Сватба 2018 - IX част

• 44 473
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Blond_wimp защо да трябва да имаме наем на съд или да го закупувам?
 Всъщност, от всички 7агенции на които писах само една има такава такса. На мен ме се струва  неоправдано при положение, че за цветята на една маса ще платя между 45 и 65лв, а те струват сигурно една трета от тази сума , да наемам и съд за тях.
По принцип сватбените агенции работят с определени флористи, които правят украсата с цветята. Те обаче не разполагат с вази и затова агенциите си начисляват цена  за ваза.  Ако искаш можеш да не сложиш ваза. При нас флористката ще опакова пиафлората с цветята и толкова. Даже последно може и по масите на гостите да не сложим цветя, а само свещи и разпръснати листенца роза. Тези от агенциите ,които не казват цена за ваза или каквото и да било друго - просто е включено в  общата цена.
При нас ще украсяват две познати аранжорки и ние сами си набавяме украсата. Отделно имаме само флористка за цветята. Но при нас цветята са на цена 15 - 20 лева на маса за гости и 50 на младоженска маса. Когато проучвахме офертите за украса под наем на сватбени агенции се наслушах на такива куриози, от рода на от 50 стотинки до 2,50 за едни и същи панделки. Мога и други куриози да ви разкажа. Smiley

Последна редакция: сб, 16 юни 2018, 10:45 от Nell999

# 586
  • Beyond the stars
Не мога да не си изрекламирам фотографката - Петя Табакова Heart
Скрит текст:
Днес си взех снимките от Еконт и дори не съм ги гледала ама оформлението си личи женския поглед над нещата - разкош.

# 587
Наистина си личи старанието.Много красиво се е получило. Heart Eyes

# 588
Наистина много красиво поднесени снимки!

Пожелавам успех на булките тази седмица! Да имате приказни и незабравими сватби! Simple Smile

Ако някоя все още търси своята рокля. Simple Smile

https://www.facebook.com/AtelierIvoire/photos/a.417355225011793. … ype=3&theater

Последна редакция: сб, 16 юни 2018, 21:35 от Sunflower92

# 589
  • Варна
Днес ме "ожениха" - бяхме на екскурзия и имаше фолклорна програма. Естествено, нямаше мъже и моят приятел игра ролята на младоженец. Така че се видях в народна носия и с червено було. Забавно беше. Отчетохме се с гайди и на истинската сватба няма да има гайди и було при вземането ми Simple Smile
Много готина идея със снимките върху флашка-ключ.

# 590
  • София
Мили момичета дойде и моят ред да разказвам. В петък сутрин се натоварихме по колите заедно с 3 кутии торти в полу -насипно състояние. На 16 сутринта беше супер времето, слънце, топлинка, кафенце, разходки по забележителностите направо приказка, докато в един момент адът се отвори и ме погълна. Младоженеца изчезна някъде, гости пристигат в хотела и тичам да ги посрещам. Става време за прическа и грим и небето се отваря и се изсипва порой, гръмотевици, светкавици, въобще пълна програма. След пристигане в салона се установява, че преди мен има 6 жени преди мен и продължава да се продънва небето. След кратък порой и от моя страна успешно започват процедурите с час закъснение. Излизам от салона..... слънце, жега направо и газ към хотела. Естествено младоженеца е по гащи 20 мин преди да ходи за кумовете, кумата закъснява (заради същия салон), аз решавам че за по- бързо ще се облека сама и така хубаво се оплитам в роклята, че сестра ми 10 мин не може да поправи сътвореното от мен Simple Smile
От там всичко мина по мед и масло, бърз подпис в гражданското, фотосесия и официалния ритуал, на който малко си поплакахме Simple Smile От ресторанта се бяха справили страхотно, танци, снимки и много смях. След като ни обявиха за семейство и целувката, на следващата баща ми се провикна "хайде стига, изяде ми детето" и целия ресторант падна от смях. Заваля едва към 22:30 и разхлади разкошно!
Е това беше от мен, следват малко снимки

# 591
Иве, честито! Страхотни снимки, много сте красиви! Цялата тази бъркотия сутринта сега остава само един весел спомен, който да разказвате. Важното е, че след това всичко е било прекрасно! Simple Smile

# 592
  • Beyond the stars
Всичко е добре, когато завършва добре.
Нали ти казахме, че всичко ще е идеално Wink
Да се обичате много!

# 593
  • Варна
Честито, Иве, прекрасни сте! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот.

# 594
  • София, България
Честито! Много сте хубави! ❤

# 595
Иве, честито, много сте готини! Много семейно щастие! Simple Smile

Впрочем, да се похваля, че днес най-накрая си взех булчинския букет, изсушил се е перфектно! Simple Smile Ако ще го запазвате, завържете го с цветовете надолу да виси.

# 596
Момичета здравейте!

Аз ви чета от известно време, но все не намирам смелост и време да се вклуча. Сватбата е на 25ти Август, само 2 месеца ми остават и уж по-големите неща са ни изчистени. Сега си търся добър флорист и калъфи за столове които да са в бежово или екрю.  Сватбата е в Главатрски Хан до Кърджали но и флорист от Пловдив или Хасково също става. Моля помагайте !

Благодаря предварително!

# 597
  • София
 Много ви благодаря,
Arlet. казват, че най- добрата в Кърджали флористка е Преслава. Магазина й се намира на центъра в началото на пешеходната зона.
Момичета трябва да ви кажа, че моя уж НЕ развълнуван мъж, изобщо не се притесняващ за нищо, и за който брака беше само някакъв подпис, не спира да се хили като тиква и да пита: "Как сте госпожо Кирилова?, Добро утро г-жо Кирилива..." Голям кеф му е

# 598
Много ви благодаря,
Arlet. казват, че най- добрата в Кърджали флористка е Преслава. Магазина й се намира на центъра в началото на пешеходната зона.
Момичета трябва да ви кажа, че моя уж НЕ развълнуван мъж, изобщо не се притесняващ за нищо, и за който брака беше само някакъв подпис, не спира да се хили като тиква и да пита: "Как сте госпожо Кирилова?, Добро утро г-жо Кирилива..." Голям кеф му е

Моя не спираше да ми слага новата фамилия.А сега след сватбата на всяко изречение.Голяма гордост.Чак подписа да си сменям иска.Оставих го същия само с една черта "С" да стане на "Е" Grinning

# 599
  • Варна
Мъжете също се вълнуват, факт Simple Smile След вчерашната фалшива сватба, ММ не спира да ми вика "булка". Много се забавляваше и няма търпение за оригиналната сватба. Сестра ми даже се просълзи, въпреки че истинската ни сватба е чак след 2 месеца. Слагам ви малко снимки от фолклорната програма с наше участие:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт