Болезнено стягане на прасците?!?

• 11 600
  • 140
  •   1
Отговори
# 105
И аз бях така до скоро. Като ти се схване крака, веднага правиш контрашпиц и после разтриваш прасеца. Помага временно само.
Аз се оправих от както започнах да пия магнезий по препоръка на доктора и тези крампи спряха.
Успех Simple Smile

# 106
Само спокойно - нормално е ... мускулни крампи - неприятни са, но ... Все пак се консултирай с твоя лекар ... не вземай каквото и да е на своя глава! И успех!

# 107
  • София
Разбирам те - много е неприятно и на мен ми се случваше, докато бях бременна, но...с идването на бебата отмина!!

# 108
Не искам да те плаша, но при мен това вгорчи последните месеци на бременността...
Иначе е нормално, но е едно от най-гадните нормални неща съпътстващи бременността...

# 109
  • София
Иначе е нормално, но е едно от най-гадните нормални неща съпътстващи бременността...

ххихихиихи- мн добре казано Wink
посъветвай се с генеколога ти - обикновенно е поради липса на калций и/или магнезий, може да ти даде съввет

# 110
Аз пък и преди да забременея си го имах това схващане: на прасци, на пръстите на краката, на врата... За магнезия- незнам колко помага, но аз пих от 6- ти месец до началото на 9- ти и въпреки това пак тръгваха да ми се схващат. Хубавото е като усетя на време, защото тогава стъпало на контра-шпиц наистина има ефект (даже ме е яд, че не бях разбрала по- рано, та да си поспестя малко мъки  Wink ). Това, което бих казала като най- важно е да не се опъваш много- много и да не се "усукваш" прекалено. Колкото се може по- малко такива извиващи и опъващи движения Peace

# 111
Аууу, чак сега като видях темата си дадох сметка за странните ми болежки в прасците по време на бременноста ми Blush бях забравила

# 112
И на мен се е случвало,особено нощем...  newsm78 но продължи и след раждането,може би около 5/6 месеца..

# 113
Да и на мен ми се случваше през последните месеци на бремеността, особено през нощта  Confused

# 114
На мен ми ставаше така сутрин,когато изпъвах крака за да се протегна.

# 115
Това е нормално при бременните. Не знам на какво се дължи, но и аз страдах от това.Дори се е случвало мъжа ми да ми разтрива глезените, за да се отпуснат и да стана от леглото.Болките са ужасни , но след раждането отминават Simple Smile

# 116
Нормално е към края на бременност да се получават и тия "екстри" - от бебчето е - натиска някакви артерии Peace

# 117
  • някъде
нормално е при бременните- не се шашкай  Peace

# 118
Наистина скоро имаше такава тема във форума, можеш да я потърсиш. И на мен няколко пъти ми се случва по време на бременността и то докато спя. Събуждах се от ужасна болка и невъзможност да мръдна, направо съм стигала до рев. На мен също не помагаше нищо, просто изчаквах няколко минутки, за да ми се отпусне мускула. Все още не знам на какво се дължи, но поне съм спокойна, че явно е нормално да се случва подобно нещо. 

# 119
  • София, Дружба 2
И на мен ми се случва. Единственото решение е контрашпиц.

Общи условия

Активация на акаунт