Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 946
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
И на Вергов е стара, от фотосесията му за четвърти сезон е. Абе фалшива новина отвсякъде....ама пощуряха
Човек ако ви чете и се връзва, ще си помисли, че Бог знае какво става из фейса. Нищо подобно, тук е много по смешно. Продължавайте в същия дух Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Актьорите не са виновни, включително и Диана Димитрова, да я ожалиш с каква фенска маса се е сдобила.

# 1 276
Лятото се предполага, че ще има интензивни снимки за шести сезон. Така че, може да ги причаквате и двамата пред студиото в Бояна, не си губете времето пред входа на кооперацията  Joy

# 1 277
На вас май бой ви се яде. Амбър е дашна, ама онези от ФБ, като нищо да нахлуят тук и да се саморазправят с вас. Simple Smile. А че ни четат и грам съмнение нямам, така че умната, да не се налага да ви извозваме до спешното на Св. Кирил

Дона и ти моето момиче, съсредоточи се върху сладкото от ягоди, шоколада и полезната харана, че току виж Бамби минал на шипкова диета Simple Smile

Ама то ме е интересно само да четат, а и да пишат Wink Ти мислиш ли, че наистина ки четат, не съм убедена колко здраси нерви трябва да има човек, за да изчете всичко?

Мани, с толкова шоколад и сладко ще стана 200 кила, ще пъпчасам.... ще ме остави Бамби заради шипкова диета Joy

# 1 278
На вас май бой ви се яде. Амбър е дашна, ама онези от ФБ, като нищо да нахлуят тук и да се саморазправят с вас. Simple Smile. А че ни четат и грам съмнение нямам, така че умната, да не се налага да ви извозваме до спешното на Св. Кирил

Дона и ти моето момиче, съсредоточи се върху сладкото от ягоди, шоколада и полезната харана, че току виж Бамби минал на шипкова диета Simple Smile
Роси, тези от ФБ хич не ме притесняват. Ама имам претенции, ако ще ме карат до спешното в Св. Кирил поне да е по време на снимки... JoyJoyJoy

А сладкото сега го варя. Като стане пращам на Дона.

Айде, Романова /М. Живкова/ и съпруг влязоха при Гала.

# 1 279

И аз така - с тъмни мъже по тъмно и те така Relaxed
Е,Вера и аз обичам тъмни мъже,но с визия мноооого далеч от Велислав Simple Smile
Нещо такова:
https://www.instagram.com/p/Birxv3kgzLN/?taken-by=burakozcivit
https://www.instagram.com/p/BZ52xm6FeXR/?taken-by=martakis

# 1 280
Чакаме разказ за участието при Гала Hug

И сладко Heart Eyes

# 1 281
Започвам изследователска дейнсот по центъра на София. Grinning Пак за три секунди става Шерлок Холмс. Grinning

Дона, сега ми се връщат спомени от преди 7-8 години. Дядо ми го беше закъсал много с черния дроб и баба ми ме беше юрнала по баири и горички да бера шипки, за да му варим чай. Лекарите го бяха предписали. Grinning Така чеее... много внимавай с тоя шипков мармалда, да не ти премаже ягодите и пържените филии. Grinning

# 1 282
ЧЕСТИТ НИ  ПРАЗНИК  , ДЕЧИЩА  bigdance2 !  Както казва Пипи - никога да не порЕснем  Joy !

... Ааа за отбрани може(трите влъхви-Майче,Яни и Дона Joy)за друг -НЕ Grinning
Повече подробности не давам,че нямам време сега да дойда да го опазя Grinning

smile3502 Можеш на мен да го кажеш този адрес  и да си спокойна ,ЧЕ НЯМА ДА МУ ДОСАЖДАМ  Naughty Joy
Представям си Батко с какъв тен ще се върне от морето  newsm78  Ще трябва да направи 2-3 филма  като терорист -камикадзе  Joy и като просветлее , да се върне в "Св. Кирил" .
А тук наистина е готино , непринудено и смешно и не виждам нищо лошо в това  Peace

