Сватба 2018 - IX част

• 44 393
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Medlinniel, спокойно, нервите са само в подготовката, на самия ден ще си забравила всичко, а след сватбата даже тревогите ще ти липсват, вЕрвай ми. Grinning Желая ти прекрасна сватба!

Хър, погледни в този сайт, от него си поръчах шотчетата за мъжете и съм много доволна. Цените са мнооого добри също.

# 61
Medlinel, да, видяхме ги и тези в Джъмбо. Те също са вариант, но някак твърде шаренки са сякаш. Хубавото пък е, че са магнитчета.

Това с колата е кофти. И нашата започва да сдава багажа, та постоянно се налагат някакви ремонти. Ние постоянно я ползваме и джиткаме от СтЗ до Казанлък с нея, та без кола е наистина трудничко.

Уейстед, огромно благодаря за линковете! Чак сега ги видях.

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 14:15 от Анонимен

# 62
  • Beyond the stars
Като казахте подаръчета - нашите бяха компаси от Алито https://www.aliexpress.com/item/Ourwarm-50pcs-Gift-Bag-and-Compa … .0.27424c4dDQ30hZ
Много се харесаха. Сутринта мъж ми получава клип от едни от неговите омотници - Таксито не дойде брат, прибрахме с компаса  Laughing Laughing

Хър Мяуджести провери при китайчетата, имаш време  Wink има готини морски джиджавки.

На мен за моминското ми донесоха една кофа пясък от Кубо специално  Mr. Green

Иначе wastedsunset е напълно права, нервите са само преди ако ги има. Аз в самия ден бях непоклатима - було сваляхме последната минута с риск за косата, майка ми почти закъсня за общината .. ММ чак се беше притеснил, че не потропвам с крак  Laughing

# 63
Като казахте подаръчета - нашите бяха компаси от Алито https://www.aliexpress.com/item/Ourwarm-50pcs-Gift-Bag-and-Compa … .0.27424c4dDQ30hZ
Много се харесаха. Сутринта мъж ми получава клип от едни от неговите омотници - Таксито не дойде брат, прибрахме с компаса  Laughing Laughing
Леле, с глас се разсмях на това. Grinning Grinning

Хър, моля, дано са ти полезни! Като цяло морската тема е много благодатна откъм идеи - шишенца и свещници с пясък, мидички, рапанчета, кутийки с мрежи и възелчета, корабчета... Прекрасни неща има и всеки с радост би си занесъл вкъщи нещо такова. Но и аз като морско момиче съм пристрастна... Grinning

# 64
Страхотни са компасите. И аз бих се зарадвала на такъв Simple Smile

Уейстед, има да. Само дето при нас усложнението идва от цветовете, които сме избрали. Хем море, хем бордо Simple Smile)

# 65
Много благодаря за новата тема!
Аз успях да ви изчета, всички сте прекрасни, много ще ми липсва тази тема после. Аз също съм навита да си спретнем една тема за бебета, пък кой когато му се случи Simple Smile
Сетих се, че не съм ви показала сватбения ми маникюр, а много си го харесах.

# 66
Sunflower, страхотни маникюр, пръсти и пръстен! И за темата - с две ръце ЗА!

Хър, морските звезди са червеникави (поне някои от тях), така че може да се впишат в морската бордо тема. :Р

# 67
  • Beyond the stars
То някои от сега сме в бебешките теми  Laughing Laughing Накуп ги караме задачите.

Хър, много страстно море с това бордо ..ама то по принцип морският десен с тъмно синьо си е с червено, тъй че ще се намерят идеалните. Wink

Sunflower - мн хубави нокти. Аз за жълти се чудех до последно, ама ще чакам някои официални снимки да покажа моя някъде.

# 68
  • София
Принципно за всеки месец от януари до декември си има теми за бебета, бременност, термин и т.н
Ние си бяхме направили тема - нещо от сорта на омъжените дами през 2015 г или нещо подобно, но отдавна не се пише в нея.
Иначе махнете ги колите, радвайте се, че вие сте добре. 2 месеца преди сватбата катастрофирахме на магистралата и колата доста си постоя в сервиз. Да не говорим, че и сватбата беше в друг град, ама се справихме, даже на никой не казахме, за да не ги тревожим. Така че най-важното е да сте живи и здрави, другото ще се нареди.

# 69
Сън, много ти е хубав маникюра и изобщо ръцете. Надявам се и моята кума да ме премени добре с хубав маникюр и педикюр. От много години съм й редовна клиентка и работи изключително сръчно и с много фантазия.

Може да си направим тема: Булки 2018 Simple Smile)) А защо не и за бебета. Дай Боже всекиму Simple Smile

Уейстед, да някои са червени, но аз толкова малко съм виждала от тях. Както и да е, дори и белите се връзват. Синьото не се връзва, а реално то е цветът на морето. Въпреки всичко сините елементи на тортата си ги оставих такива. Чак толкова няма да се втелясвам и спазвам за всичко тия конкретни цветове. Жартиерата е със синя панделка например.

Чакайте да ви питам: Някаква позната на майка ми, чиято дъщеря скоро правила сватба във Варна, се оплакала, че ди-джея не откликнал на молбата й да поздрави младоженците, от което й станало много криво. Казал: "Аз си имам програма и не се отклонявам от нея." Вие имали ли сте такива оплаквания от гостите или пък обратното - имали ли сте уговорка с ди-джея да не изпълнява поздрави от гостите?

# 70
  • София, България
Много е хубав маникюра.

Хър. нашият Диджей изпълнява желанията на гостите и точно за това изрично ни каза ако имаме ние двамата имаме песен, която не понасяме да му кажем, за да не я пуска ако някой си я пожелае Laughing
Казахме му, че нямаме чак такива непоносими песни, че да не можем да я изслушаме... В общи линии аз не съм фен на Слави Трифонов и диджеят го знае вече. Но ще ми стане неприятно ако откаже на някое желание (стига да е в рамките на нормалното). Предполагам, че един професионалист може да направи преценка кое от желанията е удачно да пусне и кое - не.

# 71
  • София
ДЖ, ако не беше сигурен как ще реагираме на дадена песен идваше да ни пита.  Simple Smile

# 72
Аз мисля да говоря с ДЖ да не приема поздрави, защото най-добрия приятел на бъдещия избранник като си пийне и започва да поздравява целия свят с някаква мазна чалга. А специално мен напук всеки път ме поздравява с една отвратително гнусна песен и аз най-демонстративно винаги излизам от заведението....Аз не слушам такава музика и не желая да приличаме на цигански катун. Разбрали сме се за сега да има чалга, но тип Слави Трифонов и нещо леко ретро. Ако има поздрави, те ще са умерени...Може да звуча откачено, но наистина не искам да оставям алкохола да владее гостите ми и от там цялото празненство.
П.С.: Сестра ми неслучайно ме кръсти Булката Хитлер...

# 73
Аз донякъде разбирам подобно вето на поздравите, но пък родната ти майка да не може да те поздрави...някак прекалено е.
При нас още не знам как ще ги регулираме тези неща, защото със сигурност бихме се радвали на поздрави, стига на някой да не му хрумне нещо чалгарско като понаправи главата. И родителите ми, и някои от роднините ни, се занимават с музика и пеят, и дори може да пожелаят да изпълнят нещо. Но мисля, че още при предварителните разговори споменахме това пред водещата и се надявам искрено да няма такива недоразумения и огорчени гости на сватбата ни.

# 74
Ние се бяхме разбрали без чалга. Иначе си приемаше поздрави от гостите.
За бебешките теми знам, че има по месеци, но нали идеята е да сме пак в една тема всички от тази тема. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт