Сватба 2018 - IX част

• 44 425
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
И от там идва и моя въпрос? Всички младоженци ли са с риза с дълъг ръкав?

Ако е със сако, задължително дълъг ръкав. Ако имате по-небрежен стил сватба, може и без сако, но замисли се как ще изглежда до твоята рокля, да не се окажеш ти натокана и облякана по последно, а пък той - по джапанки Joy

И да си вземе една-две резервни ризи за преобличане, че с тия костюми подгизват мъжете.

# 91
  • София, България
Да, официалното облекло предполага риза с дълъг ръкав. Ще видите и по другите гости, че ще са единици мъжете с къс ръкав. Simple Smile 

Благодаря за комплиментите за подаръчетата. И аз мисля, че ще ги харесат. Огледалата особено са много симпатични Simple Smile

# 92
Да, официалното облекло предполага риза с дълъг ръкав. Ще видите и по другите гости, че ще са единици мъжете с къс ръкав. Simple Smile  

Благодаря за комплиментите за подаръчетата. И аз мисля, че ще ги харесат. Огледалата особено са много симпатични Simple Smile
Хубави са ти подаръчетата! Момичета, моля показвайте  повече снимки от моминските партита!

# 93
При нас младоженецът ще е със смокинг и риза с дълъг ръкав, но ще вземем и една бяла с къс, че да се преоблече след официалната част, инак ще умре от жега на собствената си сватба Simple Smile

# 94
  • София
Нашата ще е нещо като градинка сватба и точно заради жегата (надявам се), се замислих дали да не му вземем риза с къс ръкав за след официалната част.

# 95
  • Beyond the stars
Purple_Peanut страхотни подаръчета  Heart Eyes Аз импровизирах набързо - патрончета (кой каквото пие, повечето -малкки бутилки вино) с етикет  I found my man but will always need my girls Simple Smile и с панделка ..зарадваха им се  Blush

Дълъг ръкав задължително, оцеляват - спокойно  Mr. Green И на августовските жеги държат.
ММ се преоблече за ресторанта, че нали и аз сменях рокля .. в смисъл смени си ризата и махна вратовръзката.

# 96
И аз обмислям варианта с ресторанта да си сложа късата рокля за подписването (която съм публикувала преди 2-3 страници). Малко ми е като на циганска сватба обаче това преобличане и много се чудя. Може би ще го направя ако ми е тясно и неудобно в дългата рокля.

# 97
Момичета, много позитивно се зареждам като чета мненията ви. Страхотни подаръчета, сладурски снимки с подготовления и вече минали страхотни булки.

По темата за децата аз съм За, може би като консултант по бременни и бебешки тревоги. Grinning Напоследък покрай растящите  зъбки, малчо лепна и някаква хрема. Това в комбинация с непотвърждаващи присъствие гости и висящи куверти леко започна да ме изнервя. Бях изкарала наши снимки, накупувах канц. материали, за да започна да подготвям нещата за къта за пожелания, но ще изчакам бебо да се оправи. Еййй да се оплача с НЕсватбен проблем. По-гадно нещо от бебе със запушено носле, което по никакъв начин не дава да го изчистя НЯМАААААААА!!!
Та определено ми действате разтоварващо и надъхващо за сватбата покрай моите неволи.
Иначе си платихме тортата преди няколко дни.

Малко се разочаровах, че за гола торта максимума, който ни казаха в сладкарничката за брой парчета е 35. Но пък беше толкова вкусна и сочна, че ММ мъж взе парчета и за вкъщи. Grinning Тортата я избра той, аз не съм много по сладкото, но щом и на мен ми хареса е страхотна. Grinning Вкусът е страчатела с лек бял крем и сочен шоколадов блат.

Ще бъде на 3 етажа и украсена с живи цветя и топер. Ето го и него:

Относно подаръчетата за моминското, аз все още незнам дали въобще ще имам такова, но със сигурност е сладурски начин да зарадвате приятелките сш с нещо за спомен.

За мъжката тема с облеклото - Юрках ММ постоянно да излезнем за костюм, защотото колкото и да ми казва, че ще си избере бързо си го познавам и също проявява претенции. За един ден обиколихме няколко магазина и не хареса нищо. Grinning Влезнахме в последния и оттам си взе всичко неочакванно. Отговорът разбира се беше: "Видя ли, нали ти казах. Всичко си взех за 1 ден и съм готов." Та се оказа младоженеца оборудван изцяло преди още да съм ходила дори на първа проба за роклята, която се шие в момента. 😁 Та по темата с ризите. Той си взе 2 с идеята да се преоблече. Хареса ми, че някак СЛУЧАЙНО Stuck Out Tongue Winking Eye си хареса риза, която се връзва прекрасно с цветовете на сватбата. Blush Няма да има вратовръзка или папионка, ще бъде по-небрежно елегантен.