# 1 283
Ели,знаем се кои сме "за" и "против",няма нужда да се повтаряме GrinningHug
А пък ако стане навалица пред на Велислав дома,ще изляза аз пак виновна Joy

# 1 284
Бинев ще бъде в Събуди се тази неделя при мон-дьо. Нещо ги активизираха след края на сезона ми се струва.
Къде около НДК казахте да мина да поогледам след работа, да ми се оправи настроението, че няма сериал. Вергов няма да го притеснявам човека явно витамин Д събира, но на Велислав бих се зарадвала Heart Eyes

# 1 285
  • София
А, Амбър, с тези снимки стреляш под кръста.
А пък за мен ей това е номер едно хубавец на всичките планети Wink Simple Smile Simple Smile
https://78.media.tumblr.com/000474efd504cf65c312ab23e22d7f29/tum … ap6o2_r1_1280.jpg
Моля те ако случайно някъде около Графа живее, да ми пишеш. При обсъжданите двама по-горе няма да ходя, но за този от линка не гарантирем Wink Wink

Хмм, дали само аз правя разлика между шеги и закачки и грозни писаници в профили и официални страници (онова човече, дето се почесва по главата)

Дона, спокойно, сега Ина като стане шеф на болницата, нали наследява Фотев, ще отвори един център по красота и здраве, със фитнес, спа и подобни и там ще гориш калориите от сладкото и шоколада.

# 1 286
Чакаме разказ за участието при Гала Hug

И сладко Heart Eyes
Сериозно? Досега ми работеше аспиратора та почти нищо не чух Grinning Най-общо за Милена чух, че участието й в сериала е голямото нещо в кариерата й, което е очаквала да й се случи в професионален план /ох, дано правилно да интерпретирам, че то сладко, буркани, аспиратор...не е лесно Grinning / После се прехвърлиха на това как са се запознали, от колко време са заедно, говориха за и с Герасков, сега синът им е в жива връзка не разбрах от къде... абе що питате, като после ще си изгледате репортажа?!? JoyJoyJoy

Айде, приключих с ягодите окончателно! Ще има филии и палачинки Grinning

П.П. Аз също по принцип не харесвам руси и светлооки - даже като момиче сънувах едни кошмари, че съм булка, а младоженецът руууус, синеооок, УЖАС! Ама Батко ми е една идея малко по-препечен Grinning /Няма да казвам половинката каква е, че ще изпопадате /

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 11:30 от Little Pearl

# 1 287
Бинев ще бъде в Събуди се тази неделя при мон-дьо.
Супер! Ще се гледа! Много харесвам интервютата на Мариян Станков. (Разбира се, ако се завърна жива от планинския преход в събота. Joy )

# 1 288
Щото трудно издържам Гала....моля се да не стана известна, че ще ми се наложи да ѝ гостувам Joy
Но пък ми е интерсно какво е акзала Милена. Радвам се за нея, много ми харесва Wink
Половинката и е светъл, рус и синеок Wink

Роси, първа се нареждам за спа-то!!!
Скрит текст:

# 1 289
  • Там,където се събуждам щастлива.
В нашата кооперация живееше Косьо Марков от Тангра (не знам дали по-младите го знаят)! През седмица се боядисваше стълбището около неговия етаж, защото почитателките го изписваха с любовни излияния! Много атрактивно беше....И като се взе с една американка и те спряха.. Simple Smile

Амбър, смили се над бедната душа в лична (защото тук е наистина некоректно да се напише, ако четат и други хора! Даже сънувах, че вървя по улицата и се оглеждам....Няма да мога и днес да спя! Сериозно! ) Аз съм неутрална за Вергов като актьор, защото не съм го гледала в театъра. В сериала, за съжаление, беше повърхностен образ, но там са виновни други. Като човек създава впечатление на играещ си с хората и изказванията му могат да се интерпретират по няколко начина, което на мен не ми допада (не само при него, а при всички хора! )

Общи условия

Активация на акаунт