Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 884
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 365
 От скука гледам стари епизоди Grinning И попаднах на тази находка Heart Heart Heart

# 1 366
От кой епизод е това?

# 1 367

Фифф, много любим момент Heart Eyes От 39 епизод мисля, че беше, преди вечерята у Генадиеви.

# 1 368
  • Там,където се събуждам щастлива.
Да, примерно Димо в "Седем часа разлика" изобщо не го харесвах, нито него, нито героят му. Но тук по такъв начин успя да избяга от онзи образ, който пресъздаде и който аз си бях създала за него, че сега страшно много го харесвам, както и героят му Калин.

Гледала ли си Димо в Живи легенди? Аз там го харесах. Ако не си, виж го - има го целия гилм в ютюб канала на Ники Илиев

Сега си наваксвам със стари филми и сериали! Благодаря за това заглавие!

Повечето артисти за мен бяха нови като лица, защото от години не бях гледала български неща! Затова и не бях обременена с други техни роли и някак си по-бързо ги харесвах! Сега, обаче, все ми е в главата как са говорели, движели и т.н. в сериала.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 23:56 от Kalinka

# 1 369

Фифф, много любим момент Heart Eyes От 39 епизод мисля, че беше, преди вечерята у Генадиеви.
и

Да, 39 еп е Simple Smile Страшни сладури са Heart
ПС: Целувката пред Генадиеви си е баш както трябва, няма фалш Grinning
ПС 2: Тони по-често трябва да му гелосват прическата, много е симпатичен на вечерята в Генадиеви.

Калинка, хубавото на Откраднат живот е че дава шанс на много непознаи млади и талантливи актьори - Ирина, Диана, Велислав, Димитър. Надявам се и в следващия сезон да спазят традицията. И като се има предвид тенденцията се чудя какво толкова са се запънали с Вергов да прави рейтинга на сериала като има толкова талантливи участващи слънчица.

# 1 370
Да, примерно Димо в "Седем часа разлика" изобщо не го харесвах, нито него, нито героят му. Но тук по такъв начин успя да избяга от онзи образ, който пресъздаде и който аз си бях създала за него, че сега страшно много го харесвам, както и героят му Калин.

Гледала ли си Димо в Живи легенди? Аз там го харесах. Ако не си, виж го - има го целия гилм в ютюб канала на Ники Илиев

Димо в Живи легенди е страшен сладур, потвърждавам!

# 1 371
Ще взема да го погледна, когато имам време. Едвам ме навихте. Joy

# 1 372
Яни, очаквам включване Grinning Нещо тази вечер е много тиха и спокойна Grinning

# 1 373
ергов има нова снимка и една негова съученичка му беше писала. И той пълен игнор, след като беше отговорил на някакви лигави неща. И след това той изтри мненията й, където пишеше, че е гадно, че не отговаря. Явно не се беше изненадала от това, защото тя заключи...”той си е Странен!”

Фифф, това е така за новите лица! Но примерно, когато Луиза влезе и имаше много кисели коментари, защото хората я познаваха от други места. А на мен ми хареса, защото не я знаех! Иначе е наистина прекрасно, че дават шанс на нови имена!

# 1 374
Живи легенди е готино филмче, и на мен ми хареса, а Димо е сладур и там.
Фифф, и аз не знам защо толкова се притесняват за рейтинг... Новите попълнения се справят чудесно, 5 сезон го доказа, рейтингът си беше доста висок. Wink

# 1 375
Яни, очаквам включване Grinning Нещо тази вечер е много тиха и спокойна Grinning
Нали? Направо да се чудиш какво става. Joy

# 1 376
Че то новите попълнения изнесоха сезона, чудесно при това и не бих искала да се разделим с никой от тях Simple Smile

# 1 377
 Именно, аз честно казано от старата школа се възхищавам безкрайно много на Йоана Буковска, другите от време на време с нещо ако ме впечатлят е ок и нямам предвид, че са лоши актьори! Както се казва хубаво е да се дава път на младите Simple Smile Луиза също е сравнително ново лице и има тепърва да се развива. Лошото на хората е че вместо да дават градивна критика, те направо разтрелват с грозни обиди и лепят етикети, което въздейства масово върху впечатлението на другите зрители. Поне такива са моите наблюдения де.

# 1 378
Че то новите попълнения изнесоха сезона, чудесно при това и не бих искала да се разделим с никой от тях Simple Smile

Изнесоха го, ни никоя медия не говори за тях! В неделя Бинев ще има второ интервю, след като неотдавна пак беше поканен!

# 1 379
Те умниците от Нова  трябва да ги  канят , а не от другите телевизии .
Нали гребат за рейтинги , пускат странни фалшиви новини ,държат се като супер-шпиони , всичко е с недомлъвки ,  а точно това  което трябва , не го правят .

Общи условия

Активация на акаунт