Шести клас

• 46 589
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Влизам с въпрос не по разискваната тема. При вас минаха ли класните и последните тестове? Учителката по история на дъщеря ми е насрочила тест в последната учебна седмица, което ме учудва.

# 46
В момента чета за една инициатива -  " Да върнем родителите в училище".
Ако някой има път към Бургас в петък, може да се включи с конкретни въпроси към зам. министър Михайлова.
Тъкмо ще е в унисон с една от основните цели на форума - да подмогне възвръщането на интереса и ангажираността на родителите към учебния процес. Simple Smile
01. юни 2018 г., 9:30 часа, ОУ " Братя Миладинови" - Бургас

Това е нашето училище. Бях сигурна, но проверих преди да пиша. За тях това не е достатъчно интересно събитие, та да го обявят на сайта си, поне.

Хех, да върнем първо ангажираността на (доста от) учителите към учебния процес. За жалост няма да мога да отида, ама много искам да кажа на на госпожата, че системата принудително ме държи ангажирана към учебния процес.

# 47
  • Варна
Относно моите въпроси към МОН, те са си размисли по въпроса. Ще ги дооформя и смятам да им ги пратя лично. Ако на някого му се стори приемливо, нека също им прати. Ако има повече писма, може и да има отговор.
Иначе с две ръце съм за писмото на Светкавица и сега и след като се произнесат.

# 48
Момичета, имате поща в папка "Математика". Копието, от което сканирах е много лошо. Повторих някои цифри, но ако някъде не се чете, пишете ми.

За по-новите участници в темата, моля да обясните за пощата и ако е удобно да ми дадете достъп до нея.

Благодаря

# 49
Влизам с въпрос не по разискваната тема. При вас минаха ли класните и последните тестове? Учителката по история на дъщеря ми е насрочила тест в последната учебна седмица, което ме учудва.

Мисля че, им предстои само някакво изходно по математика, и сега в петък тест по ЧП. За друго не зная.

# 50
Не се бях замисляла за частните уроци и курсовете - в смисъл, че в МОН вместо да мислят как да минимизират (да го разрешат няма да могат) този проблем и учителите да полагат усилия и да дават всичко от себе си в училището, в което преподават, мислят как да пращаме децата си още от 5 клас да ползват услугите им в частния сектор. Груба сметка - 10 000 ученика по 1500 лв./год. за уроци и курсове - едни безотчетни и без платени данъци 15 милиона лева се реят в пространството....
В този смисъл смятам за много добри и въпросите на Julisa, но отговор едва ли някой ще им даде.

# 51
  • Варна
Здравейте!
Може ли да ми кажете паролата за пощата?
Предварително благодаря!

# 52
Здравейте и от мен! И аз съм по-скоро от четящите, отколкото от пишещите. Напълно подкрепям писмата до МОН. Светкавичка, ще пратя данните си на лични. И аз смятам, че е добре още сега да реагираме, а ако се наложи - после пак, с допълнителни аргументи - според ситуацията.
Ще следим събитията.
Успешно завършване на шести клас на децата! При нас класните минаха, обаче предстоят изходни нива почти по всички предмети. Предстои им и училищна екскурзия другата седмица. Моята са я "оформили" вече по някои предмети и си е вирнала носа, ама ще видим...

# 53
      Нанесох последните корекции, които са само стилови и пунктуационни.Благодаря на момичетата, които ми писаха за корекции!

Вече няма да публикувам писмото, защото започнах да нанасям податели- имена и мейли.До момента съм събрала 71 имена, докато оформя всички, предполагам, ще има и още. Като го подготвя изцяло ще го пусна, в деня на пускането ще го обявя тук.

# 54
  • Sofia
Поставихте ли и двете ваксини за 12години и как мина?

# 55

Още миналата година когато навърши 12 години. Педиатъра ги постави двете едновременно/ каза, че нямало проблем/ , всичко мина нормално.

# 56
  • Пловдив
Здравейте! Отдавна не съм писала, ще следя.
Моята ученичка за сега иска втори език испански или руски.
Искам да попитам как е точното наименование на ФБ групата?
ПП Бих подкрепила инициатива за изясняване намеренията на МОН. Ще се върна да прочета.

# 57
  • София

Още миналата година когато навърши 12 години. Педиатъра ги постави двете едновременно/ каза, че нямало проблем/ , всичко мина нормално.

Нашата ни посъветва да ги сложим поне през 6 месеца. В началото на уч.година сложихме Морбилито, мин.седмица ТД.

# 58
  • София
И нашето джипи не е фен на едновременното слагане на ваксини.
Мартеа при дъщеря ми минаха класните по БЕЛ и математика,както и изходното ниво по география.Тази седмица предстои по история,а другата по език.

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 20:43 от Ali97

# 59
  • София
Или,
И педиатърът на дъщеря ми каза, че след ваксината против морбили трябва да мине не по-малко от месец. Повече може, по-малко не. Ние сме сложили само против морбили, нямаше никакви реакции. Отново според лекаря ваксината е много добра и не предполага никакви реакции и усложнения. Скоро трябва да я заведа и за дифтет-а.
Що се отнася до учебната част:
класните по БЕЛ и математика минаха, сега предстоят изходни нива по всички останали предмети. Очертава се яко учене до 14.06. На 15 са на екскурзия, на която ще им връчват бележниците.

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 09:55 от Vienna

Общи условия

Активация на акаунт