Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 461
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 840
Девил, какво ти е направил Андрю? Да не са се взели с Норман? 😀😀😀😀

# 841
  • Разпиляна във въображението
Напуска Живите мъртви.

# 842
  • София
Да бе, официално ли е???
Когаго съобщиха това за Андрю Линкълн

# 843
Че то без него какви Живите мъртви са?

# 844
Напуска Живите мъртви.
ами седем сезона, ако не и 8, не го следя отдавна. Стигат, мисля.

# 845
  • Разпиляна във въображението
Да стискаме палци през лятото Simple Smile

# 846
За тъкмо идвах и аз да пусна рейтинга. Така като гледам може цяял живот да го снимат.
Обаче голямо впечатление ми прави, че Ирина никъде не я споменават, даже името й не казват. Което според мен е малко обидно за актоьр, който все пак цял сезон играе в една от главните сюжети.
Сериала може да се изтегли и от два торент сайта, но не знам дали мога да пусна линкове за тях във форума

Миналият сезон беше така с Диана, все едно не участваше в сериала. Явно имат проблеми с това да свикнат, че се появяват нови лица, ще почнат повече да я споменават и нея, в следващия сезон ще набере още повече скорост Simple Smile

Мен ме е яд, че организираха снощната среща, а нищо официално, освен малко снимки, които са от такъв ъгъл и разстояние, все едно аз в залата съм ги снимала Grinning Могат малко повече да се постараят, най-малкото да направят едно резюме какво са си говорили.

# 847
Можеше официално да пуснат на тия въпроси за актьорите....

# 848
Не ми хареса и това подтикване от майките децата им да напуснат България. Сякаш там, където ще заминат всичко ще е лесно. Трудности има навсякъде, никъде не е леко.

Забравих да спомена, че това много ме подразни. Стаменова едва ли не през сълзи, в стил "Бягайте, майко, спасявайте се", ги натири да тръгват. Сякаш тука е военно положение и сякаш някой друг й е виновен, че тя е патица и се върза на схемите на Фотев. Тая нишка как в Бг е трагедия, а в чужбина всичко е цветя и рози е много дразнеща.

Сега се замислих, актрисата, която играе Ина (не се сещам името в момента), снощи била ли е на прожекцията? По снимките не се загледах дали е там.

# 849
 Момичета, видях, че някои от вас искат да си припомнят любими моменти от сериала, но тъй като епизодите в Нова плей изчезват(скриват ги), ви извадих всички линкове без един(епизод 2 наистина е заличен, но ви давам линк към него в друг сайт)

Mari_Mar, HugHug огромно благодаря!!!
и на други места съм виждала линкове от теб, страхотна си!

# 850
  • Там,където се събуждам щастлива.
Благодаря за линковете! Обаче,  мисля някои моменти от вчера отново да изгледам! И след това се връщам на другите, защото имам много любими моменти там!

В страницата на Фейса една жена е пуснала снимки от вчера. Не всички са с добро качество, но пресъздават атмосферата!

# 851
Stela, мисля, че не е била там. Поне по снимките я нямаше. То и Наум и Ралица също ги нямаше. Но Мишева е била, интересно ми е нея какво са я питали.
Аз мисля към август пак да изгледа част от сериите да се настроя за предстоящия нов сезон. Надявам се да пуснат някакво вътрешна информация, да не се надяваме само на снимки от екипа

# 852
  • София
Последвах Велислав във ФБ, и преди малко е публикувал, че играе тази вечер в Народния - На ръба, и ще има прожекция на Дистанции в Дом на киното с негово участие.
Не съм гледала нито постановката, нито фила. Ако може някакви отзиви. Може и да си го причиня отново тази вечер. Надявам се да навия мъжа ми, че нетипично за мен, но не ми се ходи сама.

# 853
В нова плей махат сезон 5?????
 аз мислех да си го преглеждам лятото. Дали може да се намери на друго място?

https://noviseriali.com/
 Малко е бъкано с реклами, но ги има всички епизоди

Малко е бъкано и с вируси.

В тази връзка, тези сериали не излизат ли на DVD, който иска да си ги купи? В Щатите като свърши даден сезон и веднага излиза на DVD. Смятам, че е редно всеки да може да си го гледа, когато си пожелае, ако си плати.

# 854
Значи не само на мен ми е направило лошо впечатление това за всички бягащи в чужбина. Бих попитала Милошев точно това. Защо всичките му лекари от сериала ги изпрати в чужбина?
Сериалът се опитва да се придържа към действителността, но и да обучава и засяга актуални проблеми. Всички, които искаха да напуснат заминаха героите им в чужбина. Това изобщо не ми харесва. Започнахме с Алекс и Биляна, които заминаха за Лондон. Ако са искали да бъдат на влага да бяха заминали във Варна при баща му. Банков, който като млад лекар е заминал в Германия, лъч надежда - върнал се в България и в края на сезона пак го качиха на самолета(хайде там имаше друга причина). Вяра замина за специализация и не се върна. Калин и Наталия бяха в Канада, отново лъч надежда, че стояха малко и хайде Лекари без граница пък измислиха. А собствените им родители даже не им стегнаха куфарите, те ги изпратиха без багаж.  Като иска да помага на хората то и в България има клон на Уницеф, да се запише в Червения кръст. Confused
Защо ни показват как одобряват и насърчават изчезването на специлисти от България? Още повече показват, че млади хора нямат бъдеще в България, дори по филмите.

Общи условия

Активация на акаунт