Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 48

• 69 725
  • 797
  •   1
Отговори
# 705
  • София /Абсурдистан
Аз бях на този скенер и преди да ми почне лечението, гледат абсолютно  всичко, не само лимфните възли.

# 706
  • София
DZ, на едно и също място ли са правени двете хистоологии? Защото нашата хистологията  от Военна болница е с класификацията с Gтата, а от онкологията  пише само с думи "умерено диференциран" .... Явно различните патолози работят различно. Виж, ако пише, че са се променили спрямо предната хистология и от G2 са станали G3 .... Значи да, променили са се. Но ако са две отделни мнения, не бих се учудила клетките да са едни и същи....

# 707
DZ, на едно и също място ли са правени двете хистоологии? Защото нашата хистологията  от Военна болница е с класификацията с Gтата, а от онкологията  пише само с думи "умерено диференциран" .... Явно различните патолози работят различно. Виж, ако пише, че са се променили спрямо предната хистология и от G2 са станали G3 .... Значи да, променили са се. Но ако са две отделни мнения, не бих се учудила клетките да са едни и същи....
Във ВМА в София доцент Митова - светило е по биопсиите! И ми е обяснила подробно, каква прогноза ми дава ХЕР-2 /показала съм й резултата/.....Не може G2 да стане G3! Трябва да има друг рак, друг вид и може би даже на друго място /да не дава Бог/....Каквото са намерили - това е! Както и от нискодиференциран той не може да стане високодеференциран..

# 708
Marisha,  на две отделни места правиха хистологията.
Първото беше във Варна , второто в Плевен .

# 709
  • София
DZ, значи изобщо не се захващай с мисълта, че са се променили. Blush Ако е важно за вида на химията, вземи си парафиновите блокчета и ги дай в София. Ако при G2 и G3 се прави еднаква химия, хич не го мисли.....

# 710
  • София
DZ, няма нужда от стресиране, но за всеки случай дай и в Сити клиник да окончателно мнение блокчетата. Аз така бих направила при две различни. Сумата не е толкова голяма за проверката - по спомен около 300-400 лв.
Лейди, много се радвам за твоите резултати. Хайде прави я тази операция и да забравяш вече всичко! Е, и малко химии накрая, ама те са за добро - за всеки случай!

# 711
Ще коментирам с онколога има ли значение за химията и тогава ще реша за трето мнение. Реално аз правих второто заради хормоните. А , химията и сега си ми е тежък вариант заради хормони и възраст. 8 курса имам назначени.
4 червенки + бяла добавка
4 от семийството на Таксел
Просто имам нужда вече от някакви добри новини за да си стъпя на краката...
Благодаря Ви Simple Smile

# 712
  • София /Абсурдистан
DZ, няма нужда от стресиране, но за всеки случай дай и в Сити клиник да окончателно мнение блокчетата. Аз така бих направила при две различни. Сумата не е толкова голяма за проверката - по спомен около 300-400 лв.
Лейди, много се радвам за твоите резултати. Хайде прави я тази операция и да забравяш вече всичко! Е, и малко химии накрая, ама те са за добро - за всеки случай!
Май във вторник ще е, но утре ще ми кажат като отида да попълвам документите и да занеса резултатите от биопсията. Нещо се притесни доктора като разбра за алеригиите, та утре ще говоря и с анестезиолозите. Вече си правя подготовката, за да няма изненади.
DZ В Сити клиник проверката/ревизия се казва, ми струваше 80лв. Аз после доплатих още 30 лв, за да изследват още един фактор там, че поискаха за сигурност, но всичко се потвърди отново. Там изследва проф. Бошнакова. Става готово за 4-5 дни максимум. Носиш им блокчетата и стъкълцата всичките. Попълваш бланка, те ги описват, подписваш се и това е.

# 713
Къде е Midkoo, къде е Midkoo....той ни е зарязал с тези ракове! Той пише в хубави теми за разни вкусотийки, за любов....А ние тук се чудим....

# 714
Радвам се , че е добре.
Щом има движение в профила аз съм доволна. Нека да пише където си иска. Kissing Heart
Щом мисли за хубави неща значи  химията е минала и се чувства добре Hug
Emma , благодаря че писа.Hug
През телефона не ми дава да гледам чужда активност и днес го мислих много ...

# 715
  • София /Абсурдистан
Здравейте! къде изчезнахте всички? Дано да сте добре.
Утре от 8.30 ми е операцията с реконструкция и на двете гърди. Ще продължи 2 часа, така казаха. Стискайте палци. Щом се поосвествя от упойката и ще пиша пак.
Взех си резултатите от биопсията на кожата, добри са, няма туморен инфилтрат. В комплект с тези от пет скенера, доктора каза, че такова нещо се случва изключително рядко. Аз да не се хваля много и да не дърпам дявола за опашката. Утре да минава вече и да ми се маха от главата. За 4 септември имам записан час за консултацията и с онколожката, пак онкокомисия и пак химия. Та туй то.
Днес ми излязоха резултати и от цитонамазката. Малко съм притеснена, пише атипични клетки с неясна степен, 2 Б. Чудя се това пък какво е сега? някой може ли да хвърли яснота по въпроса? Месец след след утрешната операция ще махам и всичко там. Преи 3г. имам хистеректомия, да ме пита човек защо не махнах и останалото, та сега само проблеми да имам.

# 716
На мен днес ми беше последната лъчетерапия, сега трябва да търся къде да се диспансеризирам и след два месеца ще ми дадат направление за пет скенер да видим какво се случва, междувременно ще си подавам документи за ТЕЛК да видим и там какво ще стане. Simple Smile

# 717
  • София
Лейди, стискам палци утре всичко да мине добре и бързо да се възстановиш!

# 718
  • София /Абсурдистан
Благодаря за подкрепата! Страхувам се доста, да ви кажа .... А сега и другата операция, мислех да е в следващата година, ама няма да посмея май да чакам толкова, може преди да са почнали химиите да я уредя и нея и да знам вече, че каквото можах и зависеше от мен, направих го...

# 719
Лейди всичко ще е наред.Мисли само положително.Химията е много по гадна от операцията .
Аз нищо не разбирам как си правила хистеректомия но ти предстои да махаш още нещо.Питам защото и на мен на прегледа гениколожката ми каза че имам миомен възел 18мм .За сега само е за наблюдение.Но ако почне нещо да расте и аз мисля да махам всичко.
Бог ни дава испитания но и ни помага да ги преодолеем.

Общи условия

Активация на акаунт