Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 60 431
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 945
Яница, 6 минути само, ако някоя операция се закучи Joy

Дона, неее, на финала минутите намаляват, явно си изчерпват лимита до края.

# 946
На финала колко - 7? Егати, ако нинотпускат по 6 мин на епизод, ние ще полудеем!

Не мога да кача гифчето в хостинг сайт да направя линк Sad било голямо Sad мното ми е тъпо Sad

Няма как Дона, Магда и Васко са важни - за тях 20 минути, за нашите 3.Joy

# 947
Оффф, изнивявайте, забравих най-романичната секс любима двойка на сериала!!!
Не е добре това - Магда от много любов и свиждания в Ловешкия затвор ще изтърве клюките...кво прайм????

# 948
Моля ви се бе хора... Кралската сватба не е толкова важно колкото тази на Магда и Васко... Какво остава за Кака и Батко Grinning Grinning

# 949
Оффф, изнивявайте, забравих най-романичната секс любима двойка на сериала!!!
Не е добре това - Магда от много любов и свиждания в Ловешкия затвор ще изтърве клюките...кво прайм????
Joy

Дона, за подписа копирах адреса на гифчето директно от поста на Майчето  Blush Опитай по този начин.

# 950
Най-интересни ми бяха Ина-Тасев-Фотев.
Дано ги има и историята с тях да се развива и в следващия сезон.

# 951
Злати, твоя аватар го обожавам и ако не го махнеш, ще ти бъда много благодарна Flushed
А и не бива да забравяме откъде тръгнахме Grinning

Ина и Тасев аз така и не разбрах къде щипнаха с колата, но предполагам, че ще си бъдат на линия. Някой казваше за развода - Фотев не е нужно да й дава съгласие, тя може преспокойно да го осъди да се разведе.

# 952
Дона, кажи за кой гиф става на върпос и колко искат да е ограничен като размер,аз ще ти го направя Simple Smile

Зори и Марио ако искат и за 2 минути да ги дават, ама да са щастливи и нежно да се хапят на професионална основа, както когато се хванаха на бас кой е прав за диагнозата на пациента.

Kaлинка да не би да става на въпрос за клипа с въпроса за влюбването на снимачната площадка?

Вие казвате за Банков, ама мине се не мине и някой с прозрение, че Диана е играла и в първи сезон Joy

# 953
Не очаквах да са щастливи всички и само дебнеха да не се появи някоя кола срещу тях и да ги блъсне. Grinning Че то освен сватба е традиция да има и катастрофа на сезон.

# 954
Дона, за подписа копирах адреса на гифчето директно от поста на Майчето  Blush Опитай по този начин.
Мерсиииииии! Супер идея!
И, за да не е пълен спам....

Тони Бонбони е супер!!!!

...ако случайно не знаете...
Майче, мерсиии, засега се оправих(вижда ли се?), по-натам може да те ползвам. Да бе и аз го видях за Диана това и се чудех да се гъбаркам ли с тях или не Joy

# 955
Има няколко ключови въпроса, които се появяват циклично:
-защо нямаше епизод в петък?
-ще има ли шести сезон?
-Банков кога се връща?
-Знаете ли, че Диана е била сестра Мая?

# 956
-ще има ли шести сезон?
-Банков кога се връща?
Тоя въпрос за шести сезон вече бие по точки въпроса за Банков, смятай колко ми дреме дали ще се върне. Joy Аама ми е чудно, че до последно има хора, които уж са големите фенове  на сериала, а не са разбрали  за новия сезон. Чудя се до колко ли сезона ще стигнат? Ми той рейтинга май никога няма да спадне, а аз с всеки изминал сезон ще се притеснявам дали няма следващият да е последен. Grinning Ако излязат още двама от най-старите герои, вече съвсем ще го обърнем на друг сериал.

# 957
  • Там,където се събуждам щастлива.
Дона, кажи за кой гиф става на върпос и колко искат да е ограничен като размер,аз ще ти го направя Simple Smile

Kaлинка да не би да става на въпрос за клипа с въпроса за влюбването на снимачната площадка?

Вие казвате за Банков, ама мине се не мине и някой с прозрение, че Диана е играла и в първи сезон Joy

Да. Колко решително отговори Велислав! Wink

# 958
-ще има ли шести сезон?
-Банков кога се връща?

😂😂😂😂 ше ме уморите

Това са 3 месеца писане във фейсбук, обобщени на 2 реда

# 959
Оо аз най често срещам за Банков и за следващия сезон... Това е през пост... Не се спряха. Все едно не четат...
А Ина си е финансов директор.... Няма само при Тасев и кучето да се размотава. А и не мисля, че Фотев така лесно ще приеме нещата. А и аз си мисля, че само тя може да извади пари за болницата те не са обявявали фалит все още. Иначе нали болницата ги свързва иначе къде
ще се развива  действието. Реално тя си води някакъв собственик.. не е само Фотев.

Общи условия

Активация на акаунт