Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 896
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 350
И ние така с моята котка се открихме случайно и се обичахме 13 години. Hug

А дъщерята на Вергов по какъв повод ще е в "Събуди се"?
Както се казва, гледайте утре с.06х01 аааа пардон, "Събуди се" в 10.00 и ще разберете Joy

# 1 351
...А дъщерята на Вергов по какъв повод ще е в "Събуди се"?

Нали се изживява като агент на тате .

След вчерашните  НЕцелувки , днес по едно време мернах на телефона ,че разискваме  типовете мъже. До къде я докарахте:joy: ?
В тази връзка  на финала , когато Боби се изтъпанчи на покрива  и каза на Фотев - ела да се разберем като мъже  и се изтъпанчиха един срещу друг . И двамата  /мъжкари/ по 1.60-1.65 , а се наежили ...Joy, на мен ми беше комично .

А по онази тема за мъжете - предпочитам ги високи /над 1.85/ , с тъмна коса и очилца  Joy
Може би нещо  такова

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 16:53 от Ели-фен

# 1 352
...А дъщерята на Вергов по какъв повод ще е в "Събуди се"?

Нали се изживява като агент на тате .

След вчерашните  НЕцелувки , днес по едно време мернах на телефона ,че разискваме  типовете мъже. До къде я докарахте:joy: ?
В тази връзка  на финала , когато Боби се изтъпанчи на покрива  и каза на Фотев - ела да се разберем като мъже  и се изтъпанчиха един срещу друг . И двамата  /мъжкари/ по 1.60-1.65 , а се наежили ...Joy, на мен ми беше комично .

А по онази тема за мъжете - предпочитам ги високи /над 1.85/ , с тъмна коса и очилца  Joy
Може би нещо  такова

Ели, някаква случайност ли е, че точно Велислав отговаря едно към едно на предпочитанията ти? Joy

# 1 353
Майко, тази снимка и на мен ми допада!!

За дъщерята на Вергов - Ива Софиянска-Божкова май имаше рубрика, където интервюира децата на известните. Та сигурно по тази линия.
А котето на Диана - ако питате мен, Ич не му дреме - зяпа си потенциални жертви май Simple Smile Сред Врабчетата Wink Нали не обичаме Врабчета след последния сезон Wink

# 1 354
  • София
Ели, що толкова бързо я затри тази снимка и да питам къде ти е аватара??

# 1 355
.....
Ели, някаква случайност ли е, че точно Велислав отговаря едно към едно на предпочитанията ти? Joy

А-у-у , каква случайност  ooooh!
Домашният любимец  е така , но вече косата не е много черна  Laughing

Ели, що толкова бързо я затри тази снимка и да питам къде ти е аватара??
??? Имам си всичко - и аватар и подпис .

# 1 356
  • София
Брех, аз нищо не виждам!!!

# 1 357
  • Там,където се събуждам щастлива.
Айде аз отивам на разузнаване пред НДК в обедната, тъкмо има панаир на книгата, може някой от филма да си купува нещо за четене. С Велислав обаче тена на кожата ни е едно към едно и тъмните кръгове под очите, дължат се на тена и онаследяване, не на алкохол както някой споменаваше. Казвам го защото и моите са същите, а съм на 27 и не близвам. Моя мъж е пожарникар, каква случайност.

С Велислав може да се засечеш, защото той чете много!

Сестра ми също имаше големи тъмни кръгове под очите. Случайно попадна на един лекар, много свестен, който лекува с алое и други  разни неща на растителна основа. Той я излекува от киста на яйчника и редовно пи алое + друго, като и кистата и кръговете изчезнаха. Честа причина за кръговете може да е омазняване на черния дроб, което много често се получава от храна (и от алкохол, но не е задължително! Предимно от храна е!) При интерес мога да дам координати!

# 1 358
Котката на Диана е супер, обожавам котки, имах преди две години персийка - бяла и синеока, глуха, много умно и сладко беше Simple Smile

Готина снимка Ели, ама аз харесвам повече ето този очилатко Joy
Скрит текст:

# 1 359
Изгледах 11А с Дария и Ралица! Хареса ми! И главната актриса ми хареса! Виждам я като лекарка в Откраднат Живот, но тя явно е имала /има участия в други сериали.

# 1 360
Изгледах 11А с Дария и Ралица! Хареса ми! И главната актриса ми хареса! Виждам я като лекарка в Откраднат Живот, но тя явно е имала /има участия в други сериали.

Аз съм го гледала преди. Героинята на Ралица по онова време в "Откраднат живот" не беше това, което е сега. И тогава като я гледах в 11а ми беше много интересна в такъв образ - леко гадна и нахакана. Сега, ако го бях гледала пак, нямаше да ми е странно, все едно да гледам Галя в 11 а без лекарската престилка хаха.

# 1 361
Яница, да, все едно беше Откраднат живот ролята! Това е лошото на сериалите, че се свиква с даден образ и трябва много талант и умение, за да избяга един актьор от даден начин на пресъздаване!

# 1 362
Яница, да, все едно беше Откраднат живот ролята! Това е лошото на сериалите, че се свиква с даден образ и трябва много талант и умение, за да избяга един актьор от даден начин на пресъздаване!

Да, примерно Димо в "Седем часа разлика" изобщо не го харесвах, нито него, нито героят му. Но тук по такъв начин успя да избяга от онзи образ, който пресъздаде и който аз си бях създала за него, че сега страшно много го харесвам, както и героят му Калин.

# 1 363

Но пък много често актьорите ги искат за определен тип герои, подобни на тези, които са играли, не винаги е свързано с уменията им.
Вече ако два различни като характер героя се пресъздават по еднакъв или много сходен начин от актьор, то това говори за опита, таланта и уменията му.

# 1 364
Да, примерно Димо в "Седем часа разлика" изобщо не го харесвах, нито него, нито героят му. Но тук по такъв начин успя да избяга от онзи образ, който пресъздаде и който аз си бях създала за него, че сега страшно много го харесвам, както и героят му Калин.

Гледала ли си Димо в Живи легенди? Аз там го харесах. Ако не си, виж го - има го целия гилм в ютюб канала на Ники Илиев

Общи условия

Активация на акаунт