Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 373
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 425
1. Къде видя / прочете да се оплаквам?
2. Нямам по мин.3 часа дневно да ви чета фантазиите и сценариите, та да стигна до 15те процента.
3. Тема трябва да си направите вие. Аз съм в точната.

1. Нямах предвид конкретно теб, а цялостно за недоволните
2. Не се чувствай длъжна да четеш
3. Направихме си тема вече, но пак има недоволни

ПС: Целият този спор е мнооооого извън темата

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 23:50 от Фифф

# 1 426

Ама нали се направи? Аз поради тази причина отново питам - какво провокира сегашното недоволство? Друга тема има. Никой не спами в тази. Тази е чиста като сълза от сутринта. Защо връщаме този спор на дневен ред?

# 1 427
Ами браво. Насърчих ви да пишете там и да ни оставите тази. Пък ние ще я замразим до следващия сезон.
Приятно изкарване още веднъж пожелавам.

# 1 428
1. Къде видя / прочете да се оплаквам?
2. Нямам по мин.3 часа дневно да ви чета фантазиите и сценариите, та да стигна до 15те процента.

темата е направена, в тази на хъмбълбъмбъл. Там Пенка от Пазарджик има специална покана да публикува сценарии, дори без скрит текст.

# 1 429
Аз , както споменах,  казах, че нямам идея какво е предизвикало създаването на онази тема, но я подкрепям с 2 ръце. Искам да съществува.
П.п. Писането с главни букви се приема за крещене и не се толерира.

# 1 430
Ами браво. Насърчих ви да пишете там и да ни оставите тази. Пък ние ще я замразим до следващия сезон.

Е стига де, а лятото празна ли ще седи ? Ами като започнат да излизат снимки и постове феновете на Мазови, Жекова и т.н как ще разберат изобщо за тях? (изключвам тримата заподозрени) Grinning
 Извинявам се за крещенето, исках просто да подчертая безсмислеността на цялата ситуация Simple Smile

# 1 431
  • Ню Йорк
А как според вас се следи тема, в която 85% от написаното не ме интересува?
Не съм чела драмата от днес, но последните постове на Принцесата подкрепям.

3. Правиш отделна тема за нещата, които те интересуват

Мислиш ли, че ако беше възможно нямаше да сме го направили доста отдавна вместо повечето да напуснат, а аз да се обяснявам редовно?! Против правилата на форума е да има 2 теми за едно и също, така че докато тази тема се нарича "Откраднат живот" нека се придържаме на 100% към оргинала.

Иначе си обсъждайте когото искате и по колкото искате /разбира се в рамките на сериала/ и ще цари мир   и любов bouquet  

# 1 432

Е стига де, а лятото празна ли ще седи ? Ами като започнат да излизат снимки и постове феновете на Мазови, Жекова и т.н как ще разберат изобщо за тях? (изключвам тримата заподозрени) Grinning
Все от някъде ще разберем. Не ни грижете.😉

# 1 433
Направете тема, която да се казва Откраднат живот без Марио, Зорница и Тони

# 1 434
Това е доста свободен прочит на думата насърчаване, но да речем, че сте ни насърчили Joy
Обаче, Бога ми, не разбирам - искате тази тема тук да се затвори до есента и никой да не пише в нея? Не че вие искате да пишете нещо. Дразни ви, че другите пишат и предпочитате просто ей така, да е празна? Open Mouth

# 1 435
Явно няма да се разберем. Пишете където и колкото искате. 
Приятна вечер.

# 1 436
А, ние да ви я оставим значи? Това как да го разбирам сега? Като знак, че трябва да се махнем и само вие да си пишете тук така ли?
И не виждам какъв е проблема и през лятото да се пише, когато сериалът се снима и има информация, която може да се обсъди. Без значение за кого е.

# 1 437
  • Ню Йорк
Аз не мисля да спирам да си пиша. Wink

Ето мога да се похваля, че оня ден за малко да смачкам Моньо с една пазарска количка в ЛИДЛ, ММ чак подскочи и ме дръпна, Моньо бързо се изниза, на мен ми стана смешно. Чак си помислих, че ако го бях цапнала щеше да стане голям резил  Embarassed

# 1 438
Диди, няма как да се разберем наистина, при положение, че три пъти задавам елементарен въпрос и вие просто го отминавате, а аз се опитвам да ви разбера, честна дума. И фактът, че този простичък въпрос се подминава, ме кара да мисля, че отговорът му не е някак си приятен за казване. Защото аз търся някаква реална причина точно днес, точно сега, точно когато се изнесоха всички неприятни елементи, точно в деня, в който зорлем имаше едно-две мнение в тази тема, изведнъж да се постави отново на обсъждане как много се спами. Всичко това ме кара да си мисля, че или някой не може да стаи неприязънта си и тя бликва дори когато обектите ги няма или просто е решил да разбута темата и тя пак да се напълни, па макар и само, за да си скубем косите Grinning

# 1 439
А, ние да ви я оставим значи? Това как да го разбирам сега? Като знак, че трябва да се махнем и само вие да си пишете тук така ли?
И не виждам какъв е проблема и през лятото да се пише, когато сериалът се снима и има информация, която може да се обсъди. Без значение за кого е.
Опитвам за последно, защото винаги сте били отзивчиви, когато не съм успявала да гледам.🤗
Темата е за сериала, не за сценариите на Пенка, Ганка и т.н. Коментира се сценария, а не се правят съчинения какво ни се иска да стане, как кака е погледнала батко и подобни. Не следите ли други подобни теми?
Не ви ли прави впечатление с колко спам е пълна тази?
Или коментари от рода на: тъпаците във фейса не харесват Батко и ни наричат ....тъпаци.
Думата е образна, не се хващайте за нея. Надявам се става ясно какво имам предвид.
Ми това е.
"Насърчавам" в онази тема да се коментира всичко ИЗВЪН сериала.
😉

Общи условия

Активация на акаунт