Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 952
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 260
Диана кърти.....не мога да ѝ се нагледам, за мъжете не искам да си помисля Joy
Започнах да съжалявам Вергов и Павлов - яко вардене пред къщите им се очертава хахаха

Междудругото в някаква фалшива страница на сериала са пуснали новина, че сценарият за 6 сезон се пише, питат колко епизода искаме и са пуснали снимки на някои актьори от 6 сезон, вкл и Вергов. В едната фен група очаквам да полудеят всеки момент....а си личи, че страницата е фалшива...
Айде малко неромантично лично творчество за весел петък Simple Smile
Скрит текст:

# 1 261
Да пекат кълки квото ще пекат, щото имат да почват снимки Grinning

Сценарият на шести сезон със сигурност вече са го поизмислили, те за да подпишат договр за нов сезон, трябва да знаят, че имат история за разказване Simple Smile

# 1 262
Започнах да съжалявам Вергов и Павлов - яко вардене пред къщите им се очертава хахаха
Диана е страшна мацка, не знам как стоят около нея мъжете, 100% не остават безразлични.

Ехо, инфантилки, честит 1ви юни. Пожелавам си да запазим инфантилното в нас. Joy

# 1 263

Междудругото в някаква фалшива страница на сериала са пуснали новина, че сценарият за 6 сезон се пише, питат колко епизода искаме и са пуснали снимки на някои актьори от 6 сезон, вкл и Вергов. В едната фен група очаквам да полудеят всеки момент....а си личи, че страницата е фалшива...
Айде малко неромантично лично творчество за весел петък Simple Smile
Скрит текст:

дай го този сайт

# 1 264
# 1 265
  • София
Ей, хапят ви мухите и не можете да спрете. Да не се наложи да ви събираме от Графа Simple Smile
А снимки от Батко - има да чакате/ме....... Това ще е чудо и Хъмбъл трябва, не само да изпраща мисли - снимай се и качи в Истаграм, ФБ, но и  да пости и да се моли поне 40 дни Simple Smile

За Диана няма да говоря - за мен е изключително красива и земна. А от това, което чета мисля, че е човек, в койт няма фалш, а това в крайна сметка е доста по важно от фигура, коса, очи, уши,  и т.н.

Аз чакам с нетърпение, но и се плаша от новия сезон, Според режисьора ще дадат глътка щастие на героите и гадостите пак започват. Интересно е на какво са заложили и до колко тези криминални елементи, за които споменаха ще са основни линии или просто някакви епизодични истории. Много ми се иска да ни изненадат с нестандартни и сложни случаи, докосващи истории като тези с момчето, което искаше да се самоубие, бременната с рак.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 09:47 от rosita_ta

# 1 266
мерси. Сигурна ли си, че е нова снимка на Вергов? Другите изглеждат стари. А публикацията е написана като от седем годишен😏

Започвам поста, само на вода. Дори и хляб няма да ям, белким хване дикиш😀😂

# 1 267
И на Вергов е стара, от фотосесията му за четвърти сезон е. Абе фалшива новина отвсякъде....ама пощуряха

# 1 268
Добро утро!
Амбър, нещо много лесно го отстъпваш твоя любимец Wink
Ааа за отбрани може(трите влъхви-Майче,Яни и Дона Joy)за друг -НЕ Grinning
Повече подробности не давам,че нямам време сега да дойда да го опазя Grinning

# 1 269
Други не се натискат. Мноо бозаф 😁 ей кога не е попрепеченка курабийка😁

# 1 270
Добро утро!
Направо лично засегната се почувствах CryGrinning Аз тук от известно време се мъча да го защитавам, пък ти така да не ми го признаваш Joy Ама аз няма да ходя пред тях, де споко.
И на Вергов е стара, от фотосесията му за четвърти сезон е. Абе фалшива новина отвсякъде....ама пощуряха
По-интересното е, че има такива дето дори коментират и се връзват Joy

Хъмбъл, паднах направо Simple Smile

# 1 271
Други не се натискат. Мноо бозаф 😁 ей кога не е попрепеченка курабийка😁

И аз така - с тъмни мъже, по тъмно и те така Relaxed

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 13:28 от Veracruz

# 1 272
Добро утро!
Хахахах Амбър, уби ме. Поласкана ли да се чувствам сега? Щом го даваш няма да откажа, кво пък. Joy

# 1 273
  • София
На вас май бой ви се яде. Амбър е дашна, ама онези от ФБ, като нищо да нахлуят тук и да се саморазправят с вас. Simple Smile. А че ни четат и грам съмнение нямам, така че умната, да не се налага да ви извозваме до спешното на Св. Кирил

Дона и ти моето момиче, съсредоточи се върху сладкото от ягоди, шоколада и полезната харана, че току виж Бамби минал на шипкова диета Simple Smile

# 1 274
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ясно.....Amber, им е съседка! В кооперацията на Вергов и не далеч от Батко! Затова така потайна, че да не дойдем пред нейната врата и ще се чуди какво да ни прави!
В София имам малко време за причакване пред вратите през лятото! Виж, за театър винаги ще намеря време, но лятото няма нищо Sad Компенсирам с оперите / класическа музика на открито в Пловдив и Търново.

Общи условия

Активация на акаунт