Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 962
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 230
Айде сега да ви припомня една реплика на Врабчев към Зорница.Не ти ли мирише на нещо гнило в св.Кирил.Някак си много ми подхожда на странните отношения между Диана и Вергов.Според мен Диана и Велислав се държът свободно един с друг,шегуват се,защото между тях няма нищо интимно и са просто колеги,които се разбират .Виж отношенията и с Вергов вече ми изглеждат на нещо от сорта,че понякое време са попрекрачили колегиалната граница и от там насетне стана,гузен негонен бяга.В този ред на мисли дишайте спокойно,няма да има любовен триъгълник Марио,Зорница,Банков,защото Вергов няма да се съгласи пак да прилага актьорски техники по целуване с Диана.

# 1 231
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аз си мисля,че тя се беше увлякла по него.Личеше и с какъв кеф го целува:).Може и той да си е паднал по нея,но е доста по възрастен и умело се прикрива,а пък и си е ангажиран емоционално.И тя като е попрочела каква истерия настана по медиите и се усети и се отдръпна.И той махна снимката от инста си.Аз така си тълкувам тяхното странно партньорство.
За досегашната ви дискусия,не мога да кажа кой знае какво-не ми въздействаха целувките с Велислав.Тези с Вергов бяха 🔥
Относно намесата му във фейса-ето това е моето момче Bowtie

Аз си мислех, че е емоционално обвързан с Карамазов Wink Шегувам се, но мислех, че няма партньорка. Само свои (предимно) разголени снимки пуска...Wink и създава впечатление, че се занимава предимно със себе си!

Диана също. Wink Поредната профилна снимка е сложила. Всеки ден е различна. Убива ме! И в интервюто пише, че ще ходи във Варвара с любим човек! Почва следенето....Ужасни сме! Wink

# 1 232
Аз си мисля,че тя се беше увлякла по него.Личеше и с какъв кеф го целува:).Може и той да си е паднал по нея,но е доста по възрастен и умело се прикрива,а пък и си е ангажиран емоционално.И тя като е попрочела каква истерия настана по медиите и се усети и се отдръпна.И той махна снимката от инста си.Аз така си тълкувам тяхното странно партньорство.
За досегашната ви дискусия,не мога да кажа кой знае какво-не ми въздействаха целувките с Велислав.Тези с Вергов бяха 🔥
Относно намесата му във фейса-ето това е моето момче Bowtie

Аз си мислех, че е емоционално обвързан с Карамазов Wink Шегувам се, но мислех, че няма партньорка. Само свои (предимно) разголени снимки пуска...Wink и създава впечатление, че се занимава предимно със себе си!

Диана също. Wink Поредната профилна снимка е сложила. Всеки ден е различна. Убива ме! И в интервюто пише, че ще ходи във Варвара с любим човек! Почва следенето....Ужасни сме! Wink

Карамазов е емоционално обвързан с друг. 😀

# 1 233
.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 18:58 от Zlati***

# 1 234
Е,коментирано е доста,Вергов е пак с жена си.А той никога няма да го афишира това,защото според него е най-глупавото нещо.Личният живот за това е личен,а не за медиите.А ежедневните им снимки,ами те са актьори,трябва да флиртуват публиката си,а и всички хора на изкуството са малко самовлюбени.

# 1 235
Това си е личният им живот, няма смисъл и него да ровичкаме Smiley И да са били заедно, голяма работа, явно вече не се траят, както при повечето бивши Grinning А може изобщо нищо да не е имало, просто да са решили да не показват никакви отношения, понеже започнаха големи клюки по техен адрес, а те това и двамата не го обичат. Но според мен това няма да ги спре да изиграят пак любовни сцени, ако се наложи (дано не им се налага де,  все пак отбор Марио сме, не искаме да ги гледаме тия работи!) Smiley
Амбър, стана ми любопитно, каква снимка в Инста е изтрил Вергов, с Диана ли?

# 1 236
Да, кадър на ,мисля че първата им целувка.Той беше ранен и лежеше на дивана и си рецитираха Вапцаров и тя се наведе да го целуне.Той я беше качил с някакъв смешен коментар:цуни я ,бе(нещо от сорта).

# 1 237
Вергов като чакан актьор за голяма част от публиката,не можем да го отречем все пак нали,според мен може да има претенции за това ако се върне какво би играл и какво не.Изобщо не го виждам като човек,който би изиграл някоя глупост като любовния тъпоъгълник,дето коментираме само и само за да участва в сериала.

# 1 238
Ани, въпроса е там, че действията и поведението им подклаждаха още повече огъня, вместо да го потушат още е началото. На фен срещата миналата година, как ако можеха да седнат колкото се може по-далече един от друг, в абсолютен контраст със снимките от вторник. А си спомням и, че Диана изтри снимката и посланието към щерката на Вергов,ама интернет помни Grinning

# 1 239
Бяха смешни , защото се държаха като ущипани ученички , а са възрастни хора и то доста шетани .

# 1 240
  • Там,където се събуждам щастлива.
Отидох да видя коя е жена му....Много не пишат нашите медии, но.....ако се е събрал с жена си, значи Батко живее около НДК, защото Вергов разхождал семейното куче там...
Лятото ще се оглеждам Wink

# 1 241
А Майче, в един момент той се беше преместил на креслото до нея... Simple Smile Явно като е трябвало да отговарят на въпроси за екранната двойка.
Аз викам да спрем да ги нищим, каквото има да става, ще стане /във филма де/. И феновете ще разберат предварително толкова, колкото им позволят Simple Smile  Което не пречи и ние да го изиграем малко Холмс-Хорейшио-Стрезов и да си запълваме лятото Wink
Лека от мен!

# 1 242
Ани, въпроса е там, че действията и поведението им подклаждаха още повече огъня, вместо да го потушат още е началото. На фен срещата миналата година, как ако можеха да седнат колкото се може по-далече един от друг, в абсолютен контраст със снимките от вторник. А си спомням и, че Диана изтри снимката и посланието към щерката на Вергов,ама интернет помни Grinning

Дам, така си е, Майче, помня ги и аз тия моменти Grinning На фен срещата имаше момент, в който бяха един до друг, ама после бързаха да седнат поотделно. А това с дъщерята за мен беше доста показателно, че там нещо се случи, което е развалило отношенията им. Спомням си даже, че дъщеря му не само постваше снимки, ами и защитаваше Диана при злобни постове за актьорската й игра. Какво се случи там май никога няма да разберем Smiley А е жалко, бяха големи сладурки двете на тия общи снимки Heart

# 1 243
Отидох да видя коя е жена му....Много не пишат нашите медии, но.....ако се е събрал с жена си, значи Батко живее около НДК, защото Вергов разхождал семейното куче там...
Лятото ще се оглеждам Wink
Жена му е бивше "момиче на късмета"и много отдавна не е в публичното пространство.
Вергов живее на Графа.Сега да не иде някой да го причака -той е мой !!:joy:Това за четящите темата,вас ви знам предпочитанията Simple SmileЛека нощ

# 1 244
Я, вижте на какво попаднах. Нещо малко за инфантилните души тук Grinning най-важното събраво в 3 минути Heart
https://www.youtube.com/watch?v=jVxcYozj2hU

Общи условия

Активация на акаунт