Сватба 2018 - IX част

• 44 442
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Аз като цяло също съм впечатлена от отношението на консултантите в Асеновград. На моменти даже бяха прокалено ентусиазирани да ах-кат, но като цяло всички бяха много положителни, готови да преправят всичко, което не ми харесва или си го представям по друг начин.
В един единствен магазин консултантката като я питах за 1-2 модела каза " тези няма смисъл да ги свалям, няма да ви станат, а и честно казано силуета въобще няма да ви отива. Аз съм малко директна, на клиентите не им харесва, но...... аз съм такава". Само да кажа, че вече бях пробвала такъв силует и ми хареса как стои, даже ми беше от фаворите, нооооо....щом "експерта" казва...ние мълчим и си тръгнахме.
В София, ако не сте ходили в CARRIE wedding (това е нов бутик, мисля, че март месец отвори) има много интересни неща (някои от моделите се въртяха в пинтерест от зимата) и са много любезни.
Цените сааа от около 1.5 до към 2.5, поне в такъв диапазон бяха тези, които аз пробвах. Мацката беше много мила.

# 121
  • София, България
Anichka, много си нежна! Heart Страхотна е роклята! Heart Eyes

Много тъпо отношение на консултанката в Сватбения център. Аз съм много доволна от софийския Сватбен център и от моята консултантка. Помогна ми много. Само на взимането на мерките за корекция бяха луднали от народ и леко се беше пообъркала с поръчки и т.н. Но пък ми направиха много подаръци, закачалка, безплатно зашиване на платка под връзките (тъй като роклята беше без), безплатно гладене на воала, не ми таксуваха половината от петия месец гардероб. Като цяло нищо допълнително не съм платила... Само гардероба за 4 месеца си заплатих  Simple Smile

А за подаръчетата-огледалца си контактувах с тях чрез фейсбука и мноого бързо ми реагираха, понеже ми трябват за другата седмица. Та точно за 2 дена ги направиха и ги получих. Relaxed

# 122
Anichka, много си нежна! Heart Страхотна е роклята! Heart Eyes

Много тъпо отношение на консултанката в Сватбения център. Аз съм много доволна от софийския Сватбен център и от моята консултантка. Помогна ми много. Само на взимането на мерките за корекция бяха луднали от народ и леко се беше пообъркала с поръчки и т.н. Но пък ми направиха много подаръци, закачалка, безплатно зашиване на платка под връзките (тъй като роклята беше без), безплатно гладене на воала, не ми таксуваха половината от петия месец гардероб. Като цяло нищо допълнително не съм платила... Само гардероба за 4 месеца си заплатих  Simple Smile

А за подаръчетата-огледалца си контактувах с тях чрез фейсбука и мноого бързо ми реагираха, понеже ми трябват за другата седмица. Та точно за 2 дена ги направиха и ги получих. Relaxed

Явно просто аз съм извадила кофти късмет и не съм случила на консултант. Аз си поръчах огледалца през сайта, но веднага се свързаха с мен и другата седмица казаха, че ще са готови, макар аз въобще да не бързам.

# 123
  • Варна
Хаха, и за си поръчах преди малко огледалца за шаферката и кумата. Човекът се засмя и каза, че били голям хит в момента. Фъстъче, трябва да ти плащат за реклама Simple Smile

# 124
Аничка прелестна си и роклята ти стои страхотно Heart Eyes .

# 125
Аничка прелестна си и роклята ти стои страхотно Heart Eyes .

Благодаря от сърце Two Hearts Беше си любов от пръв поглед, а и настина човек усеща като облече точната рокля Relaxed

# 126
  • София, България
Хаха, и за си поръчах преди малко огледалца за шаферката и кумата. Човекът се засмя и каза, че били голям хит в момента. Фъстъче, трябва да ти плащат за реклама Simple Smile

Ще взимам комисионна Sweat Smile
Радвам се, че ви харесаха. Това е знак, че съм направила добър избор за подаръчета за момичетата Grin

# 127
Аничка, много си хубава, чудесен избор за рокля! Нежно и класическо!

Пърпъл, наистина са ти супер нещицата и момичетата ще останат доволни. Огледалцето е нещо практично, а и персонализирането го прави още по-мило и ценно.

# 128
Аничка, роклята ти е страхотна, много нежна визия!
Фъстъче, и аз се влюбих в тези огледалца, ще взема да си ги запазя за някоя идея някой път. Grinning Със сигурност ще се харесат и на твоите момичета.

Аз за ресторанта си носех една къса бяла рокля и на мъжа ми бяхме взели още една риза, но и на двамата не ни се наложи да се преобличаме.

# 129
  • Варна
Аничка, наистина си много хубава.

Аз отдавна търсех такива огледалца. Даже бях харесала едни, но трябваше да се гравират отделно и ставаше доста по-скъпо. Благодаря още веднъж Simple Smile

# 130
Здравейте Simple Smile
Иаз поръчах огледалца за моминското парти Simple Smile др седмица щще ми ги пратят.
Имам въпрос към миналите булки най-вече. Накоя от вас организирала ли е така нещата, че поздравленията да са след изнесен ритуал , а не в ресторанта. Ние мислим след ритуала да приемаме поздравления, подаръци и да правим снимки с гости, а после в ресторанта само да минем за наздравица по-набързо. Но не знам колко време отнема. И ми се иска мнение на някой вече минал по този път, защото във ффб групата има много различни мнения

# 131
  • София
Аничка, роклята е страхотна и много добре ти стой.
Ние утре имаме среща с фотографа, плащане в обредния дом за ритуала, последни промени в менюто на ресторанта и едни такива дребни, но важни неща. Вече мога да спя спокойно, ММ се облече вече изцяло Sweat Smile УФ вече мислих, че няма да го доживея този момент.

# 132
  • София
Здравейте Simple Smile
Иаз поръчах огледалца за моминското парти Simple Smile др седмица щще ми ги пратят.
Имам въпрос към миналите булки най-вече. Накоя от вас организирала ли е така нещата, че поздравленията да са след изнесен ритуал , а не в ресторанта. Ние мислим след ритуала да приемаме поздравления, подаръци и да правим снимки с гости, а после в ресторанта само да минем за наздравица по-набързо. Но не знам колко време отнема. И ми се иска мнение на някой вече минал по този път, защото във ффб групата има много различни мнения

С уелкъм дринк ли ще сте? Обикновено точно след изнесения ритуал се приемат подаръци  и поздравления, ако има такъв.

# 133
Здравейте Simple Smile

С уелкъм дринк ли ще сте? Обикновено точно след изнесения ритуал се приемат подаръци  и поздравления, ако има такъв.

Да с уелкъм дринк след изнесения, но докато е коктейла сме на фотосесия. Т. Е зс поздравления остават 40 мин и нз за колко човека би стигнало това реме

# 134
Според мен вземете си подаръците и поздравите по време на наздравицата, няма смисъл да минавате два пъти през всички гости - ще отнеме повече време. А и хората са си свикнали тогава да подаряват, обичай си е. После фотографът ви нарежда пред булчинската маса и казва "Който иска да се снима, да заповяда" и хората се изреждат маса по маса, а другите хапват и пийват, докато им дойде реда.

Общи условия

Активация на акаунт