Обсъждане на имотни обяви - 3

• 69 141
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15276816570220 … k=3ryq83&f1=1

Мен това ме грабна направо Grinning Понеже вече близо 6 месеца следя цените в района, колкото и да е желан Младост... 70 хил за гарсониера без тераса и то без подобрения.... Grinning Не знам как си мислят, че ще се случат нещата.

Значи миналата година тооочно по това време, подпитах хазяйката дали не мисли да си продаде гарсониерата - замисли се жената, стори й се добра идея, но 50 000 евро ми се видяха много пари. Трябвало е да се съглася. Още един изпуснат влак Sad

Това , че му ги искат не значи че някой би им ги дал или пък, че толкова струва. За последната година от ЕПК-тата в Младостите се продадоха 2 апартамента - единия 88 кв., 10 етаж, за освежаване за 85К и един много готин 95 квадрата, за тотален ремонт, 7 ет. за 87К. Следя ЕПКтата и не съм видял нещо да се е продало за над 1000евро/кв.м.
Говоря за обявите в имот.бг.

# 136
Втория звучи добре, хубав етаж, голяма квадратура и цената май си я бива.

Желаещи да се включат за тази неустоима оферта? Търсят се минимум 8, максимум 18 човека Grinning
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1e15218250540197 … k=3ryvuv&f1=1

# 137

Мен това ме грабна направо Grinning Понеже вече близо 6 месеца следя цените в района, колкото и да е желан Младост... 70 хил за гарсониера без тераса и то без подобрения.... Grinning Не знам как си мислят, че ще се случат нещата.

Значи миналата година тооочно по това време, подпитах хазяйката дали не мисли да си продаде гарсониерата - замисли се жената, стори й се добра идея, но 50 000 евро ми се видяха много пари. Трябвало е да се съглася. Още един изпуснат влак Sad

Това , че му ги искат не значи че някой би им ги дал или пък, че толкова струва. За последната година от ЕПК-тата в Младостите се продадоха 2 апартамента - единия 88 кв., 10 етаж, за освежаване за 85К и един много готин 95 квадрата, за тотален ремонт, 7 ет. за 87К. Следя ЕПКтата и не съм видял нещо да се е продало за над 1000евро/кв.м.

Напълно съм съгласен. Има ли някакъв източник, в който следиш цената на реалните сделки или просто така се е случило да видиш специално за тези 2 ЕПК-та?

# 138

Напълно съм съгласен. Има ли някакъв източник, в който следиш цената на реалните сделки или просто така се е случило да видиш специално за тези 2 ЕПК-та?

Говоря само за обявите които излизат в имот.бг. Записал съм филтър за дву и тристайни и следя какво излиза и кога изчезва. Освен това съм ходил на оглед кажи речи на всичко под 14 етаж. Двата за които говоря се продадоха много бързо - единият за месец, а другия за една седмица. Евала на брокериците.

# 139
  • София
Брей, какви са тез брокери?

# 140
Моят е за над 1000 евро, ЕПК. Но това по квадратура от нотариален акт, в обявите често ги пишат повече. Състоянието му е средно добро, т.е. не е новоремонтиран, но не е за тотален ремонт. Но 70 000 евро за такава гарсониера според мен е ужасяващо. Ама знам ли...

# 141
Не знам кога е пусната обявата, но ако е било сравнително скоро - коледните празници са малко далече.. Но явно отрано трябва да се мисли за подаръци Simple Smile
Може да не очакват да го продадат до Коледа  Wink.

# 142

Говоря само за обявите които излизат в имот.бг. Записал съм филтър за дву и тристайни и следя какво излиза и кога изчезва. Освен това съм ходил на оглед кажи речи на всичко под 14 етаж. Двата за които говоря се продадоха много бързо - единият за месец, а другия за една седмица. Евала на брокериците.

Ясно, в такъв случай не се знае дали са се продали даже на тази цена, която казваш.

