Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 59 006
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 170
Перличке, пробвай с тая пред Генадиеви и после ще си говорим за истински целувки Joy
Залагам и на тази пред вратата на Марио. Какво повече от това, ми тя беше върхът. Joy

Аз на тази целувката пред вратата на Марио имам чувството, че наистина си пуснаха езици, много яко се засмукаха Grinning

# 1 171
Хаххаха, Майче, ти си истински Шерлок Холмс Joy
Това ми беше мисълта - при положение, че правят това, колко да ги стресне една невинна целувка на края на сезона. Там може просто да не са успели да се центрират Joy

Иначе и аз като Ели - рогцата и нежността ме трогваха много повече Heart

Е, цял сезон се центрират правилно, че сега накрая кривнали малко от центъра голяма работа. Joy

Оооо, рогцата бяха нещо друго, и мен ме трогваха доста. Особено сцената в линейката, когато си ги потъркваха пак и се усмихнаха доволно. Grinning

Майче, след тия кадри как да не ти повярва човек. Joy

# 1 172
Много ви моля успокойте малко страстите Grinning че започна да става горещо. Много сте наблюдателни обаче, човек не може да ми го отрече.
Ето ви и една снимка. Много са готини обаче

# 1 173
Изпитвам някакво странно deja vu от зимната почивка. С тази разлика, че тоя път почнахте много скоро......само на мен ли ми се случва? Joy
Аз какво да кажа....ми нямам какво да кажа...то и да кажа.....Joy

# 1 174
Хъмбъл, за кой епизод става на въпрос?

Яница, аз като ви казвам, че се вижда всичко, вие Grinning, a тази пред дома му определено си се целувах реално, без трикове от към техника Grinning

Дона, тъкмо щях да пиша, че те няма да се включиш в дискусията., какво ще кажеш по въпрос и ти? Smirk

# 1 175
Изпитвам някакво странно deja vu от зимната почивка. С тази разлика, че тоя път почнахте много скоро......само на мен ли ми се случва? Joy
Аз какво да кажа....ми нямам какво да кажа...то и да кажа.....Joy

Хахаха и аз така, ама за кога да чакаме? За хубавите работи няма да чакаме. Joy Нямам търпение да почнат да снимат  сезона и да почнем да нищим тука. Deja vu-то тепърва ще го изпитваме, все пак програмата за почивката между сезоните си я знаем, една е.

Кажи кажи, излей си душата. Wink Joy

# 1 176
Sway, мен ако питаш, по-добре лиготии на тема целувки, отколкото мерене кой актьор е по-по-най Grinning

# 1 177
Хаххахаххаххаг взривих се хахаххахах каква тема пак сте подкарали хахах
Майче ти ме разби хахаахба Joy

# 1 178
Оффффффф....кво да кажа.....
трябва да прегледам целувките пак, но със сигурност пред Генадиеви Марио пусна такъв як език на нашето момиче, че незнам как не припадна. Честно ви казвам, изобщо не съм се вглеждала дали целувката е истинска или не - толкова са ми реални, че просто им се кефя, въздишам, завиждам на Зорница и правя едно характерно движение с дясната ръка:

Като изключим факта, че не пуша и никога няма да изглеждам като актрисата на гифчето Joy
А и тв го прави с лявата хахахха

# 1 179
Хъмбъл, за кой епизод става на въпрос?

Яница, аз като ви казвам, че се вижда всичко, вие Grinning, a тази пред дома му определено си се целувах реално, без трикове от към техника Grinning

Дона, тъкмо щях да пиша, че те няма да се включиш в дискусията., какво ще кажеш по въпрос и ти? Smirk

мисля че е тази от твоите гифчета, дето яко се бяха засмукали. Но аз си мисля, че те си се целуват с език всяка сцена.

# 1 180
Хаххахаххаххаг взривих се хахаххахах каква тема пак сте подкарали хахах
Майче ти ме разби хахаахба Joy

Ти да видиш какво беше на зимната почивка - правихме класации на всяка целувка, прегръдка, моментче и поглед. Откачена история...не знам защо, но тогава ми беше по-вълнуващо да ги подреждам аххахахха

# 1 181
Спрете се, невръстни девойки. Темата придоби нужда от предупреждение 16+   Laughing
Cамо да уточня, че експертизи не правя, но след интервюто с Ралица, получих изкривяване и без да съм го искала, окото ми взе да забелязва неправилно центриране, ръце, коси, затворени усти, извъртане с гръб и т.п. трикове. Дотогава не беше толкова набито  Laughing Hо това няма нищо общо с актьорската игра (да не кажа даже обратното, че и това си е майсторство  Grinning )

# 1 182
за мен целувка без език не е целувка😀

# 1 183
Sway, мен ако питаш, по-добре лиготии на тема целувки, отколкото мерене кой актьор е по-по-най Grinning
Да, по-добре, че днеска нещо много сериозни бяхте станали май, чак се притесних. Оставете ги ония тетки във фейса да бъдат сериозни.Joy

Злати, нищо чудно да отнесем един тупаник хахахаха.

# 1 184
Да, да права си. Давайте тогава с пълна газ - целувки, с език, без език Grinning за мен каса и батко много добре им се получава. Много реално го правят. Изглеждаха както повечето хора в началото на връзка - целувки и натискане на всякъде.
Реално не съм им се заглеждала в езиците, ще взема да си припомня по страстните моменти.

Общи условия

Активация на акаунт