Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 456
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 870
Фотев докато кихне и ще бъде освободен.
Излишна беше истерията с кражбата на единия милион.
Първо, някак много малко изглежда един милион за болница, която е супер модерна. Дори и да е авансово плащане-пак е смешна сума.
Второ-при прехвърляне на фирми, предишния собственик също носи отговорност до 6 месеца заедно с новия собственик.
Какво се напъва толкова  Софка? Ми има си прокуратура, съд и т н...

# 871
Харесва ми "малката черна рокля" на Диана. Прекрасно й стои.

# 872
Много ми е сладка Диана, ама да се боядиса пак черна!

# 873
Харесва ми "малката черна рокля" на Диана. Прекрасно й стои.
Много е красива, на нея всичко й стои добре. На мен ли ми се струва или пак е сменила цвета? Преди седмица беше червена. Но пък е супер. Изглежда с Милена Живкова много се обичат, все на снимки са двете. Страхотни са. Heart

# 874
  • София

Скрит текст:
Момичета, видях, че някои от вас искат да си припомнят любими моменти от сериала, но тъй като епизодите в Нова плей изчезват(скриват ги), ви извадих всички линкове без един(епизод 2 наистина е заличен, но ви давам линк към него в друг сайт)
Mari_Mar, огромно благодаря!!!
и на други места съм виждала линкове от теб, страхотна си!
Радвам се, че съм била полезна на теб и другите момичета, които се зарадваха на тези линкове
От тях може да се свалят епизодите, ако някой иска да си ги запази преди да са изчезнали и те.  Може и да са активни дълго време, ама не се знае до кога

Ще се опитам да помогна и на момичета,
които имат проблем с поставянето на картинка в подписа

Много е важен размера не трябва да е повече от 200рх височина  600рх широчина

С десен бутон върху картинката  ,,копиране адреса на изображението''

поставяш в полето за подпис, а от двете му страни пишеш кода

а може и да си подготвиш линка в пощата тук (като за поставяне в мнение)  копираш всичко и поставяш за подпис -  накрая ЗАПАЗВАШ!

ЛИНК за Image Tag

Ако е отметнато да се скрие подписа, ТОЙ няма да се покаже в същата страница,
затова се отива на ПРЕГЛЕД на профила и там трябва да се вижда, ако се е запазил.

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 17:22 от Mari_Mar

# 875
....Радвам се, че съм била полезна на теб и другите момичета, които се зарадваха на тези линкове
От тях може да се свалят епизодите, ако някой иска да си ги запази преди да са изчезнали и те.  Може и да са активни дълго време, ама не се знае до кога
Mari_Mar ,страхотна си  bouquet bouquet bouquet Все се канех да те питам в другата седянка /по БТВ/   дали не сваляш и този сериал .
Тъкмо се подготвих за  момичетата от Бар Наздраве  с твоя адрес и инфо , че от твоите линкове можеш да си запишеш епизода /около 300КВ/ и да си го гледаш някъде и без да си зависим от интернет  и хоп , гледам твоя пост  Peace  БЛАГОДАРЯ !
Днес тук кипи от нови  аватарчета и подписи  Joy , така не се налага да пускаме непрекъснато снимките и да пълним със спам  Laughing

И аз проведох  дълга борба със слагането на подпис :
Скрит текст:
при намаляване  размера на гифчето  явно програмата , която ползвам  създава някакъв адрес , който за 2-3 часа се разпада .Кача го , а после  изчезва .Сега  правя адреса през друго място и гледам ,че съм се закачила . Нещо още не мога да "отрязвам"  любими моменти и тормозя Майчето  bouquet

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 17:35 от Ели-фен

# 876
  • София
.
Скрит текст:
...Радвам се, че съм била полезна на теб и другите момичета, които се зарадваха на тези линкове
Mari_Mar ,страхотна си  bouquet bouquet bouquet Все се канех да те питам в другата седянка /по БТВ/   дали не сваляш и този сериал .
Тъкмо се подготвих за  момичетата от Бар Наздраве  с твоя адрес и инфо , че от твоите линкове можеш да си запишеш епизода /около 300КВ/ и да си го гледаш някъде и без да си зависим от интернет  и хоп , гледам твоя пост  Peace  БЛАГОДАРЯ !
Днес тук кипи от нови  аватарчета и подписи  Joy , така не се налага да пускаме непрекъснато снимките и да пълним със спам  Laughing

