Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 497
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 855
  • Там,където се събуждам щастлива.
Членувам в една група на българи в Холандия и е страшно колко хора се преместват тук. Много мъчно ми става и страшно за бъдещето на България! И лекари има между тях! Та....това е действителността!

# 856
Последвах Велислав във ФБ, и преди малко е публикувал, че играе тази вечер в Народния - На ръба, и ще има прожекция на Дистанции в Дом на киното с негово участие.
Не съм гледала нито постановката, нито фила. Ако може някакви отзиви. Може и да си го причиня отново тази вечер. Надявам се да навия мъжа ми, че нетипично за мен, но не ми се ходи сама.
Росита, сподели после кое от двете си гледала. Особено, ако решиш да е "Hа ръба". Aз имам  отзиви само от приятелка, на която не й беше харесала, а е страшен фен на Ал.Mорфов. В същото време, съм чела много положителни мнения.

# 857
  • София
Злати, със сигурност, само да успея да се организирам и отида, че е малко в последния момент.

# 858
И на мен ми прави впечатление, че новите персонажи почти не намираха място на общите снимки, които се публикуваха. Особено при тези на Вачкова. Попитах тук в темата и мисля Дона ми отговари, че се снимат от различни екипи. И така да е, но ми прави много лошо впечатление. Вачкова ни показва, кой ли не и затрупва с въпроси актьори в епизодични роли (пациенти), само тях не. И не е длъжна, но все пак. Половин час се възхищаваше от бицепсите и трицепсите на Наум и беше много тъпо. Струва ми се, нашите хора бяха изолирани. За Триото се отнася.Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 859
Мелани, както казах и вчера, според мен поне двама от триото хич и не се натискат да участват в общи снимки, събития, клипчета и прочее лиготийки. Grinning Такива са си нашите герои, светлините не са им приоритет. Айде, Диана от време на време пуска по някоя снимка от снимачната площадка, ама както е видно, сама си ги прави в повечето случаи. Обаче Велислав той изглежда толкова над тия неща, че сигурно трябва да му го сложат като специално изискване Grinning
Виж, за Димитър нямам идея защо остава встрани, той ми изглежда доста по-социален от другите двама.

# 860
Вчера писах, че предпочитам по-скромни и ненатрапчиви актьори, пък и хора. Но ми боде в очите това.
Диана сама си постваше снимки във ФБ и всички ми харесваха.
На Велислав някой трябва да му прошепне да обърне  по-голямо внимание на социалните мрежи. Ще бъде много полезно за кариерата му, след като не се появява тук е там често. Прекрасен актьор е, а колко хора го открихме чак сега. Но такъв си е Батко, а аз харесвам по-скромни хора.
Германеца преди месец пусна една снимка пред болницата и взриви мрежата.

# 861
  • София
Мелани, все още не разбирам, каква беше целта на тази снимка. На мен ми беше странно това решение. Не искам за си представям, че е направено с цел да се предизвика сензация, защото това ще ме накара да мисля, не много хубави неща, за този чиято идея е било това.

# 862
Може ли да споделите за коя снимка става въпрос?
Иначе Марта поства само на хората, с които снима най често. И явно има афинитет към определени колеги.
Но това отсъствие на актьорите прави впечатление

# 863
За Велислав бях чела в интервю, че не обича да се снима много и където ходи на почивка примерно не си прави лични снимки, а само такива на природата около него.

Пък Марта снима предимно в екип с Ирина и Наум, те и сцените й бяха с тях повече. Докато Диана, Димитър и Велислав не са имали почти никакви сцени с нея и явно не се засичат.

Снощи ми направи впечатление как за пореден път Марио държеше да си каже пред Зорница, че не е добър в обясненията, ей така да си знае жената, не е излишно.Grinning
Не чухме "обичам те" към Зорница, обаче като го призна пред Жени, беше като музика за ушите ми. Май за първи път го казва с тия думи. Grinning

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 16:35 от yanitsa.s

# 864
  • Пловдив
А, да, пресконференцията. Стаменова какво взе да им крещи там на журналистите, че и да ги заплашва, сякаш те са й виновни за поразиите Rage
От чувство на безсилие и слаби нерви крещи. Тя не е свикнала да говори с журналисти и това ѝ е първата пресконференция. Според мен Ернестина доста умело играе ролята на некадърен управник, който не се овладява. Но и журналята бяха агресивни  -в типични българско-клюкарски стил ѝ натъртват че едва ли не е крадла, после за Генадиев, че "бягал". Докато Генадиев отговори по мъжки без да влага емоция, София от яд не можа.

# 865
Колко да са били агресивни журналята, това им е работата - да питат, ровят...
Тя се ядоса, че не й вярват колко е бяла и добра. На какво отгоре  да й вярват, факта е красноречив - превела е пари на фиктивна фирма. От там нататък да се доказва в съда и съответните органи, не да се сърди, че й държат сметка на нея, великата София Стаменова!

# 866
Зорница си го знае, какъв робот е и са важни действията, а не това което  говори. И в реалния живот не ми харесва, като започнат за всяко нещо "обичам те" по 100 пъти. Ми тъпо е!

Роси, това със снимката се оказва, че е търсил внимание въпросният актьор. Идва ми и малко, като подигравка към зрителите: на ви тук една снимка, да ви видя.
На мен тогава сериозно ми се разтупка сърцето, че ще се появи. Не можех да си представя, че някой ще си прави такива меко казано шеги.

Яница, може и така да е, но тя снимаше и отделяше много време почти на всички само не на тях. Възможно е и аз много преднамерено да виждам нещата.

Светлана, какви да бъдат журналистите, след като тя е фалирала болницата?

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 16:55 от *Melanie*

# 867
Относно играта на актьорите-много малко от тях ме трогнаха с играта си.
Тази Зорница, просто не й знам името, грачи като гарга. Няма магия в гласа й.
Наумов и той е изял хляба на някой талантлив актьор. Убедена съм, че е там по приятелска линия. Друго обяснение за него нямам.
Да не изброявам всички.
Но Шинова сигурно е заплашвала с пистолет продуцентите.
Иначе защо ще я вземат в срриала да измъчва зрителите?

# 868
 Аз се замислям как Ина така смело напусна Фотев, но тя продължава да е омъжена за него, а той няма да и даде развод тихо и кротко освен ако не му видят сметката в затвора. Няма как човек като него да остане дълго в затвора. Бинев има още хляб в сериала и 100% според мен ще участва, а и самият той изглежда да има желание. Ще бъде интересно как ще развият историята им. Дано обаче Боби и Ина останат заедно и си правят приятелски вечери с Марио и Зорница, ще се внесе доза хумор.
 Иска ми се Васил да излиза по-бързо от затвора, да си връща дълговете и да заминават с Магда и Коко на меден месец за 1-2 сезона. Честно казано Вачкова не ме впечатлява нито като актриса, нито като персонаж. Коко ми е по-симпатичен от нея.
 Албена дано не преживява драмата с Пешко и разчитам на Тони да продължава да се движи в същата насока както през последните 2-3 епизода.
 Също така би било интересно да видим нов директор в лицето на някой от новите герои, някой който е обективен и непристрастен към болежките на останалите доктори и към който те ще имат респект.

# 869
Снимки от снощи. Митето и Теодора един до друг...

Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт