Сватба 2018 - IX част

• 44 431
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Фъстъче, много са ти красиви нещата. Поздравления!
Мария, бижуто ти за коса е прекрасно. Нежно и изчистено. Харесва ми.

Аз също не знам в крайна сметка ще имам ли моминско парти. Аз самата нищо не съм организирала, а кумата нищо конкретно не е споделяла. Нас ни чака кръщене след седмица - годеникО ще се кръщава, че все се кани досега, ама все нещо го е пропускал, та сега заради сватбата вече е съвсем наложително. Като ходих да му записвам час във църквата, попът ме пита на колко годинКИ бил кръщелника, и като му казах, че е на 39, рече: Уу, ами значи сме набори с него. Щях да падна от смях. Пак добре, че не се разкисках в църквата.
Аз преди малко поръчах подаръчетата за гости, които по-скоро ще са късметчета. Ето такива:
http://www.fliongata.com/shop/227/desc/bulchinski-kasmet-za-morski-svatbi-mare
Само че цвят екрю.

Решихме, че тъй като поканите са в шишета, ако и подаръчетата са в шишета, ще стане прекалено вече. Останалите неща, които гледахме пак са с едни етикети, едни текстове, имена..., а на нас наистина не ни се занимава чак толкова подробно с тези неща. А късметчетата си изглеждат съвсем сватбено и красиво.  Та, така де. Това също може донякъде да се сметне към графа - отметнато. Нищо, че още не сме ги получили, но поне вече няма да ги мислим какви ще са.

# 106
Чудя се и се мая тук от няколко дни какво затишие настанало в темата,без да се усетя,че има нова 😂😂😂
Прекрасни неща сте показали!
Фъстъче, може ле да споделиш от къде поръча огледалцата?
Ох,като ви чета иси мисля, че хем ми се иска да идва деня,хем май се наслаждавам на очакването (извратена работа 🤣)

# 107
Хър, много са симпатични подаръчетата!

Аничка, радвай се на подготовката, голяма тръпка е, въпреки нервите понякога. Цялото това очакване, всеки изблик на щастие, когато си избрал и уредил някое от многото неща... Прекрасно и несравнимо е!

Вчера питах мъжО дали не иска след няколко години да съберем пак гости да се повеселим и да си облека роклята. Grinning Жалко, че при нас я няма тая традиция с подновяването на клетвите...

# 108
  • София, България
Фъстъче, може ле да споделиш от къде поръча огледалцата?

Заповядай ЦЪК

И аз съм ползвала Одорекс когато бях тийнейджър, че имах доста проблеми с потенето. Върши чудна работа! Simple Smile

За моминското парти, знам имената на момичетата ,понеже аз дадох списъка на кумата, а тя си движи някаква организация. Знам само на коя дата е и кои момичета ще сме Simple Smile

# 109
Purple_ аз съм изпуснала снимката на подаръчетата, но сега видях линка с огледалцата и изглеждат много, много сладки. Браво за идеята. И аз исакм да направя на момичетата от моминското някакви изненади, но още нямам ясна концепция какво точно да бъде. Добрата новина е, че има време (засега така се успокоявам за всичко).
Аз сега правя едни закачки за масите, но се оказаха дооооста голяма играчка. Идеята е много свежа (според мен) и после, който иска може да си ги вземе за спомен. Ще ви кача снимки като имам изцяло завършено поне едно Simple Smile

# 110
  • Beyond the stars
Хър, много са сладурски  Wink Мен цената леко ме смущава на фона на вложените материали.
Понеже си правих сама късметчета (кумата ги хвърля като ММ ме изнесе от общината), та съм наясно с общата инвестиция и малко ме фрапират такива цени. Ама да, все пак ти спестяват труд, мислене и т.н.

