Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 59 010
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 155
Злати, погледнах ей сега последната целувка, повторих, потретих, ми все истинска ми изглежда Grinning
Ъгълът на снимане мен ме подразни единствено долу в мазето, като я успокояваше, ама там пък нямаше никакво съмнение, че се целуват Grinning То не е като да са се целували под път и над път, де. Калин и Наталия във всеки епизод го правеха, горканчовци Grinning
Москита, това не е целувка по устата, встрани е Joy В следващия момент вече ръката й беше пред лицето и камерата се завъртя. Hе го казвам като критика, това си е договорка между актьорите (дето се вика, може и болни да са били, да не са искали да обменят бацили Joy)  Важното е, че цялостно с играта си, успяват да предадат нужните емоции.
Скрит текст:

# 1 156
Яница, според мен Зорница не го мислеше наистина това, че няма да се промени. Каза му го по една от двете причини (или и двете) - за да го разтърси и да го накара да действа или за да го нарани, защото тя самата беше наранена от него. Ако го вярваше, нямаше така щастливо да му се хвърли на врата малко по-късно Grinning

Злати, не ще да ми се покаже снимката, та да анализирам, ама имайки предвид в предишни сцени какви ги вършеха, едва ли точно тая целувка ще да им се е опряла, та да решат точно нея да си я спестят Joy Може и да си права, не знам, на мен поне ми изглеждаха доста истински и двамата.

# 1 157
Леле, човек да не ви остави за няколко часа и бомбата е избухнала. Joy Радвам се, че Вергов се е намесил Simple Smile

За мен фаворит си остава целувката на Банков и Зорница в спешното, бях в ступор след нея Grinning

За целувките, правейки гифчета мога да ви кажа, че се виждат доста подробности, както Яница и Дона, специално знаят какво нищихме преди няколко месеца и падаше голям смях, не стигнахме до консенсус кой на кого Joy. И в този сезон имаше подобно целувки със Зори и Марио. Wink

# 1 158
При тях двамата сцените с  допрените рогца , хванатите ръце и гушкането  ми въздействаха много повече от самите  целувки . Предпочитам  да гледам ухажването /нали съм си тетка-инфантилка Joy / .
Сериалът свърши , но  в темата няма  почивка . Как работите ? Ето за това  се пазя от ФБ , зависимостта тук ми стига JoyHands Plus1

# 1 159

За целувките, правейки гифчета мога да ви кажа, че се виждат доста подробности, както Яница и Дона, специално знаят какво нищихме преди няколко месеца и падаше голям смях, не стигнахме до консенсус кой на кого Joy. И в този сезон имаше подобно целувки със Зори и Марио. Wink

Хахахах знам, знам. Голямо чудене беше тогава кой е по-напорист и кой по-срамежлив, кой пуска езиците на другия  и т.н. Joy Сега, при една от последните целувки, си помислих същото и се чудех "А сега, кой по-напред?".Joy

# 1 160
Яница, гарантирам, че една от целувките в линейката, тази преди да ги прекъснат мисля беше и тази на стълбите пред дома на Калин имаше Joy  сега кой на кого, всеки да си прецени за себе си Grinning

# 1 161
 Като сте подхванали темата нека си кажа и аз че на някои от целувките ми се виждаше, че не са баш като хората(примерно той или тя си отваря устата, а другия я е затворил, мисля, че целувката от колата със секса беше такава Grinning ), но без да ми пука си затварям очите за тези подробности . Иначе най-стабилни ми се видяха целувките 1.в коридора пред апартамента на Марио, 2.в линейката целувки 1ва част и 3. Целувката, когато Зори се хвърли на врата на Барко при аварийния изход + целувката пред дома на Калин

# 1 162
Яница, гарантирам, че една от целувките в линейката и тази на стълбите пред дома на Калин имаше Joy
Да, да. Точно в тая на стълбите ми направи впечатление. Май беше нейният език хахахха. Хайде, май пак започна дебатът "Кой на кого?" втора част. Joy

# 1 163
Яничка, Москита, отдъхнах си! Отървах кожата Joy

Москита, това не е целувка по устата, встрани е Joy В следващия момент вече ръката й беше пред лицето и камерата се завъртя. Hе го казвам като критика, това си е договорка между актьорите (дето се вика, може и болни да са били, да не са искали да обменят бацили Joy)  Важното е, че цялостно с играта си, успяват да предадат нужните емоции.
Скрит текст:
Злати, споделям и аз. Мисля, че през повечето време целувките им бяха техника и май затова и двамата са така освободени един към друг.
На мен ми се струва, че точно при аварийния имаше повече мляскане и замаскиране с коси и ръце, не ми се и доближи до истинска целувка.
За другите, за които възниква дебат, ще ходя да правя експертиза Joy Барем открия поне една, дето да ме убедят, че са се целунали хихих.

# 1 164
Май ще ходя и аз да правя експертиза, а мислех за малко да ги оставя, ама вие ми събудихте желанието и любопитството. Joy
А целувките - техника или не, убедиха ме, че тия двамата са влюбени, супер си бяха. Grinning

# 1 165
Перличке, пробвай с тая пред Генадиеви и после ще си говорим за истински целувки Joy

# 1 166
Момичета, един гиф от 5-6 секунди , съдържа реално средно 70-100 кадъра, всяко малко движение се вижда, сега ме карате да ви покажа Grinning как не вярвате на таз инфантилна девойка Joy
Яница, той е, не е тя Joy

Eто гледайте:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 21:21 от maichetoo0o

# 1 167
Перличке, пробвай с тая пред Генадиеви и после ще си говорим за истински целувки Joy
Залагам и на тази пред вратата на Марио. Какво повече от това, ми тя беше върхът. Joy

# 1 168
Хаххаха, Майче, ти си истински Шерлок Холмс Joy
Това ми беше мисълта - при положение, че правят това, колко да ги стресне една невинна целувка на края на сезона. Там може просто да не са успели да се центрират Joy

Иначе и аз като Ели - рогцата и нежността ме трогваха много повече Heart

# 1 169
Яничка, Москита, отдъхнах си! Отървах кожата Joy

Скрит текст:
Злати, споделям и аз. Мисля, че през повечето време целувките им бяха техника и май затова и двамата са така освободени един към друг.
На мен ми се струва, че точно при аварийния имаше повече мляскане и замаскиране с коси и ръце, не ми се и доближи до истинска целувка.
За другите, за които възниква дебат, ще ходя да правя експертиза Joy Барем открия поне една, дето да ме убедят, че са се целунали хихих.
в първите серии имаше една сцена дето Батко вкара език на кака. Не знам това брои ли се за целувка😀

Общи условия

Активация на акаунт