е! Smiley Дано мантрата на 6 сезон е В любовта са нужни двама, място за трети няма Stuck Out Tongue

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/07/17/16/2A9714A000000578-0- … 1437148351444.jpg

# 59
Абе нека да дойде Банков, аз Вергов го харесвам, само да е далеч от нашето момиче Simple Smile Иначе е супер!!!

Общи условия

Активация на акаунт