Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 729
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 30
Все си мисля, че Стаменова познава човека от селото дето са преведени парите... Или има нещо общо с населеното място. Някак много наблегнаха на това...

Да бе, ама тогава защо така ревеше...тя изгфлеждаше истински съсипана и ужасена? това не ми го побира акъла....

Майче, тоооочно тази!!! Виж как знаеш! Викай 112 да идва някой от Свети Кирил, че припаднах Heart Eyes

# 31
Самият факт, че пишат, че Тони ще се бори за трансплантация, която да му спаси живота, а тя трансплантацията вече мина, е показателен за промилите алкохол в кръвта на списващия Joy

# 32
Момичета давайте прогнози и как ще разберем какво става с Банков, там все на шега го обръщаме и нищо по сериозно не прочетох, а те си казаха че тепърва ще разберем какво става с него.

# 33
Зайко, или ще дойде с гръм и трясък в цялата си прелест или изобщо нищо няма да ни кажат за него, залагам на второто.

Дона, да викам шефа на Спешното, ама той май е на меден месец с хубавата си булка, ще трябва да се задоволиш с Пенев  Joy

# 34
Момичета давайте прогнози и как ще разберем какво става с Банков, там все на шега го обръщаме и нищо по сериозно не прочетох, а те си казаха че тепърва ще разберем какво става с него.

Милошев каза, че ще разберем, но няма да ни каже дали това ще стане в този сезон или в следващия. Очаквам да не е в този сезон, че сега си имат достатъчно други грижи.

Ако все пак ще разбираме в този сезон, очаквам да видим така отлагания телефонен разговор на Зорница с него.

По повод на всички знаци и реплики, за които си говорехме, насочващи ни към точно това развитие на връзката между Марио и Зорница, си спомних и още една - когато тя отиде при него и той ѝ каза за различните пътища - като Марио излезе, гласът зад кадър, който беше на Лора, каза - "какво още може да се обърка между двама души, които са един за друг". 

# 35
Зайко, или ще дойде с гръм и трясък в цялата си прелест или изобщо нищо няма да ни кажат за него, залагам на второто.

Дона, да викам шефа на Спешното, ама той май е на меден месец с хубавата си булка, ще трябва да се задоволиш с Пенев  Joy
Шефът на Спешното на меден месец.
Шефът на Рентгенологията се прави на болен.
Накъде отива тази болница, накъде?!?!!??!! Аз съм възмутена! Няма професионализъм в тази болница...

Зайо, според мен ще се появи или в поеседните 30 секунди на епизода утре или направо в шести сезон. Но ще се появи, твърде много започна да се говори за него.

Дария Симеонова определено излиза от сериала. Преди час е постнала клипче със снимки и следния надпис:
Време за равносметка...
Две години и половина. Купища емоции и нови приятели. Смяхме се много. Плаках много. Много изгубих. Толкова много намерих и научих. Пораснах... и буквално, и преносно Simple Smile
Благодаря за всяка прегръдка, шамар, трудност, дума, разговор и среща!

Ние го предположихме де...

# 36
Ех, значи, тези хитруши сценаристите. Цял сезон ни подготвят, но ние нали все не вярваме. Joy

Според мен поне обаждане трябва да има от Банков, че да има малка до средна драма. А може пък все пак да се се чули по телефона преди 30 епизода. Сега да стане дума за него и всъщност да разберем, че тя знае какво се случва с него, но не е казала.

# 37
Това заглавие на темата... Joy Благодаря! Flowers Hibiscus
Някой питаше за едни песнички в предната тема, Дона, май ти беше, ето едната, другите и аз не мога да ги намеря още: Sad

https://www.youtube.com/watch?v=V7YlcXIa3f0 - от монолога на Марио за анатомията на близостта и чувствата в колата;

# 38
Заглавието е много добро.

Надявам се Ина и бебето да оцелеят, но искам и Фотев в следващия сезон.

Може да има анкета Чия е сватбата от промото?

# 39
Все си мисля, че Стаменова познава човека от селото дето са преведени парите... Или има нещо общо с населеното място. Някак много наблегнаха на това...

Да бе, ама тогава защо така ревеше...тя изгфлеждаше истински съсипана и ужасена? това не ми го побира акъла....

Майче, тоооочно тази!!! Виж как знаеш! Викай 112 да идва някой от Свети Кирил, че припаднах Heart Eyes

Ами точно заради това осъзнала е, че измамата води към нея и нищо не може да направи. Когато стана директор никой не я подкрепи, сега ще излезе, че са били прави и тя е провалила болницата. Ходи обеснявай, че е Фотев заради интервюто на Калин. Те тогава го сметнаха за светец едва ли не че така се разприказва за шефа. А и фирмата си я избра тя и настояваше за нея. И сега фирмата я е избрала тя, само и само парите да се преведат на някой познат.
За Дария се очакваше

# 40
Самият факт, че пишат, че Тони ще се бори за трансплантация, която да му спаси живота, а тя трансплантацията вече мина, е показателен за промилите алкохол в кръвта на списващия Joy

И той от Бар Наздраве,.....

Аааа, още един довод в подкрепа на тезата, че Банков ще се появи още този сезон - Вергов се приведе във вид - без брада, прическата е Банковлийка...много ме съмнява тая работа, ама много.

# 41
  • Разпиляна във въображението
Според мен не виждаме Банков, но той от четири епизода вече е в сериала. Една осведомената мацка каза, че се връщал в последните шест.

# 42
Това заглавие на темата... Joy Благодаря! Flowers Hibiscus
Някой питаше за едни песнички в предната тема, Дона, май ти беше, ето едната, другите и аз не мога да ги намеря още: Sad

https://www.youtube.com/watch?v=V7YlcXIa3f0 - от монолога на Марио за анатомията на близостта и чувствата в колата;

Уууу, мерси! Аз имах предвид монолога....след бара, докато вървеше сам, зарязал прясно Пламена, но и на тази се радвам много Simple Smile

Мириел, де го бре? Пациент с бинтована глава; полтъргайста на Св. Кирил?
Призракът на бившите директори? Joy

# 43
Според мен не виждаме Банков, но той от четири епизода вече е в сериала. Една осведомената мацка каза, че се връщал в последните шест.
Казвам ви, че се е маскирал!

# 44
Мириел, благодаря за темата! Оригинална както винаги Flowers Tulip

Принцесо, той я дърпа за косата и след това тя си тръгва от покрива сама. Ако ще и прави нещо то не са го дали в промото, макар да мисля, че може би тя ще махне бебето заради него и за това плаче така.

Дона, JoyJoyJoy

Мравчице, никаква милост Joy

Моля, моля момичета, за мен е удоволствие Simple Smile

Преди малко пак мина краткото промо, в което Ина си тръгва от тази площадка, на която са с Фотев. Сега за пръв път успях да чуя, че той й казва нещо от рода на "Ти избираш!" Което ме навежда и мен на предположението, че той ще я изнудва или да махне бебето, или да се разправи с донора. Все пак се надявам и аз това бебе да оцелее.

Общи условия

Активация на акаунт