И аз проведох  дълга борба със слагането на подпис :
Скрит текст:
при намаляване  размера на гифчето  явно програмата , която ползвам  създава някакъв адрес , който за 2-3 часа се разпада .Кача го , а после  изчезва .Сега  правя адреса през друго място и гледам ,че съм се закачила . Нещо още не мога да "отрязвам"  любими моменти и тормозя Майчето  bouquet

Ели, аз не ги свалям, само измъквам от сайтовете ТЕЗИ ДИРЕКТНИ, но СКРИТИ ЛИНКОВЕ

За КАРТИНКИТЕ

Ами тези сайтове които оразмеряват, те са така, не съхраняват изображенията. За рязането на любимите моменти, си е играчка, но пък е приятно. Не знам коя програма ползвате, може би е онлайн, защото там има ограничение на секундите за един ГИФ...моята - НЯМА, но пък аз се съобразявам и да не стават прекалено големи като MB и да товарят страницата.

# 877
Мари, сърдечно ти благодаря за труда Hug

Ели, много ми е яко с тия аватари и гифчета, едно такова празнично е Heart

# 878

Направо сме пощурели от кеф , не знам колко ще ни държи еуфорията от  тези  5 минути с Кака и Батко  Hug
Да използвам да благодаря на Майчето   bouquet bouquet   bouquet    за  прекрасната папка с гифчета , дръпнете си я  /линкът е активен до сряда  https://ndox.abv.bg/download?id=169b16b68e    / Stop

# 879

Много моля,по-старите потребителки да отбележат,чия беше идеята за аватари,ако не и за гифчетата.Благодаря  bowuu Mr. Green
А пък помните ли класацията ни на аватарите,като се сетя сама си се смея?Joy

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 18:17 от *Амбър*

# 880
Много моля,по-старите потребителки да отбележат,чия беше идеята за аватари,ако не и за гифчетата.Благодаря  bowuu Mr. Green
Аз пиша отскоро, но по него време четях, така че и аз помня. Joy Joy Joy
Сега ще е много трудно обаче. Grinning

# 881
Аз пиша отскоро, но по него време четях, така че и аз помня. Joy Joy Joy
Сега ще е много трудно обаче. Grinning
Амбър, помним разбира се. Wink
Предлагам пак да си направим, ще е забавно. Grinning

# 882
# 883
....
Много моля,по-старите потребителки да отбележат,чия беше идеята за аватари,ако не и за гифчетата.Благодаря  bowuu Mr. Green

Hug Peace Подсети ни ! Аз от скоро /от този сезон/ обръщам внимание на тези неща , преди  слагах една  вещица и толкова  Joy
Днес май ще допиваме  виртуалните  напитки от Бар наздраве и ще се хилим глупаво  на  финалните сцени . Аз поне ще съм така няколко дни . Много ми е кеф да си гледам сцената с предложението - мечокът влиза нахъсан и застава плътно зад Кака , тя го поглежда , а той  пуска лека  усмивчица /сега ще видиш/ и като  се отвори , няма спиране /не съм по това и не ме прекъсвай , а бе с две думи - искаш ли ме  Joy / Е как да откажеш на толкова  нескопосано и неустоимо предложение  Heart Eyes Joy
Преди това /след операцията /Зори така го  сдуха при линейката , направо го беше отрязала , добре  че се появи Жени и го нахъса  да не изпуска момичето  Peace
Я-а-а , Батко какъв е готин и без брада !

# 884
Нашето Ели - романтичка! Жива да не бях! Hug

Аз кво да кажа.....отивам да си сменям аватара и евентуално подписа

Общи условия

Активация на акаунт