Сватба 2018 - IX част

• 44 401
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
може наистина да направим тема Булките от 2018г. и там да споделяме развитието на живота си и бъдещи бебешоци. Така ще може момичетата, които вече имат опит/стаж да ни дават акъли Grinning

# 76
  • Beyond the stars
Даже не съм се сетила за това  Laughing Повечето ни поздравяваха с наши песни - примерно с кумицата хитът ни е Свири щурче, с други приятелки - Poison .. не сме имали проблеми с поздравите. Само един vocal remix на Шушана ни изненада и тъкмо мъж ми викаше WtF и пристига един приятел супер нахилен - чуйте колко е добър, много яко с vocala, не можеш да познаеш Шушана  Laughing  Laughing
Бяхме дали примерна playlistа, та горе долу можеше да си представи каква музика слушаме и ще сме ок.
Много певци се навъдиха  Laughing ММ най-вече .. не че не му се получаваше, ама - прави дует с майка си, с една приятелка, с шеф си ..абе многопластов талант  Mr. Green Mr. Green

# 77
Леле, за пръв път чувам за DJ, който да откаже поздрав от майката. :/ Не е редно и не съм чувала за такъв случай. На нашия DJ му казахме само да не пуска крисковци, гери-никол, сузанити и подобни, ДОРИ някой да помоли. Всичко друго беше ОК. Единствената чалга (макар да не я бих нарекла точно така), която звуча при нас, са няколко хита на Слави от старите. Моят мъж е от Френската гимназия, та с негови приятели от класа се бяха прегърнали и пяха, когато я пуснаха. Grinning И на моята сватба, и на други, съм забелязала, че най-много се тачи ретро и рок. Досега не съм видяла човек да не се изкефи на Rainbow - Can't let you go, например. Simple Smile

# 78
Уейстед, ах, този твой мъж значи! Освен съгражданин, се оказва, че е учил в същата гимназия като мен. Само дето може би доста години след мен Simple Smile Сега остава и някъде в моята махала да е расъл.

# 79
Уейстед, ах, този твой мъж значи! Освен съгражданин, се оказва, че е учил в същата гимназия като мен. Само дето може би доста години след мен Simple Smile Сега остава и някъде в моята махала да е расъл.
Светът е малък, Хър! Накрая ще се окаже, че и познати общи имаме. Grinning

Дайте задължително списък на DJ. Нашият каза да му дадем около 30 песни, на които държим, аз дадох флашка с над 90. Grinning

# 80
Аз в общи линии съм меломан и харесвам всякаква музика. Така сме се разбрали и с ДЖ. Не искам само мазнотии и хард рок. Имам доверие на ДЖ-я и мисля, че той сам ще усети атмосферата.

# 81
Като едното нищо Simple Smile

О, списъкът го подготвяме. И ние като една героиня от Капките, ще се окаже, че много си падаме по БГ-то, но ще има и други култови песни и песни, които свързваме с хубави неща.

# 82
Нашият ДЖ каза, че ще ни изпрати 2 списъка с песни, от които да изберем кой от двата по-ни допада като стил. Каза че единият е с балканка музика (забележете колко дипломатично изказване), а другият с ретро и комерсиална музика. Който списък си изберем по него ще се води, като ни помоли ако някоя песен от списъка категорично не желаем да я пуска- просто да я изтрием.
Специално за поздравите мисля да нямаме вето, но все пак да е в някакви разумни музикални диапазони Simple Smile
ПС: Слави си е класика по сватбите. Като се замисля скоро не съм била на такава, в която да са игнорирали творчеството му напълно Simple Smile

# 83
Аз категорично отказах слави на нашата сватба. Винаги ми е действал отблъсква що. Единствено условие беше това, както и никаква чалга, освен нещо леко по желание на гостите. Общо взето гостите не оставиха дж да пуска каквото иска, те му казваха как да е. За мен това беше важно, да се чувстват добре и да не остава празен дансинга. И се получи на 100% Защото пък с мъжа ми харесваме много странна музика, ако трябваше да е само по наше желание щяхме да си пеем и танцуваме само двамата 😀

