Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 481
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 810
Ай, ай ето ги Светото.трио! Ама Батко как гледа Кака 😁😁😁

Скрит текст:

ААААА, най-готините!!!! Ще ги изпапам!! Благодаря за снимката, откъде е?

Абе Диана и Димитър все повече ме съмняват - как се държаха за ръце снощи...

В този дух една приятелка ми сподели, че е видяла Димитър и д-р Войнова(забравих и името) да се натискат в някакъв клуб Grinning Нямам идея колко валидна тази информация, но все пак ... Grinning

# 811
Dona, .Диана я е качила у фб.
И аз това си помислих за нея и Бамби, май се пече нещо там 😆 Ама така като са го подстригали много ми харесва, добре седи до нея 😉

Още на един от репортажите на Нова докато той говореше, тя го гледаше такова едноооо...влюбено. После снощи се държаха доста здраво...абе има нещо Grinning Grinning  

Свива ми се коремът от кеф като ги гледам тримата

В този дух една приятелка ми сподели, че е видяла Димитър и д-р Войнова(забравих и името) да се натискат в някакъв клуб Grinning Нямам идея колко валидна тази информация, но все пак ... Grinning
Айдеееее, отиде!!! Той Димитър в неговия лайф беше казал,ч е е влюбен, ама дали се бъзиакше, никва идея хахахаха

# 812
Mного хубаво. Тъкмо ще им се получават сцените, без да се налага да прибягват до трикове Joy
Триото е толкова приятна гледка за окото  Grinning Hо ето, липсва последния ъгъл от новата геометрична фигура  Laughing

Пффф, как ме вбесиха сега във ФБ - значи постовете с хвалбите колко е велик сериала и как всиччки са за Оскар ги одобряват, а критиките - не.....
Дона, давай смело с критиките тук. Трият коментари ли, какво става?

# 813
Mного хубаво. Тъкмо ще им се получават сцените, без да се налага да прибягват до трикове Joy
Триото е толкова приятна гледка за окото  Grinning Hо ето, липсва последния ъгъл от новата геометрична фигура  Laughing

Велислав нали каза, че са станали четириъгълник Grinning

# 814
Дона, не искам да те разочаровам, но снимката, на която се държат за ръце, е явно направена в момент, в който всички актьори се покланят на публиката, защото от другата страна държи Дария, а до тях Димо е хванал (или хваща, не помня точно) Велислав, който пък от своя страна е "посегнал" към Мони. Демек, правят си хорце Joy

Чакай, че тук се обърках - Диана ли, Теодора ли?? ГолЕм любовник се извъди JoyJoyJoyJoyJoy

# 815
Ех, с тая геометрична фигура Велислав как хвърли в смут феновете да разсъждават кой е четвъртия и каква е конфигурацията, а то просто наша Бенка Grinning
Обаче така сте се накичили днес, че е кеф да ви гледам подписи и аватари. Злати, на твоя подпис Зорница така хубаво се гушка в Марио Heart

Дона, не говореше ли ти за Диана и Димитър, че са се държали за ръце? Или аз неправилно те разбрах?

# 816
Дона, не говореше ли ти за Диана и Димитър, че са се държали за ръце? Или аз неправилно те разбрах?

Да - на снимките от снощи, ама после Фифф нали каза, че нейна приятелка видяла Димитър и Теодора да се натискат в някакъв клуб?

Слагай и ти аватар и подпис, какво се помотваш?

# 817
Ох, ами тепърва трябва да седна да прочета как се прави. Flushed
А и като ви гледам, вие всичките 38 секунди, в които ги дадоха вчера, сте ги взели Joy

# 818
Ох, ами тепърва трябва да седна да прочета как се прави. Flushed
А и като ви гледам, вие всичките 38 секунди, в които ги дадоха вчера, сте ги взели Joy

И това ти пречи, защото?

Умувам дали ще е невъзпитано да си сложа средните пръсти аз....

# 819
Обаче така сте се накичили днес, че е кеф да ви гледам подписи и аватари. Злати, на твоя подпис Зорница така хубаво се гушка в Марио Heart
A той колко е усмихнат  Grinning и наперен  Mr. Green
Тия статисти, в дъното, ги видяхме за около две секунди, замазани. Още се чудя, за какво им трябваха нови хора, всеки друг от сериала можеше да е на тяхното място и да не бъде разпознат ooooh! Hо поне са се накефили хората, особено, ако са фенове на Mарио и Зорница  Grinning

# 820
Злати, това си помислих и аз. Нищо чудно булката да е фенка и да е изнудила мъжа си и кумовете хахахаха

# 821
Може ли някой набързо да ми обясни как да сложа снимка в подписа си? Предполагам е от настройките, но не ми дава да сложа снимка, а само надпис

Снимката трябва да е линк. Слагаш я в прикачи.ком примерно, взимаш линка и го слагаш.
Също линкът трябв да а е поставен между [ img] и [/ img]  - без интервалите. Тествай, ще гледаме дали е станало
Ми не ми се получава на мен. Явно голям съм индианец с изображенията Joy

# 822
  • София
Ох, само ви чета и ви гледам подписите и инфантилната ми душа прелива от щастие. Тези 38 секунди така ме развълнуваха Сега разбирам, защо ни спестиха толкова много с Марио и Зорница -  представете си бяха им отделили цели 15 минути. Ами 112 щеше да прегрее от обаждания за проблеми със сърцето на едни инфантилни тетки.

Майче, свалих гифчетата - златна си

Аз обаче се чувствам така, както дете, на което са отнели любимата играчка. Цял ден се опитвам да организирам приятелки за игра на карти, кино, бар, ресторант и т.н за дните до края на седмицата и не мога - отказват ми и ме мъчат, а трябва да правя нещо в седващите дни, че ще ми е много тегаво.

# 823
Трябва много да се заглеждам кой кой е. Joy
Ама много ми харесва подписа на Дона, без да се мърда, само усмивката. Heart Eyes
За какво са питали още н срещата някой знае ли?

# 824

Общи условия

Активация на акаунт