Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 376
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Ню Йорк
Принцесо, можеш да се чувстваш спокойна и свободна да пишеш за каквото си искаш, ако това е нещото, което искаш да ти кажем. Ние никога не сме спирали някого да пише за любимците си, това, че не можем да се разберем е друг въпрос. Само искам да знаеш, че тук ние пак ще си коментираме и тримата герои, колкото и недоволни да има. Защото аз знам, че е това, но за твое съжаление все още триото присъства в сериала. Разбира се, актьорите ще се обсъждат в другата тема и по време на излъчването на сезона.

О не, грешно си ме разбрала. Всеки един герой и актьор част от сериала е редно и удачно да се коментира в темата за сериала. Аз хиляди пъти отбелязах кои са неуместните постове /творчески напъни на разни потребителки, измислени сценарии на други потребителки и т.н./ , всичко това отнемаше по около 85% от всяка тема. Даже имаше моменти в които самият сериал дори не се коментираше, а се коментираха някакви измислени тук сценарии, които никога не са се случвали и не се случиха, разбира се. Ето това е дразнещото и за мен и за всички отказали се. Та на забележката, че никой не ме бил спирал да коментирам каквото ми харесва - не е точно така. Аз написвам коментар за нещо случило се в епизода и той изчезва зад 60 коментара по "фантазиите на Пенка", ето това прогони пишещите тук.
Надявам се този път да ме разбрахте Simple Smile

# 1 411
Не съм и предполагала, че има десетки желаещи да обсъждат Мазови, Захариеви и Жекова, наистина. Нямам търпение да дойде есента, тук ще бъде много интересно.

# 1 412
  • Ню Йорк
Не съм и предполагала, че има десетки желаещи да обсъждат Мазови, Захариеви и Жекова, наистина. Нямам търпение да дойде есента, тук ще бъде много интересно.

Ето, отново искате да налагате кой да се обсъжда и кой не. Защо да е невъзможн някой да иска да обсъжда други герои, а не тези, които Вие предпочитате?

# 1 413
Без лоши чувства. Не сме искали развинтеното въображение на някои от нас да ви кара да се чувствате засенчени. Просто това е форум и всеки може да споделя на воля каквото му е на сърце и не виждам нищо лошо в това. Аз ако нещо не ми е приятно да го чета, просто го подминавам и се фокусирам върху това, което ме интересува. Съветвам и всички вас, които сте прокудени, да направите същото. Това, че заемаме 85% от темата няма абсолютно никакво значение. Но ако не ви е приятно да обсъждате в обща тема с нас, това вече е друг въпрос Simple Smile

# 1 414
А как според вас се следи тема, в която 85% от написаното не ме интересува?
Не съм чела драмата от днес, но последните постове на Принцесата подкрепям.

# 1 415
Въпросните сценарии и "творчески напъни" се слагаха в скрит текст, нали за това е той?  Не съм останала с впечатлението, че само това те дразни, но добре. Проблемът ти не е само в сценариите и останалите странични неща, а в това, че тук има доста хора, които харесват определени герои и се пише повече за тях. Дори и да пишем точно по темата пак има проблем. Мисля, че в момента доста си противоречиш. И щом ти си разбрала нещата така окей. Никой не е казал или дори намекнал да не пишеш или на всички онези потребителки, които са се отказали.

Ето, отново искате да налагате кой да се обсъжда и кой не. Защо да е невъзможн някой да иска да обсъжда други герои, а не тези, които Вие предпочитате?

Къде прочете сега, че налагаме какво да се пише и какво не, не мога да разбера? Самите ние обсъждаме дори и Жекова.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 23:30 от yanitsa.s

# 1 416
  • Ню Йорк
Темата се нарича "Откраднат живот", тя е за да се обсъжда сериала, героите, актьорите, ако щете сценаристите, гримьорите и всички замесени с него лица. Простичко и ясно е.
"Проза и поезия от Пенка от Пазарджик" би било обект на обсъждане в една съвсем отделна тема, предполагам и в друг раздел на форума.
Кое не е ясно и ако трябва пак да обясня?

