Болезнено стягане на прасците?!?

• 11 601
  • 140
  •   1
Отговори
# 120
Вчера ходих на консултация и ми изписаха Магнерот за тези стягания, надявам се сега малко да поотшуми, благодаря ви още веднъж момичета  bouquet

# 121
това е от бременността - мисля, че е поради липса на магнезий

случва се много често

от опит - изтягай пръстите на краката в контрашпиц. Облекчава значително.

# 122
Вчера ходих на консултация и ми изписаха Магнерот за тези стягания, надявам се сега малко да поотшуми, благодаря ви още веднъж момичета  bouquet
И на мен ми казаха да го пия,само 4е забравих да попитам на каква схема Rolling EyesТи как ще ги пиеш  и по колко?

# 123
  • София
И на мен ми се случва и най често през нощта докато спя. Ужасна болка.

# 124
На мен ми се стягаха към края на 8-мия,на4алото на 9-тия месец от бремеността,но от както сам родила не ми се е слу4вало,много е неприятно,но не съм пила нищо,просто като се схванеше мъжът ми ме разтриваше и така я карах общо взето !!!

# 125
Да, доста често ми се случваше вечер и се събуждах от адски болки, чак съм викала от болка.

# 126
ТОВА СЕ ДЪЛЖИ НА ПОВИШЕНИТЕ НИВА НА НЯКОИ ХОРМОНИ,КУПЕТЕ СИ КНИЖКАТА АЗ ЧАКАМ ДЕТЕ НА ЛОРАНС ПАРНУ,В НЕЯ ВСИЧКО Е ОБЯСНЕНО И ЩЕ СТЕ ПО-СПОКОЙНИ ЗА НЕЩАТА,КОИТО ВИ СЕ СЛУЧВАТ

# 127
И на мен доста често ми се случваше . Като говорих с гинеколожка ми изписа Витамин Б комплекс. Консултирай се с твоята !
Лека бременност!

# 128
  • Ямбол
И на мен ми се случва и без да играя хора.От бремеността е .

# 129
Уф тва ми беше най- неприятното докато бях бременна  Sick Така се схващаха тея прасци и ходила , че чак съм ревала  Crazy

# 130
Да, все още ми се случва от време на време, гадно е, но минава  Hug

# 131
Всяка нощ  newsm61 Това се случва от липса на калций. За какво ли само се тъпча с кисело мляко и сирене  Sick

# 132
Всяка нощ  newsm61 Това се случва от липса на калций. За какво ли само се тъпча с кисело мляко и сирене  Sick
не от липса на магнезий Peace
говори с генеколога си и питай какво би ти препоръчал Peace

# 133
  • София
При мен са минали вече 3години от раждането и пак ми се случва по време на сън! Confused

# 134
  • най-шареното място
Крампите, може и да не са следствие на бремеността.
Но във всички случай лекаря ви трябва да знае, защото може да се наложат изследвания/прегледи за да сте спокойни и да не се притеснявате ако зачестят или имате, по-дълго/бнолезнено стягане.

Общи условия

Активация на акаунт