Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 940
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 305
Роси, още обмислям цените - финансовият ми директор се бави с разчетите - по цял ден е заключена в кабинета си. Чувам само някакви нечленоразделни звуци - дали е добре??? FearfulFearful

димитрова - пратила съм инструкторите на фитнес малко, да им позаякнат ръцете. Обаче този курс е само за премиум левъл членове....пардон членки на СПА-то. Трябва да закупите пакет "Екартьор", за да се възползвате.

# 1 306
Е искаш да ми кажеп, че с пакет "Прошивна лигатура" не става? Разочарована съм.

Две ще са палатките, бели хора да сме. Grinning

# 1 307
Е искаш да ми кажеп, че с пакет "Прошивна лигатура" не става? Разочарована съм.

Две ще са палатките, бели хора да сме. Grinning

Егати скръндзата. Само за “Прошивна лигатура” ли даде пари? Поне “Микулич” или “Холедоха” да беше взела....

# 1 308
Айде аз отивам на разузнаване пред НДК в обедната, тъкмо има панаир на книгата, може някой от филма да си купува нещо за четене. С Велислав обаче тена на кожата ни е едно към едно и тъмните кръгове под очите, дължат се на тена и онаследяване, не на алкохол както някой споменаваше. Казвам го защото и моите са същите, а съм на 27 и не близвам. Моя мъж е пожарникар, каква случайност.

# 1 309
Дона, а за членове на Бар Наздраве намаление няма ли едно 50% поне? Joy

Aз пък съм си беличка бая, за разлика от сестра ми, тен едвам хващам и да искам да почернея, не мога, но пък ставам червена като рак Grinning

# 1 310

Егати скръндзата. Само за “Прошивна лигатура” ли даде пари? Поне “Микулич” или “Холедоха” да беше взела....
С тази мизерната заплата се радвай, че не си взех "Аспиратор". А и все си мисля за членки на Бара и на групата на "Бързите пръсти"  някакви отстъпки, ала бала, някакви екстри не можеш ли да урдеиш?

Cold Sweat Няма да говоря за тен, че съм като комбайнер, по мен има три нюанса. Grinning От заслепяващо бяло до препечена курабия. Grinning

# 1 311
Майче, ние ако сме зле, за други хора не искам и да си помислям.Joy Горката Диана, какви фенове има. Толкова сме зле, че сме и ние за оплакване. Cry

# 1 312
Снимката е от филмът с Батко Crystal Inferno (2017)
Почти ми е свален вече.

Заповядайте в темичката ми, който желае 😎http://www.bg-mamma.com/?topic=1040998.new#new

# 1 313
Честит празник, невръстни девойки! Радвам се, че ви открих.

И за да не е само спам, да попитам- лятото ще ни оставят ли да има тема, като няма филм?

# 1 314
Снимката е от филмът с Батко Crystal Inferno (2017)
Почти ми е свален вече.

Заповядайте в темичката ми, който желае 😎http://www.bg-mamma.com/?topic=1040998.new#new

е, ся, кво, спирате да пишете тук ли?

# 1 315
  • Разпиляна във въображението
Темата от другата седмица ще си стане 50 странична и тогава се надявам писането да стане по-спокойно.

# 1 316
Темата от другата седмица ще си стане 50 странична и тогава се надявам писането да стане по-спокойно.
Еее то надеждата умира последна попринцип. Grinning
е, ся, кво, спирате да пишете тук ли?
НЕ! Все още си чакам специалните условия в СПА-центъра.
Имам чувството, че и аз съм излязла в лятна ваканция. Шефката изобщо не я отразявам. Вчера нещо ме заплашва, ама Grinning тя си знае.

# 1 317
  • Разпиляна във въображението
Така е, надеждата умира последна, но много страници бяха изписани излишно, дори аз се отказах да ги чета Simple Smile

# 1 318
Така е, надеждата умира последна, но много страници бяха изписани излишно, дори аз се отказах да ги чета Simple Smile
Мисля, че това видео описва добре ситуацията в темата често, Мириел е Ленърд опитваща се да ни държи под контрол, а момчетата сме ние Joy

# 1 319
Това е интервюто с Милена Живкова
https://www.youtube.com/watch?v=7PYA_rl2Ncg

Снимките май почват на 17 юли.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 14:28 от Little Pearl

Общи условия

Активация на акаунт