В момента ми изработват бижуто за косата. Тъй като няма да имам колие исках акцента на бижутата да е в косата и държах да има лек ментов цвят, за да сме в тон с младоженеца и с цвета на сватбата. Blush . Още не е напълно готов, но ето ви една снимчица. Ще имам и такава гривна:

Доуточнявам бисквитките за подаръчета на гостите и като е готова пробната ще ви я покажа също. За тях ми пристигнаха ментовите панделки и се чудя откъде да си намеря напечатани тагчета. Някой, ако знае откъде мога да открия ще се радвам. (Нямам време вече да чакам от Алито Sad ) .

Това е от мен. Излях си неволите на по чаша кафе и изчезвам, че дребчо се събуди. Grinning

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 12:45 от Mariya_483911

# 98
  • Варна
Доуточнявам бисквитките за подаръчета на гостите и като е готова пробната ще ви я покажа също. За тях ми пристигнаха ментовите панделки и се чудя откъде да си намеря напечатани тагчета. Някой, ако знае откъде мога да открия ще се радвам. (Нямам време вече да чакам от Алито Sad ) .

Виж тук, има и ментови: https://www.charmybride.com/tagcheta-ukrasi-i-etiketi-za-bal

Много хубави неща видях тези дни, но нямах много време да пиша.  Прекрасни рокли, бижута и подаръчета за моминското парти. Моето няма да го организирам аз и дори не знам колко ще сме. Може да подготвя някакви бисквитки или нещо дребно да зарадвам момичетата.
Бях заета да правя кутия за бижута за сестра ми - на 1.6. е рожденичка. Направих я с декупаж, едно време бях карала курс и трябваше да си поприпомня. Напукването не ми се получи, но пак стана хубава.
Това с преобличането съм си го мислила, но нещо нямам нерви - ще гледам да съм с удобна рокля. Може да предвидя само за младоженеца някоя риза в повече.

# 99
  • София
Мария, говори ми... Въобще не помня кога е била здрава за последно малката... Grinning
И аз много ви се радвам на снимките и историите. Simple Smile

# 100
Добро утро! Вчера сутринта влезнах за последно и днес едвам смогвам да Ви прочета, но пък е готино четиво за сутрин с кафето.

Може да си имаме тема за след сватбата, която дали ще си е за бебета или dа се оплакваме за миялните и мъжете си (дано на никой не му се налага Grinning).. все ще е готино .

Иначе за DJ-a сме казали без чалга , предимно ретро рок и ще сложим няколко допълнителни песни пък вече той да си избира какво точно.

Колкото до украсата, реших да не давам пари за агенция и да си я направя сама, на повечето места ще са изкуствени цвета, но на масите ще гледам да са предимно естествени и да плуват в купа с вода и камъчета.

При нас сватбата е нещо като градинска така че зеленината ще е навсякъде просто цветята няма да са в много добро състояние затова ще си сложим изкуствени.

А, може ли да препоръчате някакви многоо добри ролони или дезедоранти, че 25 август предполагам ще е много жега и момъкът  ми ще е с дълга риза  Cry

# 101
За големите жеги препоръчвам Одорекс - има го в аптеките, мисля, че е около 13 лв. Действително спира потенето, а в този ден сигурно ще го има и от притеснение. Grinning

# 102

А, може ли да препоръчате някакви многоо добри ролони или дезедоранти, че 25 август предполагам ще е много жега и момъкът  ми ще е с дълга риза  Cry

Зависи дали искате да не се потите или просто да е "свежа пот". Ние в момента използваме и двамата с приятеля ми ОЛД СПАЙС (онзи дето бил на кон). Мирише страхотно, на бонбони, дъвки, детство. Не спира потенето, но не мирише. Аз като цяло не съм привърженик на продуктите, спиращи секрецията. А иначе вече две години си използвам домашно направен рол он и може би пак ще си забъркам за сватбата. Ако искате да не се потите има един спрей Одорекс, който по принцип се използва от хора със свръхсекреция на потните жлези (продаа се в аптеките).

# 103
Да и аз честно казано не съм привържаник на подобни продукти, но ще му го подхвърля като идея, че той се притеснява милия цялата риза да не стане мокра и после как да си свали сакото Cry

# 104
Да и аз честно казано не съм привържаник на подобни продукти, но ще му го подхвърля като идея, че той се притеснява милия цялата риза да не стане мокра и после как да си свали сакото Cry
1-2 резервни ризи и е готов

Общи условия

Активация на акаунт