Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 48

• 70 566
  • 797
  •   1
Отговори
# 180
Лейди,напиши в Гугъл проф.Юлиянов-има сайт.Там има координати.Пази всички дискове и изследвания,защото той иска да му се изпратят предварително да ги разгледа.Прегледа беше 50 лв.Работи в болница Тракия в Стара Загора.Ние сме от Пловдив,но пътувахме.Прегредай му сайта-много е писал.Страхотен човек и лекар.Вярвам,че всичко ще е наред.

# 181
  • София /Абсурдистан
Сега ще погледна. Тук, в София за такива неща ходят при проф. Владов. Да видя какво ще покаже машинката утре и ще се задействам. Според онколога, най- вероятно са хемангиоми и тези три неща, но с оглед на диагнозата, всичко може да се очаква да бъде, така че утре съм първа писта тук сутринта. Благодаря за подкрепата момичета!

# 182
Да най-добрите-Владов и Юлиянов.Разучих,че проф.Владов често отсъства и че той предпочита метод на изгаряне на метастазите пред консервативното лечение.И аз мисля,че предвид диагнозата се застраховат лекарите.Утре ще чакаме добри новини Лейди.

# 183
Червената химия, доколкото знам, е най- гадната. Заедно с инжекциите против гадене, може да се пие Церукал. Също на ампули глюкоза и вит.С заедно. Ако нищо от това не помогне, отива се в болницата и там да измислят какво.
И на мен ми писна да ходя да ме бодат и никъде вече не ми се ходи по болници, ама няма начин.
Разбрахте ли за подготвяните рестрикции за лъчетерапия? Щяло да има лист на чакащите. А през това време осмокракия сигурно ще си спи кротко. Нямам думи просто. Има ли поне едно решение на власт имащите, което да не е малоумно.
През 2010 г. една лъчетерапия е струвала за здравната каса общо 1000 лева /лежане на човека в болница, обслужване на апарата, работа на лекаря/, а сега вече кой знае колко струва и кой определя тези цени - не се знае...Лошо е!

# 184
  • София /Абсурдистан
Никога не съм била зла и проклета, но сега такъв бяс ме хвана, че който го е измислил да има лист на чакащи онкоболни след изчерпване на лимита за годината, нека на него лично или на някой от семейството му да му се случи да има рак и да чака докато пуснат следващия лимит, за да се полекува  Twisted Evil Обаче гадовете мръсни имат достатъчно пари, за да се лекуват в чужбина и да не разчитат на нашето здравеопазване, което съсипаха. Проклети да са.

# 185
  • София
Lady, Kissing Heart
И аз все си викам „има Господ”... не богохулствам..., но нещо взех да не си вярвам... Confused
Не мисля, че онези „великите” вадят пари от джоба, за да се лекуват в чужбина, просто знаят как да го направят с нашите пари Cry
След Фандъкова, Ст. Данаилов, Веждито, М. Манолова и др. си мислех,  че ще се усетят, че не са безсмъртни и те.... (всички горепосочени се лекуваха в Германия... и щоооо????). Майната им!
Пък ти се опитай да се успокоиш (знам колко безумно звучи това в момента), прави нещо любомо, което те разсейва.
Преди малко се чух с една приятелка (запознахме се в онко-то на операцията преди 18 години), назначиха ѝ сцинтиграфия на бял дроб и тя веднага си постави диагноза „рак на белия дроб”, естествено всичко е ОК (само дето можеше да се гътне от притеснение)
Хубав да е денят ви (нищо, че е мръчкав)!

# 186
Да ви кажа съжалявам ги нашите управляващи- изгониха трудоспособния народ , пенсионерите оставени на самооцеляване сега и болните да отиват в чужбина-кой ще им плаща данъците от който те живеят newsm78 Орязвят болните деца и онкоболните но увеличават заплатите на учителите( не ме разбирайте грешно нищо против учителите нямам даже много повече заслужават)много ми е грозно.  Лейди утрешния ден ще е по-добър от днешния кураж и вяра мила.Ще стискам палци.Аз си получих сутиена удобен и красив.

# 187
Никога не съм била зла и проклета, но сега такъв бяс ме хвана, че който го е измислил да има лист на чакащи онкоболни след изчерпване на лимита за годината, нека на него лично или на някой от семейството му да му се случи да има рак и да чака докато пуснат следващия лимит, за да се полекува  Twisted Evil Обаче гадовете мръсни имат достатъчно пари, за да се лекуват в чужбина и да не разчитат на нашето здравеопазване, което съсипаха. Проклети да са.

Та нали Мая Манолова /с рак на гърдата се е лекувала в чужбина/....Защо не се лекуват тук? Здравеопазването в България е много коварно....А и друго...таксите за прегледи, консултации на онкоболните при лекари, професори и прочее трябва да бъдат намалени драстично! Какво е това нещо - прегледът при един онколог струва 50-80 лева за 3 мин. консултация! Що за цени са това?

# 188
Да ви кажа съжалявам ги нашите управляващи- изгониха трудоспособния народ , пенсионерите оставени на самооцеляване сега и болните да отиват в чужбина-кой ще им плаща данъците от който те живеят newsm78 Орязвят болните деца и онкоболните но увеличават заплатите на учителите( не ме разбирайте грешно нищо против учителите нямам даже много повече заслужават)много ми е грозно.  Лейди утрешния ден ще е по-добър от днешния кураж и вяра мила.Ще стискам палци.Аз си получих сутиена удобен и красив.
И това е ненормално! Около нас има много села, в които детските градини са посещавани от по 5-10 деца, а се водят по 2 групи! Учителите за кое получават такива заплати? А пенсиите на онкоболните не се увеличават!

# 189
Като казахте пенсия, та се сетих: имам ТЕЛК и пенсия. Ако остана без работа и съм само на тази пенсия, ще остана ли без осигуровки? Трябва ли да се самоосигурявам?

# 190
  • София
Честито, Army! Нали знаеш, не е важно колко пенсия вземаш, важно е колко време я вземаш! Blush
Пожелавам ти да е много, много дълго! Heart

Вървят ти здравни осигуровки, но другите- не.

# 191
  • София /Абсурдистан
Аз да докладвам за ТЕЛК-а, мъжът ми е ходил и е подал - протокол от болницата и всички епикризи, които имам до сега, може и ксерокопия. Забравих да сложа и ТЕЛК решението, което имам, искат го, но те ме имат в системата, ще ме намерят, така са казали и са приели документите. Имайте в предвид, който има ТЕЛК решение и за друго заболяване, да си го носи, че не се знае кой с кой крак е станал сутринта и как е стъпил накриво. След около 20 дни са казали, че ще получа писмо по пощата с инструкции  Mr. Green или знам ли с какво, ама ако не получа, да си ида там при тях да им се обадя. Това е процедурата за болнични от ТЕЛК. А после пък ще се носи някъде болничния и докато го изплати НОИ, дълга и широка. Тежко му на този, който разчита само на тези пари.

# 192
Благодаря за разяснението за болничен.
Kissing Heart
Лейди , вярвам че всичко ще е наред.
Утре ще чакаме резултати.

Аз днес съм пушка.
Щом издържах на работа до сега от сутринта без да ям....  В този момент се радвам , че съм далече че някой ще ме набие Kissing Heart
Три дни сега ще си почивам и ще приготвям шампиона за лагера Hug
Утре в 9ч ще им раздават бележниците ...
За първи път от 5г ми е достатъчно да пише ЗАВЪРШИЛ .....клас.
С моето заболяване съвсем отървахме втория срок. А той като горд представител от мъжкия род ако няма чатал на врата си - не учи Bowtie

Промените за лъчетерапията е поредното  подхвърляне от страна на бат Бойко .
Да види как ще реагира народа и после ще каже - А , то беше само идея .......

# 193
  • Варна
Промените за лъчетерапията е поредното  подхвърляне от страна на бат Бойко .
Да види как ще реагира народа и после ще каже - А , то беше само идея .......

Хвърлено обаче точно около откриването на световното първенство по футбол, когато дори най-близките от мъжки пол само това ги вълнува... да се замисли едва ли не човек случайност ли е, съвпадение, стратегия ли е... Не искам моят да хуля и да набеждавам за кон с капаци, но като се опитах да му обясня ква я мислят ми направи впечатление, че цъкаше в нета програмата на световното - кой срещу кого, на кой стадион, с какви коефициенти при букмейкърите... Чак ми нагорча колко маловажна съм в момента и как  с половин ухо ме слуша... ама айде... да не пораждаме семейни скандали... Grinning

# 194
  • Cherven Bryag
Мери , даже не знам че има видове Joy
Каквато ми даде жената... само размера ме вълнуваше да е точен.
Чакай да видя кутията ....
Essentral 2S  100% силиконова.
Точно 132лв. Даже и готови напечатани фактури имат за тази стойност....няма да го коментирам..

Имам една китайска от АлиЕкспрес -разликата е в размера и цената.
Тази от Али ми е подарък от една колежка - беше й голяма , а на мен малка. Но два месеца ми вършише чудесна работа. Формата , тежестта , мекотата 1 към 1
Цената е около 30 лв
Ако не беше помоща от социалните  щях да си поръчам от Китай Close

Ако може линк на китайска епитеза, нещо не мога да избера подходящ продавач, въпреки, че сутиени поръчвам /два/ с отлично качество.

Общи условия

Активация на акаунт