Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 920
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 320
Благодаря за линка! Много я харесвам Милена, хубаво интервю.
И ето, имаме първа новина - снимките за новия сезон започват на 17.07 Simple Smile тогава чакаме първите постове във фейсбук и инстаграм - ако някой се смили над нас аххахаа

# 1 321
Въх, месец и половина суша! Тия хора сърце нямат! Joy

# 1 322
Само заради Милена се прежалих да гледам Гала, иначе не Grinning, хубаво интервю Simple Smile
Е щом тогава почват, кой почивал, пекъл се, работил по други ангажименти и на линия за новия сезон. Очаквам Диана или Наум, май се очертава все пак да играе, да ни зарадват с някоя снимка, те ни радваха преди началото на 5-ти, ако пък са и повече от техни селфита на хубавите им муцунки ще е още по-хубаво Grinning

# 1 323
Еее, супер значи. Дона почвай със сценариите, че ще замрем тука. Grinning

Москита, доста време е ама... Grinning

# 1 324
Москита, този подпис дето си го сложила ме побърква.
Марио, в този ранен етап, я гледа топло и какво ли си мисли...

# 1 325
Вера, нали? Прекрасни са още в този момент. Тя го гледаше с типичния си тъжен поглед, а той някак си изведнъж я забеляза. Още тогава беше някак си нежен и внимателен с нея.

# 1 326
Еее, супер значи. Дона почвай със сценариите, че ще замрем тука. Grinning

Москита, доста време е ама... Grinning
Значи да почвам да мисля за други сладка Grinning Някой някакви предпочитания? Щото аз много не обичам...
И комбинирано с литературно четене, хм, може и да мине времето някак Joy

# 1 327
Това е когато правиха операция на бебето нали, не го виждам през телефона. Още тогава обаче си помислих, че прехвърчаха искри.

# 1 328
  • София

Е как какво си мисли - Хайде да идва втори епизод и да ходя да се къпя Simple Smile

Значи след среадата на Юли започват да снимат. Мен ме съмняваше да са готови средата на юни, все пак до преди няколко седмици снимаха, а и много малко почивка им се връзваше.

Скрит текст:
Мацки, аз средата на юли заминавам в командировка зад океана за почти три седмици. Но ще чакам от вас подробна информаця, че с часовата разлика няма да можем да се засичаме.

# 1 329
  • София
Снимката е от филмът с Батко Crystal Inferno (2017)
Почти ми е свален вече.

Заповядайте в темичката ми, който желае 😎http://www.bg-mamma.com/?topic=1040998.new#new
Браво. Това е добро решение. Така тук ще останат само тези, които харесват сериала. Всичките образи, малко или много.

# 1 330
Да ви питам, само аз ли не разбрах къде ѝ беше критичната точка на Зорница ?
На Калин я видяхме, на Тони я видяхме, на Мазови я видяхме, Марио и той беше на ръба, само нея не я усетих.

# 1 331
Тя май започна сезона в точката. След това се освести. Ама не знам кое точно ѝ се промени. След като пак се влюби и пак се кри и пак страда и пак я разиграваха... е поне не завърши на летището. Grinning

# 1 332
Да ви питам, само аз ли не разбрах къде ѝ беше критичната точка на Зорница ?
На Калин я видяхме, на Тони я видяхме, на Мазови я видяхме, Марио и той беше на ръба, само нея не я усетих.
Вера, нейната беше във втори епизод. Тя почна сезона с голяма преднина в драмата.

# 1 333
Зорница беше 52 епизода в Критична точка аххахахаха

Споко бе, ще оцелеем месец и половина без нищо Wink нали сме тука Grinning Grinning  Каквото искаш сладко прави, само да не е от шипки....

Моски, ти си втората след една мила приятелка, която много обича тозои момент Simple Smile Колко ми е говорила за тази сцена, ехххх.....

# 1 334
И аз да питам като сме почнали.Grinning В промото за сезона Галя бута Петър от ръба. Само аз ли не видях тоя момент в сериала?

Общи условия

Активация на акаунт