Сватба 2018 - IX част

• 44 464
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Здравейте,

И ние си получихме снимките и съм изключително доволна от фотографа ни, когото препоръчвам с две ръце: Тодор Вълков. Сватбата ни мина прекрасно, но все пак бяхме 14 човека, без стандартните ритуали и нямаше кой знае какво да се обърка.  Relaxed

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 14:16 от Диана ~~

# 601
Иве,честито много сте красиви.Heart
Ние чакаме халките тази седмица,нямам търпение.
Диана снимките са невероятни.

# 602
  • Варна
Диана, страхотни снимки, направо за списание. Първата дори ми прилича на колаж.

А какво мислите за подобни фотосесии:

# 603
Аз нашите халки си ги харесах много и са много удобни, и някак си ни стават и на двете ръце, НО изглеждат мръсни... Така се вълнувах за тях... Предполагам, че просто не са полирани добре, но така или иначе не са и гравирани ще ходят пак на ремонт за гравиране и полиране Simple Smile

# 604
gpym4e, супер ви се е получило с носиите! Simple Smile С моя мъж много искахме да си направим сватбена фотосесия с народни носии, но времето не стигна за всичко, затова сме решили на първата годишнина от сватбата да си направим. Simple Smile А и все пак нашата дата 20 април не бе избрана случайно, тогава избухва Априлското въстание.
Иначе подобни фотосесии са много разпространени в Русия, доколкото знам. На мен са ми малко нелепи, но има и забавни кадри сред тях. Simple Smile

Диана, чудесни снимки!

# 605
  • Бургас
Благодаря ви много Flowers Tulip

gpym4e , аз лично бих харесала да има няколко такива снимчици. Изключително нелепи са, но пък са много забавни Smile

# 606
  • Beyond the stars
gpym4e страхотни сте Simple Smile Направо не търси рокля - готова си  Wink
Препоръчвам ви фестивала на народните носии в Жеравна, като гледам колко ви отива.

# 607
gpym4e страхотни сте Simple Smile Направо не търси рокля - готова си  Wink
Препоръчвам ви фестивала на народните носии в Жеравна, като гледам колко ви отива.

Миналата година бяхме там,една двойка направи точно такава сватба и имаше служителка от общината и подписаха.Имаше бръснене на младоженеца,обличане на булката,жив петел,беше много красиво.

# 608
Обещах да споделя за Вила Екатерина,
мястото наистина е много красиво, но е скъпо. Куверти от над 100лв за мен е безсмислено

# 609
  • София
Вила Екатерина е прекрасна, но целият летен сезон е пълен.
Доколкото знам и голяма част от датите за следващата година са заети.
Правят по 3-4-5 сватби седмично.

# 610
Момичета сватбената украса по масите от живи цветя колко ви излезна? Правят ми оферта и ми се струва малко скъпичко. Ще споделите ли:disappointed_relieved:

# 611
Да за Вила Екатерина, правят през цялата седмица сватби, като съботните са най-скъпи и няма много избор на дати вече.

# 612
  • Варна
Момичета сватбената украса по масите от живи цветя колко ви излезна? Правят ми оферта и ми се струва малко скъпичко. Ще споделите ли:disappointed_relieved:
15-20 на масите на гостите и 50-60 младоженска маса.

# 613
ние се бяхме разбрали с агенцията 23 лева на маса, което включва ваза с цветя + 2 фенера със свещ, но сега размислих май и мисля да заложа само на цветя, но с по-висока стъкленица. За булчинската маса около 60 лева

# 614
Използвахте ли букета от колата после да го сложите на сватбената ви маса? Успя ли да уживее?

Общи условия

Активация на акаунт