И Фифф , не говорим за "засенчване" , а за натрапване. Човек иска да коментира сериала, който му харесва, лош, добър, на моменти дразнещ, няма значение, решили сме да го гледаме и го гледаме такъв какъвто е. Никой не иска да чете нечии интерпретации. Пак казвам: ако искам да си купя нечие творчество - ще го направя, не е нужно да ми се натрапва по този начин.

# 1 417
Има различни варианти:
1. Търсиш другите 15%, които те интересуват
2. Пишеш и ти като по този начин ще привлечеш още хора, които ще коментират с теб темите, които те интересуват
3. Правиш отделна тема за нещата, които те интересуват
4. Не се оплакваш

И само ще допълня, че тук освен Марио, Зорница и Тони са се обсъждали и другите герои според това какво се е случило в различните епизоди. Във всяко нещо на тая земя винаги има нещо конкретно, което доминира. Сериалът не е изключение. На повечето от коментиращите тук явно Зорница, Марио и Тони са им любими, съответно те доминират. Ако искате да не е така се включваите и обсъждайте, а не ни обвинявайте за поетата инициатива.

# 1 418

Значи пак не се разбираме или не искаме да го направим. Като пиша, че ще бъде интересно в темата, кое точно не разбрахте? Повече различни мнения за различни герои, по-интересен разговор. На мен специално никой не ми пречи, нищо че някои сюжети не ме вълнуват.

И всъщност фактът, че този разговор започна след коментар, предизвикан от създаването на нова тема и след липсата на така пречещите коментари в тази, е много показателен.

# 1 419
Само не разбирам едно нещо - от създаването на другата тема тази се изчисти от нежелани елементи и стана отново желаното от вас място, където можете да обсъждате всичко, свързано с Откраднат живот без да има 85% ненужни постове, нали така? Какво пречи да започнете да си обсъждате там каквото сте стискали от февруари насам и какво наложи да поставим на масата темата за нежеланите постове, която първо няма да доведе до консенсус и второ, се появява в момент, в който не се обсъжда нищо от така дразнещите за вас неща?

# 1 420
Извинявам се за коментара, но това е безмислен спор. Ако се коментираше само Жекова, или Мазови и т.н. пак щеше да има недоволни. Като не те интересува нещо, не го четеш. Значи пишещите се изнесоха и смея да твърдя за ден направиха 20 страници и пак има недоволни като тия 20 страници не са в тази тема. Недоволни винаги ще има...
Сега може тези отказали се потребители да се върнат и да обсъдят на ново сезона. Не виждам смисъл да се продължава този леко неадекватен спор, че най много да заключат темата, докато се успокоят страстите.
Ето утре Бинев ще има интервю ще споменат сериала ще се коментира...

# 1 421
Темата се нарича "Откраднат живот", тя е за да се обсъжда сериала, героите, актьорите, ако щете сценаристите, гримьорите и всички замесени с него лица. Простичко и ясно е.
"Проза и поезия от Пенка от Пазарджик" би било обект на обсъждане в една съвсем отделна тема, предполагам и в друг раздел на форума.
Кое не е ясно и ако трябва пак да обясня?

Така. И да речем, че спрем със сценариите, творческите напъни и всичко останало, което е странично и е спам, но продължат да се коментират предимно Марио, Зорница и Тони какво ще се промени? И дали ще се промени? Защото аз не мисля, все някой ще се появи и пак ще е недоволен.

# 1 422
От такива доводи се чувствам ... hit
Ами сега , когато тук ще е тихо , спуснете опорни точки какво ви интересува /поне на 60 % / , за да се опитаме есента  да покрием показателите  Peace
Няма смисъл да ви казвам  какво правя с теми , в които  50 % от написаното не ме интересува   cheers
Ще се опитам да не влизам повече в обяснителен режим , малоумно е  ooooh! .

# 1 423
1. Къде видя / прочете да се оплаквам?
2. Нямам по мин.3 часа дневно да ви чета фантазиите и сценариите, та да стигна до 15те процента.
3. Тема трябва да си направите вие. Аз съм в точната.

# 1 424

3. Тема трябва да си направите вие. Аз съм в точната.

Както виждаш вече има. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт