Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 918
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 335

Моски, ти си втората след една мила приятелка, която много обича тозои момент Simple Smile Колко ми е говорила за тази сцена, ехххх.....

Наистина ли? Много яко Simple Smile Ми много я обичам тази сцена, една от любимите ми между тях е. Първо, видяхме д-р Ковачев в действие и вече знаех, че ще го харесвам и второ, бяха страхотен екип.

Според мен също, ако се вземе предвид и промото, на Зорница критичната точка ѝ беше в началото и затова братята я дръпнаха от ръба, щото с появяването им тя почна да се съвзема и след известно време си стана същата. Но определено в първите 20-тина епизода не беше познатата ни Зорница - беше супер изтерзана, наранена, уплашена, самотна и т.н.

Яница, според мен бутането символизираше това, че Галя през цялото време го хокаше, че не е никакъв директор и бяха постоянно в конфликт двамата.

# 1 336
Яница, мисля, че първото беше като му даде съвет как да "убеди" Ковачев да приеме работата, само и само Пешко да остане директор. А след това се мъчеше да се възползва всякак от поста му. Друго не ми хрумва в момента.

# 1 337
И аз да питам като сме почнали.Grinning В промото за сезона Галя бута Петър от ръба. Само аз ли не видях тоя момент в сериала?

Май не. Според мен много мменти не станаха изяснени - първо това, второ - защо Стефан хвърли таблата с бебешките принадлежности и Лора падна;
Още - в промото Калин падна върху количката, спасявайки Наталия и бебето....а реално нямаше нищо общо.
По мое мнение още в началото са изменили много историите.

# 1 338
Или че накрая тя си остана шеф на отделението, а той редови гинеколог.
Един вид го избута от мястото му, не знам.

# 1 339
Според мен Зорница достигна своята критична точка още във втори епизод със секса под душа с Марио. Това не е присъщо за героинята й, а тя тогава беше най-отчаяна, личеше си и от монолога за жените, които са като крайпътна гара. После се появи Тони, сприятелиха се, той я разведри, а в последствие се влюби и в Марио.

# 1 340
Или че накрая тя си остана шеф на отделението, а той редови гинеколог.
Един вид го избута от мястото му, не знам.
Да, това също, макар че тя не го избута, щото той по това време си беше директор.
Лично за мен, ако трябва да е един момент, който да символизира, а не цял процес, това е когато той искаше да напусне, а тя не го подкрепи.

Дона, Калин може да не е спасявал бебето, а просто ние така да сме го изтълкували - той просто си падна и се приземи в количката.

А за Мазов и Хинова нямам никакви въпросителни - за мен стана точно това, което показаха в промото. С лъжата му, че ще отгледа бебето с Ваня, буквално ѝ взе мечтаната рожба от ръцете и тя се срина.

Според мен Зорница достигна своята критична точка още във втори епизод със секса под душа с Марио. Това не е присъщо за героинята й, а тя тогава беше най-отчаяна, личеше си и от монолога за жените, които са като крайпътна гара. После се появи Тони, сприятелиха се, той я разведри, а в последствие се влюби и в Марио.
Да, помните ли, когато Тони я занасяше с бонбоните на истината как тя му каза, че не е виновен, просто на Марс няма живот?
Обаче още тогава при тая сцена ми направи впечатление как хем на Марс нямаше живот, хем веднага след това при нея се появи Марио и Марс някак се съживи Grinning

# 1 341
И какво се оказа? Чакахме цял сезон критичната точка на Зорница, а тя в началото още Joy

Лелееее, Моски, страшна памет!!!

# 1 342
И какво се оказа? Чакахме цял сезон критичната точка на Зорница, а тя в началото още Joy

Лелееее, Моски, страшна памет!!!
Това е щото е гледала само по един път епизодите. Wink Joy

# 1 343
Дона, за кое страшна памет, за Марс ли? Че тя беше толкова паметна тая реплика, как да я забравя Grinning А идването след това на Марио и разговорът им беше паметен с това, че тя се отнесе много мило с него в този момент, въпреки че дотогава той я хапеше жестоко и беше първият им нормален разговор.

Яница, естествено, че само един път! Joy

# 1 344
Дона, за кое страшна памет, за Марс ли? Че тя беше толкова паметна тая реплика, как да я забравя Grinning А идването след това на Марио и разговорът им беше паметен с това, че тя се отнесе много мило с него в този момент, въпреки че дотогава той я хапеше жестоко и беше първият им нормален разговор.

Яница, естествено, че само един път! Joy
Почвам и аз да си тренирам паметта, че не се търпи вече. Скука е без сериала. Joy Ще има превъртане докато не ми омръзне(едва ли). Grinning

# 1 345
Явно до 17.07. ще гледаме снимки на Диде + коте или нещо от сорта Grinning
Май днес няма кой да я снима Wink
Скрит текст:

# 1 346
Явно до 17.07. ще гледаме снимки на Диде + коте или нещо от сорта Grinning
Май днес няма кой да я снима Wink
Скрит текст:
Не забравяй и снимките на Наум с колите му хахах или пък Наум от фитнеса. Това е неговата запазена марка. Joy

# 1 347
Не мога да преценя котката или тя е по-откачена. Grinning

# 1 348
Не мога да преценя котката или тя е по-откачена. Grinning
Честно казано те са се намерили, еднакво луди са. Grinning Нали знаете, все пак лудите и пияниците живеят най-дълго. И ние сме от тях между другото. Joy

А, ако на някой утре му е интересно, от 10 часа в предаването "Събуди се" ще има интервю с дъщерята на Вергов.

# 1 349
И ние така с моята котка се открихме случайно и се обичахме 13 години. Hug

А дъщерята на Вергов по какъв повод ще е в "Събуди се"?

Общи условия

Активация на акаунт