# 143
Ох, много се смях с новата тема Sweat Smile
Мога да взема отношение по повод апартамента в Славия - на куцо място е, доста стар блок, не си заслужава парите изобщо - 1350 евро на кв.м., хайде няма нужда. Гледката му е към едни стари порутени бараки, състоянието на блока е плачевно. Не знам какво е това самочувствие у собствениците ли, у брокера ли, че да искат такава цена.
Скрит текст:

Там има един още по-интересен имот с космическа цена - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15276696911731 … k=3rzy6i&f1=1
Очевидно собствениците са купили съседен таван, обединили са го с техния и са направили нещо за живеене, което са нарекли ателие. Друг е въпроса какъв статут има това нещо, какви документи и може ли да се живее в него, но това не ги спира да го обединяват с апартамента и да искат близо 1500 евро на квадрат. Пълен потрес!

Единственият имот, който си заслужава парите в момента в квартала е този, но е на първи етаж. https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c14900933108953 … k=3s024q&f1=1

# 144
Ох, много се смях с новата тема Sweat Smile
Мога да взема отношение по повод апартамента в Славия - на куцо място е, доста стар блок, не си заслужава парите изобщо - 1350 евро на кв.м., хайде няма нужда. Гледката му е към едни стари порутени бараки, състоянието на блока е плачевно. Не знам какво е това самочувствие у собствениците ли, у брокера ли, че да искат такава цена.
Скрит текст:

Там има един още по-интересен имот с космическа цена - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15276696911731 … k=3rzy6i&f1=1
Очевидно собствениците са купили съседен таван, обединили са го с техния и са направили нещо за живеене, което са нарекли ателие. Друг е въпроса какъв статут има това нещо, какви документи и може ли да се живее в него, но това не ги спира да го обединяват с апартамента и да искат близо 1500 евро на квадрат. Пълен потрес!

Единственият имот, който си заслужава парите в момента в квартала е този, но е на първи етаж. https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c14900933108953 … k=3s024q&f1=1

Вече ми стана ясно защо са му надули толкова много цената - скоро там наблизо ще има станция на метрото. Аз под кв. Славия си представях друго място - между стадион Славия и 132 Соу, което е спокойно и доста зелено. Едно от малкото останали незастроени места с ниски блокчета. Такива места съм виждал само в Славия, Лагера и Яворов.

# 145
Според мен Славия изначално не е лош квартал, спокоен е и с добре разположени, малки блокчета. Наскоро ходих и харесах как са облагородили детската площадка, много е приятна. Навремето имах познати там и много често ходех на гости - тогава всичко беше един запуснат буренак, а да те изпонахапят улични кучета беше ежедневие. Та така, тъкмо се зарадвах, че нещата са се подобрили, докато не видях между едни блокове опънати простори с пране, като в циганските махали.. Не знам, някак не го възприемам това, не мисля, че културен човек би го направил.

# 146
  • София
Локацията на този апартамент на 1ви етаж е добра, знам точно мястото, има градинка отпред, на Красно село ще има метро и е съвсем близо. Инак има и трамвайна спирка на самия булевард , пак е близо. Пазара също е близо.
Ама сграда от 56 та година не бих купила. 1-вия етаж не е толкова страшен, колкото старата сграда.
И това че се чува булеварда там също не е Оk.  булБорис III -ти е с павета и е шумно доста пък и прашно.

# 147
  • Най-красивата страна
След като сградата е тухлена,не е проблем,че е строена 56година.
На мен не ми харесва това,че жилището е на 1етаж ,шума и прахоляка от булеварда.

# 148

Цитат
Ясно, в такъв случай не се знае дали са се продали даже на тази цена, която казваш.

За единия участвах в преговорите. Предложих оферта 2000 евро под обявената, но друг каза че купува на обявената цена и покрива всички разходи и така го взеха. Беше готин хапартамент въпреки, че вътре беше абсолютен торилник.

# 149
  • София /Абсурдистан
И аз при вас.

Общи условия

Активация на акаунт