Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 406
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Там,където се събуждам щастлива.
Да, ама умниците в Нова нямат много понятие от стратегии, явно.

Изгледах На Кафе от днес! Боже, колко огорчение има в това поколение артисти!

# 1 381
Оооо Живи легенди е много хубав филм и е сниман в родния ми град, има една сцена до лятната ми резиденция Joy и съседите са снимали Joy Димо е голям сладур там и много повече го харесвам от Седем часа разлика, където има убийствена прическа Joy

# 1 382
За тези, които още не знаят, има нова тема, за актьорите, които играят Марио, Тони и Зорница. Заповядайте 😁😎 http://www.bg-mamma.com/?topic=1040998

# 1 383
  • Ню Йорк
А ние може ли тук да си разискваме останалите  newsm78

# 1 384
Тази тема не е ли за всички герои, всички актьори и целия сериал?

# 1 385
Всичко може, Принцесо, щом не ви нарушава фън шуя.

# 1 386
Тази тема не е ли за всички герои, всички актьори и целия сериал?
Мисля, че вече не е щом се питаме "може ли". Joy

# 1 387
Стига бе. Темата си е за всички.
Ние просто направихме отделна за даден актьор. Това е.
Какво общо има с темата за сериала, не разбирам

# 1 388
Виждам, че и да сме тук, и да ни няма , все пречим 😂

# 1 389
Хъмбъл, чакам да започнат снимките, барем Наум и Диана се погрижат за малко снимки за обсъждане

# 1 390
Стига бе. Темата си е за всички.
Ние просто направихме отделна за даден актьор. Това д.
Остави, остави явно сме оставили друго впечатление. GrinningАми да кажа само - няма такова нещо. Просто сега няма какво да пишем, сезона свърши, и за да не е спам си направихме тема в която да не дразним никого. Тъкмо и Мириел няма да товарим излишно. Като почнат снимките пак сме тук. Wink Grinning

Хъмбъл хахахахах, ще падна с теб.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 21:53 от yanitsa.s

# 1 391
Виждам, че и да сме тук, и да ни няма , все пречим 😂
Зайо, защо си със шапка, Зайо, защо си без шапка? Joy

# 1 392
Хъмбъл, чакам да започнат снимките, барем Наум и Диана се погрижат за малко снимки за обсъждане
Имаш време да мислиш сценариите до тогава, после само постваш тук в готов вариант. Wink

# 1 393
Имаш време да мислиш сценариите до тогава, после само постваш тук в готов вариант. Wink
Ама в тази тема ли или в другата? Щото нали лично творчество, лиготии, ми не е много по темата, де да знам... Simple Smile

# 1 394
А ние може ли тук да си разискваме останалите  newsm78
Доколкото помня  Велислав , Димитър и Диана участваха  и то  много успешно в  сезона , който свърши  newsm78
Техните герои  Марио , Антон и Зорница  залепиха за екраните и хора , които не бяха  толкова постоянни при предишните сезони /говоря за мои познати /  .
Рейтингът на  сериала беше  неочаквано висок . Според мен  не само че МОЖЕ , но и ТРЯБВА  да ги коментираме тук , заедно с другите  артисти и героите им .

Общи условия

Активация на акаунт