# 84
  • Варна
Нашият ДЖ се съгласи да работи с нас, защото не обичаме чалга Simple Smile Смятам да му дадем леки насоки - любими групи и песни, но без изтъркани хитове като Деспасито. Слави - абсурд. И другото е - да има половин-един час за поздрави, но да не е цяла вечер. Ако някой гост желае да изпее нещо на караоке, не сме против, стига да не направи цял концерт Simple Smile

# 85
  • София, България
Бях обещала да ви покажа някои готови неща

....ама се редактирам и ги изтрих Grinning Да не ги види някой, след като минат събитията ще ги кача пак.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 11:29 от Purple_Peanut

# 86
Аз бях дала на диджея списък с хора, които да пусне и с няколко блусове за ориентация. Аз се радвам на песните на Слави и исках да звучат поне малко, тъй като знаех, че и гостите ги харесват. Шаферките решили да ме поздравят със Сватба на Слави, но диджея им казал, че има друго предвидено за тази песен и по едно време подбра всички ергени от гостите /а те бяха доста/, извика ме и мен на дансинга и им каза да се подредят в кръг около мен, след което извика "На колене пред булката" и всички клекнаха и той пусна тази песен, а аз пощурях от кеф! Grinning
Скрит текст:

На моминското парти момичетата ме поздравиха с тази песен - https://www.youtube.com/watch?v=SmnzgEsahrA
На сватбата отидоха и казаха на диджея и той обяви, че това е спомен от моминското парти и всички момичета от партито се събрахме на дансинга, диджеят ни беше дал микрофон и го държахме в средата, бяхме образували кръг и танцувахме и пяхме песента.
С кумата се радваме на тази песен - https://www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k
Също я слушахме и на моминското. На сватбата я поръчах на диджея и казах, че е поздрав за кумата от мен. Събрахме се пак няколко момичета на дансинга и играхме танца и пяхме.
На тема Слави Трифонов - диджея пусна микс от известни стари негови песни, а ние импровизирано се събрахме едни срещу други в редица мъже и жени, хванахме се през рамо, пеем и се засилваме едни срещу други, правим няколко крачки и падаме на едно коляно, нещо като съревнование между мъже и жени се получи. Не знам дали мога да ви го опиша особено добре, но беше доста забавно, още повече, че беше импровизация. Grinning

# 87
Sunflower много нежен маникюр.
Колкото до идеята да си имаме тема за по-нататъчно семейно развитие аз съм за с две ръце.Не познавам никой от вас ,но ми е много приятно сред вас.
Фъстъче моминските неща са супер,твоите момичета мисля ,че ще бъдат трогнати.
Колкото до плейлиста с музика за сега едно е сигурно,че Слави ще присъства мисля ,че е всеобщ Любимец по мои наблюдения.

# 88
  • София
Леле момичета, не съм влизала от сутринта и сега не мога да смогна да чета Simple Smile Фъстъче, страхотни неща си направила, направо ти завидях. Моите приятелки се разпръсват по морета и обучения и тотално отсвирихме моминското парти (което малко ме разочарова, ние сме танцьори и много ми се искаше да се развихрим), но какво да се прави. Затова пък друга моя приятелка има рожден ден в понеделник и ме покани на женско парти, така че май пак ще се получи нещо без да искам Smile
И да се похваля, че след голямото ми мрънкане за липсата на облекло за младоженеца, днес съвсем случайно минахме през един магазин и взехме риза и вратовръзка! И от там идва и моя въпрос? Всички младоженци ли са с риза с дълъг ръкав?

# 89
Аз лично Слави не мога да го понасям, но не крия, че ми харесват доста от старите му песни. Зад които всъщност стои Ку-ку бенд, а не той. Grinning Новата му "песен" с криско обаче е нещо потресаващо.

Пърпъл, уникални придобивки, честито! Аз лично бих се трогнала да получа такива хубави подаръчета като гостенка на моминско. Simple Smile Аз на моите момичета им подарих следното: персонализирана кутийка с декупаж (изработена от моя милост), в нея имаше по едно бижу за всяка, както и по едно тестерче на хубав парфюм. Мисля, че им се зарадваха. Simple Smile

Иве, по принцип младоженците са с риза с дълъг ръкав, защото с къс и сако не вървят.

Общи условия

Активация на акаунт