Откраднат живот 51 Критична точка: Финалът - Сватба и... брадва /28.05-03.06/

• 58 368
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Ню Йорк
DiDi§ , не се ядосвай  Hug  И аз за спама говоря от има-няма 6 месеца, ама явно момичетата не четат други теми и не знаят какви са правилата. Да не си разваляме настроението съботно Simple Smile

# 1 441
Съня си няма да загубя. Но се чувствам като идиот,  че аз казвам едно, те ме питат съвсем друго.
Нищо де.
До есента може да се разберем. 😉😁

# 1 442
Опитвам за последно, защото винаги сте били отзивчиви, когато не съм успявала да гледам.🤗
Темата е за сериала, не за сценариите на Пенка, Ганка и т.н. Коментира се сценария, а не се правят съчинения какво ни се иска да стане, как кака е погледнала батко и подобни. Не следите ли други подобни теми?

Точно тия "съчинения как кака е погледнала батко " според мен са си част от сериала и са за обсъждане. Дребни детайли са, но защо да не ги обсъдим пък? Wink

Принцесо, не ме карай да се смея. Simple Smile Ако не беше ти с твоя въпрос, нямаше да си разваляме настроението и да спорим излишно.

# 1 443
Аз не мисля да спирам да си пиша. Wink

Ето мога да се похваля, че оня ден за малко да смачкам Моньо с една пазарска количка в ЛИДЛ, ММ чак подскочи и ме дръпна, Моньо бързо се изниза, на мен ми стана смешно. Чак си помислих, че ако го бях цапнала щеше да стане голям резил  Embarassed
Няма и повод да спираш.
А Моньо е симпатяга. Това трябваше по-рано да го споделиш, досега щяхме дружно де сме се посмели. Grinning

# 1 444
А Моньо е симпатяга. Това трябваше по-рано да го споделиш, досега щяхме дружно де сме се посмели. Grinning
Перличке, малко спор никога не е излишен, а и скоро не се беше случвало. Grinning Приятното остава за последно. Wink

# 1 445
Днес една девойка във ФБ е написала, че е срещнала актьорите които играят Ванчето и Йосиф и че всъщност са двойка в реалния живот. Знаехте ли?

# 1 446
  • София
Днес една девойка във ФБ е написала, че е срещнала актьорите които играят Ванчето и Йосиф и че всъщност са двойка в реалния живот. Знаехте ли?
Не, аз не знаех. Сладури са и двамата.
Тука могло и да е спокойно. Без "каки", " батковци" и други дивотии.
А на есен с песен😀

# 1 447
Даже и не предполагах интересно ми е дали в сериала са се запознали. Тя Ванчето изкара там дооста време, за да може и мъж да си хване.

# 1 448
  • Ню Йорк

Интересно, не ми беше минавало през акъла такава възможност Simple Smile Ние нали Ванчето си я разглеждахме като луда  Joy Joy Joy
Между другото, как се казват тези двама актьори?

# 1 449
  • Разпиляна във въображението
Надявам се, че споровете какво и как вече свършиха. Сега ще сме в очакване на новия сезон.

Йосиф е Кирил Бояджиев. Има съпруга и две деца. Много са сладки. Тази снимка е стара. Миналата година е имало интервю със съпругата му Здравка Каменова и са си били все още заедно. Освен да се е случило нещо тези месеци

# 1 450
  • София
Кирил Бояджиев и Мариана Бонева. Поне така пише в нета.

# 1 451
Каква млада и хубава жена има.То и той не е стар,ама някак не мога да го определя на каква възраст е точно Thinking

# 1 452
То явно спойката не е станала покрай ОЖ, ами най-вероятно той е помогнал тя да влезе в сериала.
https://dariknews.bg/regioni/plovdiv/tri-postanovki-pod-otkrito- … atalenica-2036964
Тъй става, понякога.
Една зодия са, бай дъ уей.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Кирил_Бояджиев
http://www.montfiz.com/teachers/mariana-boneva

# 1 453
  • Ню Йорк
Хм, от къде пък дойде това предположение за участието на Калин Врачански в 6ти сезон  newsm78 /във фейса го прочетох/. В интерес на истината само той не се беше появявал още, но нещо хич не ми се вписва  Thinking

# 1 454
  • София
Сега ще го преглътна Калин Врачански, ако се появи и Карамазов. Глътка свеж въздух 😁

Общи условия

Активация на акаунт