Сватба 2018 - IX част

• 44 477
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Нашия куверт в ресторанта е 23.50 лв., като е включено салата, предястие, основно, питка, 2 безалкохолни и 1 минерална вода. Най-скъпия куверт на ресторанта е 28 лв и то защото основното е някакво свинско бон филе и струва 12 лв. Всичко си внасяме без ограничение и без такси. Преди години там ми беше бала и останахме много доволни, всичко което беше останало от алкохола, мезетата, ядки, безалкохолно, че дори и непокътнати порции, ни беше опаковано и ни беше дадено. И тогава човека ни каза "все пак вие си плащате за това".

# 571
  • София, България
Лелееее махам се от тая София Grinning

Sisi_Sto, и ние имахме разни коментари за петъчната сватба, ама каквото-такова Simple Smile Всъщност сега се оказва, че даже всичките ни гости ще дойдат и на ритуалите през деня, без 3-4 човека. Значи могло.... Expressionless

Тамъъън онзи ден наредихме масите, сега трябва да размествам, че ще доведат две дечица, а тяхната маса е пълна на максимум... Sweat Smile

# 572
  • Beyond the stars
Такса за отворена бутилка ме впечатли  Crazy В нашият куверт влизаше едно малко и безалкохолно, като го преизчислихме на бутилки уиски, а ракията и виното си беше само домашно. Върна се всичко неизпито, тортата ни бяха опаковали, сервитьорките и на хората се включваха. Управителката такава салса изиграха с нашия хореограф, че никой от гостите не вярваше, че никога не са се виждали преди това  Laughing Овъртаймът ни беше 30лв. на час до когато пожелаем.
Абе нямам никакви забележки към ресторанта.

Змия разкошни халки  Heart Eyes Да не ти пука, аз се наслушах на - ама как така няма да се краде булка, как туй, как онуй ама..  Mr. Green Имаше гости, в туй число свекърва ми, с двойно по-скъпи от двете ми рокли тоалети.. ама кой както желае, ние казахме, че ще е супер симпъл без излишни неща.

Днес подадох документи за постоянен адрес и новата фамилия. Та след 20тина официално ще имам тире в личната карта и съм мома софиянка  Laughing тъй де, не мома .. госпожа   Mr. Green

# 573
При мен за постоянен адрес чаках,като в понеделник подадох документи и в четвъртък беше готово,чак тогава може да си подадеш документите за лична карта.

# 574
  • София
2015 г в Пловдив и нашият куверт беше около 25,26 лв. Grinning

# 575
  • Beyond the stars
При мен за постоянен адрес чаках,като в понеделник подадох документи и в четвъртък беше готово,чак тогава може да си подадеш документите за лична карта.

Зависи от общината явно. На момента ни извадиха и удостоверение за постоянен и за настоящ адрес - и с тях в паспортно. Като вземем картите ще пуснем книжки и паспорти и тъй.
То хубаво, че лелята каза иначе за настоящия адрес хич нямаше да се сетя,че трябва.

# 576
Туко що се връщам от проба...много съм щастлива че си видях роклята (многоо е красива) . Миналия път като я мерих ми беше точна,сега ми е голяма Flushed
Ще скъсяваме дължината и ще я наместим по талията . Една голяма дилема отзад има доста дълъг шлейф. Който със сигурност ще го скъсим малко,но ище незнам изцяло и да го махна или да оставя малко отзад....

# 577
И моята беше с много дълъг хлейф и шивачката предложи да го скъсим, защото е излишно чак толкова. Оставих си малко с копченце обаче, за да мога да го прибера по някое време да не ме настъпват.

# 578
Да ние ще направим копче за прибиране. Просто е дооста дълъг и мисля че ще е по добре да се скъси. Да много е красиво така,но само за снимки и да не се движиш Grinning
Резултата 4 килограма за 4три месеца. Като просто съм се ограничавала от сладко,пържено,тестено и газирано. Хапвах доста салати само вечер и риба.

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 21:55 от Sisi_Sto

# 579
Змия много са ви хубави халките.Колкото до недоволните “бъдещи и настоящи гости” придържайте се към вашите представи за идеалния ден все пак си е ваш и трябва да е по ваш вкус. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз сега си правя късметчетата
Май ще излязат повече от колкото си намислих Grinning .В тази връзка да ви питам вие каква бройка избрахте да са вашите?

# 580
  • Хасково
Аз ви чета редовно, но нямам никакво врeме да пиша 🤢 По въпроса с таксите -  ние в ресторанта нямаме никакви, куверта ни е 45лв, но включва доста неща за ядене, две безалкохолни и все пак е 4* хотел. Ноо,  една от агенциите, освен цената на цветята, имат такса наем на ваза - 10лв. Та и аз като G_amore се запитах, ако не наемем  вази, цветята на масата ли ще ги забучат? ...                                                                                                                                            
Иначе тази седмица ми беше кошмар. Майка ми се върна от чужбина да  търсим рокля, а аз се разболях от гнойна ангина, дойде ми и за капак в сряда си навехнах жестоко крака. И въпреки това обикаляхме. Много съм впечатлена от облужването във всички магазини, в които ходих - Арети, Be Queen, Всичко за сватбата,  Atelie Ivoire, Bridal House. (Преди да започна обиколката най-много харесвах моделите на Demetrios и Арети, обаче на живо останах много по-впечатлена от роклите в Atelie Ivoire и Всичко за сватбата. Продавачките наистина бяха страшно мили и търпеливи навсякъде.Обачее  аз още не съм намерила моята рокля. Оказа  се, че съм закъсняла и в момента се разпродават колекции 2018и имат супер малко модели, а новите колекции ще дойдат края на юли - началото на август. Sad                                                                                                                                                                                    И за капак, изненадващо днес най-близката ми приятелка ме покани за кума. Много съм щастлива, ноо сватбата е след три седмици и сега много спешно трябва да организирам моминско и подарък за сватбата 🤒🤕.  

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 23:28 от Ivayla_

# 581
Ивайла доста ти се е насъбрало,но накрая мисля ,че всичко ще се нареди.
Винаги когато избирате съд би трябвало да ви предлагат или наем за него или да го закупите.Най-евтиния вариант е просто да ви опаковат гъбата(пиафлората) по-красив начин.
Ние няма да имаме такси за внасяне на каквото и да е нито за тоалетна ,само овъртайм и някаква символична такса имаше ако закараме те да ни нарежат мезетата.

# 582
  • Beyond the stars
Змия много са ви хубави халките.Колкото до недоволните “бъдещи и настоящи гости” придържайте се към вашите представи за идеалния ден все пак си е ваш и трябва да е по ваш вкус. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз сега си правя късметчетата
Май ще излязат повече от колкото си намислих Grinning .В тази връзка да ви питам вие каква бройка избрахте да са вашите?

Аз знам, че трябва да са колкото годините на булката, ама пък ако сватбата е 200 човека, а булката на 20 ..малко несъразмерно ще дойде Grin

# 583
  • Хасково
Blond_wimp защо да трябва да имаме наем на съд или да го закупувам?
 Всъщност, от всички 7агенции на които писах само една има такава такса. На мен ме се струва  неоправдано при положение, че за цветята на една маса ще платя между 45 и 65лв, а те струват сигурно една трета от тази сума , да наемам и съд за тях.

# 584
Тези които не са ти обявили наем са си го включили в цената Stuck Out Tongue Winking Eye .Застраховат се ако нещо се счупи или изчезне.

Общи условия

Активация на акаунт