Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 511
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 660
  • Там,където се събуждам щастлива.

Кога махат от нова плей?

вече ги няма, само последните 7 вижам аз Cold SweatCold Sweat

Е, как така? Разочарование!
Кой знае сайт, където са качени?

Майката на донора е актриса. Играла е в малко филми според уики. Харесва ми, че вкарват позабравени актьори. Понякога с стряскам, защото не съм ги виждала с години (както беше с Юри Ангелов), но ми е приятно да си припомня таланта им,

# 661
  • София
Мишева и тя бременна следващият сезон, усещам аз Simple Smile То само тя не е била в тоя филм.

Стига бе, уф  Grinning От Мазов ли? леле

Ало, ало слънчице,
да хепиенд, стои добре, но официално казаха, че ще има 6 сезон.

# 662
Да не забравя да спомена страхотната игра и на Тасев,прояви истински емоции и той накрая.
Тони наистина ме кара да вярвам,че е болен,браво и на него.
А тази жена-майката не знам дали е актриса,но е блестяща.Два кадъра с нея,но и двата много силни,брилянтно изиграно!
Стана ми тъжно само за Албена,Магда-при нея е глупост.
актриса е. Диана Челебиева.

# 663
  • София
Наистина са ги свалили старите серии!?
Защо подяволите?
Е, не това вече е изключително безумно и некоректно. Амо после да не се сърдят, че има пиратски сайтове.

# 664
Хубава сцена Марио и Зори, но съм разочарована, че само до репетиция го докараха. Очаквах нещо щуро, импулсивно, нещо, което ще затвори историята "Банков" завинаги, а сега не съм убедена дали сценаристите не си оставят вратичка за следващия сезон. Огромна грешка ще е! Да си го кажа!
Тони ще живее! Дона, стягай редиците, че не можеш го опази наесен, да не казваш после, че не съм те предупредила  Joy

Това за мен няма никакво значение, драма ако ще има, ще я има със или без брак между Марио и Зорница. И в двете положения, ако искат да върнат Банков, ще го направят. Но вярвам, че любовта им няма да разрушат. Марио днес най-сетне показа, че може да се бори за любовта си, още мъничко му трябваше може би, но беше достатъчно, за да видим, че страшно много я обича и държи на нея. Ако Банков се върне и се намеси между тях, Марио няма да я отстъпи лесно. Той няма никакви пречки, за да е с нея. Сватбата или бебето ще ги видим за финал за следващия сезон, звездите ми го говорят. Wink Grinning

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 23:29 от yanitsa.s

# 665
Радвам се, че не ги ожениха. Може да ме анатемосате, но за мен щеше да е много прибързано. Искам да имат нормална връзка, да ходят по срещи и да се обичат. И тогава едно романтично предложение. Сега малко щеше да ми е айде да се вземаме, защото ми казаха да те изненадам. И да съм импулсивен

Жекова и нейните мъже с удоволствие мога и да ги пропусна... Супер голям пълнеж ми бяха. Хич не ми е жал за нея. Взе го след два дена... Та чак и се омъжи за него.
Знаех си, че Ина ще е тази която ще го върне на Фотев. Стаменова до последно го защитаваше и не предполагаше...
Само дето на финала през цялото време си мислех, че нещо лошо ще стане я Фотеви ще се блъснат, я самолета ще гръмне... Просто мнооого романтичен финал.

Калин и Наталия ще липсват до някъде  просто малко егоистично взе решението.
Диана и Велислав както винаги много добри, за краткото време, което им отделиха, но Ирина Митева също е много добра актриса. Васил Бинев също уникален. Ще се върне да им разкаже играта
Интересно ми стана защо Мишева е на тази пресконференция, а Наум и Ирина ги няма? Малко по главни май се водят в сериала, ама той Милошев името й не знаеше на Ирина та май не е за учудване.

# 666

Не, не съм в киното. Една приятелка е и я помолих да изпрати снимки.

Aх, колко са хубави  Heart Eyes Heart Eyes
Батко е много по- готин, когато е ударил две контри 😎😍

Аз го харесвам с леко набола брада.
Може да се редуваме-когато се обръсне да е при теб, а като му покара брадата ,да идва при мен 😂

# 667
 newsm68 newsm44 smile3501

Влизам - 243 поста  Shocked- почвам ви отзад напред /докъдето стигна  Peace/ .
Умореният ни мечок Марио  се събуди от зимния сън и направо грабна момичето  Peace
 Много трогателна , непохватна  и мила сцена , предложение на което не можеш да откажеш , беше по-хубаво от истинска сватба  newsm03
Този сезон на практика приключиха  започнатото почти по всички линии , на места прибързано , но все пак е маркирано . До сега не бях разбрала ,че Пиленцето е Марти , там също  добре го завършиха  Peace
Много беше мила сцената  с майката на момчето-донор : "Ти ще имаш майка , а аз син !"-много трогателно . Добре ,че Шипчицата не спазва  протокола .
Магда го отнесе , но явно Васко не е очаквал и друго - беше  преживяване за един ден .
Стигнаха ли ви напитките  или да отивам за още  Joy Продължавам да чета  Peace
Яни , разкошен подпис !!!

# 668
Мишева и тя бременна следващият сезон, усещам аз Simple Smile То само тя не е била в тоя филм.

Ох тайничко се надявах да го чуя!

Стига бе, уф  Grinning От Мазов ли? леле

Ало, ало слънчице,
да хепиенд, стои добре, но официално казаха, че ще има 6 сезон.

# 669
  • Там,където се събуждам щастлива.
Намирам Ина за страшно подценявана актриса! Също и Ванчето, която създаде невероятен образ! С тях нямаше никакви интервюта! Велислав не ги обича тези работи, явно, и е интересно как гради кариерата си по нетрадиционен начин. Диана, Марта и Наум ги признавам за царе на социалните медии. Имам чувството, че всичко знам за тях. От разхождането на котка, страстта по бързите коли (споделена с баща му), Та до срещи с бивши гаджета. Wink

# 670
В нова плей махат сезон 5?????
 аз мислех да си го преглеждам лятото. Дали може да се намери на друго място?

https://noviseriali.com/
 Малко е бъкано с реклами, но ги има всички епизоди

# 671
Ели, благодаря ти.Hug Побързах да го сложа, да не го гепи някой преди мен хахаха. Бях си казала, че ще го сменя само ако има нещо по-хубаво за тях. Ето, появи се.

Епизодът е качен в нова плей, ако някой иска да повтори (не се съмнявам!). Налазвайте го. Joy

# 672
Ели, благодаря ти.Hug Побързах да го сложа, да не го гепи някой преди мен хахаха. Бях си казала, че ще го сменя само ако има нещо по-хубаво за тях. Ето, появи се.

Епизодът е качен в нова плей, ако някой иска да повтори (не се съмнявам!). Налазвайте го. Joy

Хахахаха, вече минах важните моменти Wink

# 673
Намирам Ина за страшно подценявана актриса! Също и Ванчето, която създаде невероятен образ! С тях нямаше никакви интервюта! Велислав не ги обича тези работи, явно, и е интересно как гради кариерата си по нетрадиционен начин. Диана, Марта и Наум ги признавам за царе на социалните медии. Имам чувството, че всичко знам за тях. От разхождането на котка, страстта по бързите коли (споделена с баща му), Та до срещи с бивши гаджета. Wink
Mарта е взимала уроци от Hаум, много бързо влезе в час  Joy Ралица също е много на ти със социалните медии и връзката с феновете. И при последните лайфове на официалната страница  си личеше колко непринудено и в същото време стегнато отговаряха и двамата с Hаум.

# 674

Хахахаха, вече минах важните моменти Wink
х

Отивам и аз, не мога да се сдържа хахахах.
Днеска хубаво, ами утре кво правим? Cry Няма епизоди вече, малко ме хвана носталгията. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт