Шести клас

• 47 457
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Днес ни измести една хубава новина - за учителските заплати. Тази новина много ме зарадва! Ето това вече е промяна в правилната посока!

# 556
Или, ти си страхотно момиче!Аз на шега сравних преминаването на Македонски на Дунав с нашата мисия, но във всяка шега има доза истина

Трябва да се говори, трябва да сме активни

И искрено вярвам, че ще бъдеш разбрана и от учители, те се пекат на същия огън

Говорих с Газиева преди интервюто, стори ми се много наясно с проблема, вярвам, че репортажът е обективен, искрен и навременен.

И, знаеш ли, Или, като първоначално казваше, че не си юрист и журналист, това не е съществено.Важното е, че си Майка с голямо М, вярвам, че всеки ще се съгласи!

Още веднъж Hug

# 557
  • Sofia
Благодаря ти за милите думи!

# 558
  • София
Или, и аз благодаря!

# 559
Браво, Или! Сигурна съм, че ще направят благоприятен монтаж. Дано проблемът се подеме и от други медии! Вярвам в успеха на битката! Ако тя е успешна, има шанс и за войната относно
точния формат! А групата ще стане силна- обединени сме от сериозна кауза, наред с традиционната взаимопомощ.

# 560
  • Варна
Абе важното е, че изкарахме рогите. Показахме, че не сме съгласни и не се примеряваме. Да се надяваме на положителен резултат.

Или_   дано не се отрази на детето, защото и аз ще се чувствам гузна  Flushed

# 561
Момичета, какво става? Нямаше ли излъчване сутринта? Питам, защото нямам телевизор.

# 562
  • София
Или_, Hands Clap

Има поща в папка математика.

# 563
  • София
Момичета, може ли да ми изпратите данните за пощата Simple Smile - Благодаря Ви, момичета за бързата реакция Simple Smile

Надявам се напрежението да стихне,тъй като този тип разговори не са полезни за никой!

Последна редакция: вт, 12 юни 2018, 14:31 от slan4ogled

# 564
  • София
Да помоля и аз за данни за пощата, ако прецените, че може да ми се има доверие.

# 565
  • Варна
Да помоля и аз за данни за пощата, ако прецените, че може да ми се има доверие.
И аз така Simple Smile

Гледах на обяд новините, нямаше нищо, надявам се довечера да видим Или и наборчето Wink

# 566
  • Варна
Може ли да изпратите паролата за пощата и на мен!

# 567
  • София
Здравейте!
Аз ви чета, иначе по принцип се подвизавам в петокласната тема. Simple Smile Моето дете ще бъде 6 клас наесен, но предполагам, че сте качили доста полезни материали в пощата ви. Дали ще е удобно да ги ползваме и ние, или ще сме много нахални, така наготово?

# 568
  • София
Момичета, докато чакаме репортажа с Или, дайте да определим правилата за пощата и кой ще дава паролата.
Доколкото си спомням, за седмокласната поща трябваше да си писал в две поредни отчетни теми и регистрацията ти да не е много скорошна. Ние какво ще решим?
Предлагам материалите за 5 клас да ги препратим в пощата на набор 2006.

# 569
Момичета, докато чакаме репортажа с Или, дайте да определим правилата за пощата и кой ще дава паролата.
Доколкото си спомням, за седмокласната поща трябваше да си писал в две поредни отчетни теми и регистрацията ти да не е много скорошна. Ние какво ще решим?
Предлагам материалите за 5 клас да ги препратим в пощата на набор 2006.

Аз мисля,че се разбрахме, но ако не- нека пак да повторя предложението си-
пощата се дава само от Сиси , а в случай ,че е възпрепятствана, тя определя две потребителки, които да дават координати.

Искаше ми се да определим и някакви правила., но за момента не сме се спрели на нещо конкретно.
Правилата са   от съображения за сигурност, защото е имало случаи на изтрити материали.

Нека да направим анкета или по друг начин да решим правилата за даване или пък да оставим на преценката на Сиси, тя и без това води темите.

И още- седмокласната поща, която сме наследили е с доста стари неща, не казвам че не са ценни.
Решете- къде ще слагаме новите материали- там или в нашата поща, която си я имаме от V клас.

Предполагам, всички са "за" ясни и точни правила.

Общи условия

Активация на акаунт