За преобличането - харесвах си и двете рокли, пък танцът ни хич нямаше да се получи с дългата. Поне със сигурност нямаше да е толкова ефектен, че имаме една-две поддръжки, които стоят доста по-добре като се вижда краче  Blush Иначе я преоблякох като се върнахме от фотосесията за 2 мин в тоалетната на ресторанта, на ММ му отне повече време да си смени ризите отколкото на мен роклята  Laughing Между другото мъжете повечето изобщо не бяха забелязали, че съм се преоблякла, ама те толкова са ме и гледали в общината.  Laughing

Моминското парти - супер много се бяха постарали. Темата беше слънчогледи и море, на пук на пороя, който се изсипа.  Grinning Банери, гривнички.. всичко беше слънчогледово, имахме чудни слънчеви очила с надпис Bride и Team Bride. Бяха ми направили собственоръчно уникална чанта, която пуска вино с канелка  Mr. Green Имах специално внесен пясък от варненското Кубо със заровени пожелания вътре. Кумата беше изрисувала чашите със слънчогледи. Отделно бяха викнали един приятел професионален фотограф да ни снима. И игри разни..  Абе много ми хареса  Blush Имаше торта - Вени се жени, която на сутринта в неделя ми я праща мацката, която прибра самата торта с update-нат надпис - Вени се Ожени  Laughing Laughing

# 111
  • Beyond the stars
Вчера питах мъжО дали не иска след няколко години да съберем пак гости да се повеселим и да си облека роклята. Grinning Жалко, че при нас я няма тая традиция с подновяването на клетвите...

Аз се пазаря с ММ, че чакам предложение за църковен брак сега  Laughing Laughing И догодина .. нова сватба  Mr. Green

# 112
Фъстъче, много благодаря, в такава дилема бях за подаръци, много ми помогна Heartbeat

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 09:55 от Anichka 89

# 113
Вълшебство, да - определено цената е повече заради труда, а не толкова заради материалите.
Една племенница на годеника ми имаше желание да направи подобни, само че с някакви дражета с бадеми. Само че пак не излизаха по-евтини, да ти кажа, и като сложиш това, че ще се занимава да ги прави, отделно, че ще дойде точно в последния момент за сватбата, решихме да й спестим тези занимания. Е, поне вътрешността щеше да става за ядене, но...както и да е. Вече поръчах, така че каквото-такова. Прави ми впечатление като цяло, че едно и също нещо, ако го вземеш като сувенир е далеч по-евтино, отколкото ако е специално по повод сватба или кръщене.

Аничка, много си красива Simple Smile

Откъде си купи роклята?

# 114
  • Beyond the stars
Прави ми впечатление като цяло, че едно и също нещо, ако го вземеш като сувенир е далеч по-евтино, отколкото ако е специално по повод сватба или кръщене.

Абсолютно  Mr. Green Всяко нещо, като му сложиш сватбено отпред става с +40% в цената  Laughing
С една приятелка за след подписване търсехме ресторантче - малко хора, без музики и нищо сватбено - ако не споменеш, че тържеството е сватбено цените бяха леко по-различни  Laughing

Важното е, че ще станат красиви и както ти си ги искаш  Wink

Аничка - много нежна  Heart Eyes

# 115
Благодаря, момичета! Роклята е от Асеновград, магазинът е Роси -87.
Магазинчето не е голямо, но останах много доволна и от отношението и от обслужването (особено след това в Сватбения център в София).

# 116
Значи ще мина и през тях като ходя.
Какво се е случило в Сватбен Ценър в София?

# 117
Консултанката, която работеше с нас явно или не беше в настроение или си е крива по принцип и на няколко пъти  буквално ни държеше тон - и на мен и на майка ми, като попитаме нещо, което на мен лично никак не ми допадна. В крайна сметка всяка булка отива в такъв магазин с приповдигнато настроение и трепет и някак си не е ок да ти държат тон, а да не говорим, че потенциално им изсипваш една камара пари.

# 118
Естествено, че няма да ти допадне. Ха ми се е троснала някоя на мен, ха съм се троснала и аз или офейквам на секундата . Хич не им цепя басма на такива. ОткъдЯ накъдЯ, ва! ( както казва един образ) Магазини бол.

# 119
Естествено, че няма да ти допадне. Ха ми се е троснала някоя на мен, ха съм се троснала и аз или офейквам на секундата . Хич не им цепя басма на такива. ОткъдЯ накъдЯ, ва! ( както казва един образ) Магазини бол.

Ами аз така си и направих - вратата, колата и довиждане Rolling Eyes Предпочитам да смятам, че просто аз съм попаднала на такъв тип "темерут" консултант, защото около мен имаше и други момичета, които пробваха рокли и консултантките им звучаха много мило, но аз лично не бих стъпила повече там за нищо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт