Сватба 2018 - IX част

• 44 443
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Кой агенции бихте препоръчали за София?

# 616
Сватбена агенция Свят за двама препоръчвам аз

# 617
Кой агенции бихте препоръчали за София?
Аз препоръчвам Мелодика. Simple Smile

# 618
  • Варна
Пробвах рокля в Ла Споса. Наистина има много хубави и се държат с теб като с принцеса. Една там направо ми залепна - и като номер, и като модел. Проблемът е, че няма да е подходяща за Ритуалната и после за коктейла, а само са градинската сватба.  Вие какъв бюджет отделихте за рокля и имате ли втора?

# 619
  • Beyond the stars
Препоръчвам Мериан за София (и Вт) http://www.meriancenter.com/  Wink

Бюджетът за рокля ми беше доста скромен. Определено доста далеч от ниво La sposa, но се харесвам и с двете рокли и считам, че не сбърках с къса за танците .. супер ми беше с късата и кецките  Blush

# 620
Моята рокля беше около 700 лв. без воала. Не съм определяла предварително конкретен бюджет, но някак си в съзнанието ми никога не е съществувал вариант да дам примерно 2000лв за рокля.

# 621
  • Варна
Да, и на мен ми се струва много за една рокля, която ще облека за един ден - 1500 лева. Ако си я ушия, предполагам, че няма да надхвърля 600. Днес разпитвах и за грим-прическа. Пакетите се въртят около 140-160 лева. Като чуят "булка" и там сумите скачат двойно-тройно.

# 622
  • Beyond the stars
Аз съм казвала и преди - моите рокли с корекциите на едната излязоха около 150  Mr. Green Късата е на Chi Chi London , дългата - нямам спомен за марката.
Грим - 60лв. с мигли на снопчета (пробният не го броим нали?), прическа - 20лв. (ама фризьорката ме прави от .. дори не помня колко години и прическата не беше нещо завъртяно и сложно), нокти - колкото си давам всеки път 25  Wink
А и говорим за Велико Търново.

# 623
Рокля и воал 920 лв.Маникюр 16лв,грим пробен и в деня на сватбата общо 100лв.,прическа 60 лв.

# 624
  • София
Моята рокля е от сергия и май бе около 20 евро, гримът и прическата ще са си мое дело.
Само няколко дни преди това ще мина при фризьора, който се грижи за косата ми вече повече от 20 години, за подстригване и боя.
Маникюр 30 лв, но то това си върви и без да има събития.

# 625
  • Beyond the stars
Моята рокля е от сергия и май бе около 20 евро, гримът и прическата ще са си мое дело.
Само няколко дни преди това ще мина при фризьора, който се грижи за косата ми вече повече от 20 години, за подстригване и боя.
Маникюр 30 лв, но то това си върви и без да има събития.

И при мен понеже съм с гел, та не знам дали го броим като "сватбен разход" .  Mr. Green

# 626
  • Бургас
Моята рокля е за 350 лв, гримът - 50 в деня на сватбата и 25 пробен, прическа 80 лв... маникюрът си е ежемесечен Laughing

# 627
Здравейте,момичета! Simple Smile Присъединявам се към вас,с мъжа ми решихме ей така спонтанно да сключим църковен брак (нямаме граждански) и тъй като сме в края на Юли на море в Созопол решихме да го съчетаем.Изпратихме запитване към хотела,в който сме отседнали какво могат да ни предложат като варианти - ще бъде в тесен кръг 20-25 души.Любопитно ми е,след като от хотелът ще поемат организацията,те ли отговарят за намирането на духовно лице,което ще извърши церемонията?Ще се радвам тези,на които им предстои плажна сватба да споделят малко подробности.Искаме да е съвсем простичко,без натруфеност и много суетня,свежа лятна церемония на брега на морето. Simple Smile

# 628
  • Варна
Любопитно ми е,след като от хотелът ще поемат организацията,те ли отговарят за намирането на духовно лице,което ще извърши церемонията?Ще се радвам тези,на които им предстои плажна сватба да споделят малко подробности.Искаме да е съвсем простичко,без натруфеност и много суетня,свежа лятна церемония на брега на морето. Simple Smile

По принцип сватбените агенции отговарят за ресторанта и организацията на празнуването, не за църковния и граждански брак, но може вашият хотел да организира всичко - попитайте ги.
А за плажна сватба най-добре да каже змия Simple Smile

# 629
  • София
Ние сами се договорихме със свещеника, но той е познат.
Ако времето не позволява да отидем с кораба до острова, ще е на плажа на един от къмпингите на юг от Бургас.

Аз не бих разчитала на хотела да организира тази част от празника. Бих оставила само яденето и пиенето на тях.

Общи условия

Активация на акаунт