Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки ІІ

• 70 815
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Чудесна трансформация за 2 месеца, браво!

Аз вървя по план с храната, нищо изненадващо или ново при мен. Започнах 2ра седмица вгх ротация.
Петък ми е ден за теглене и контролни снимки.

# 586
  • София
Браво, прекрасна промяна.

Извини ме, че давам непоискани акъли, но смени сутиена, и на двете снимки ти е широк Wink

# 587
bethefirst, за два месеца промяната е уау, браво...би ли споделила, какъв хранителен режим си спазвала...за тренировките до колкото разбирам тренираш в зала?

# 588
  • Бургас/Пз
bethefirst , поздравления, страхотна промяна. Такива снимки са изключително мотивиращи  вдъхновяващи за темата. Трябва да си ги гледаш по-често и да се надъхваш да продължаваш все так. Сигурна съм, че с постоянство ще постигнеш мечтаната форма.  Hug Hug Peace

Аз продължавам с контрола на храната, като изключително добре ми се отразяват високите количества протеин. Вдигнах и кг-те в залата, завъртях упражненията и резултатът е добра мускулна треска, която много ме радва.

# 589
Когато сваляте маса,освен га3ирани,кафета,3ахар и пр.вредни(3наете си ги предполагам),пробвайте да и3клю4ите напълно солта,3а период от поне седмица до 10 дни..Никаква сол,нито прашинка,и никакви пакетирани продукти.Храната нека ви е месо със 3елен4уци и салати,овкусени с пове4е лимон и няколко капки 3ехтин.
Клетките се свиват и и3лишното водно съдържание се и3хвърля от органи3ма,обема на формите се променя,кожата също,и повърхностния целулит се ра3гражда много бър3о.

# 590
Аааааа аз без сол припадам Cry обезводнявам се, пада ми кръвното. Напоследък изобщо не ми се яде месо, а това е основната ми храна:confused: с зеленчуци и се чудя как да направя, че хем да се не напъвам, хем да приемам протеин, хем да не бих на от въглехидрати.... Даже хлебопекарната извадих и пека лимецов хляб, освен да броя калории др. не се сещам бррррр как мразяяя, никога не съм го правила.

# 591
Поздравления, bethefirst, наистина прекрасна промяна! Страхотен пример и вдъхновение!

# 592
 bethefirst, Чудесна промяна, наистинa. Определено трябват повече подобни снимки в темата.
Личи си, че и целулита се е изчистил. Може ли да споделиш повече за храната си?

Deziderata , ще следя с интетес какво се случва с ротацията ти Simple Smile

Ani_d, какво количество протеин приемаш?

# 593
  • Бургас/Пз
Ani_d, какво количество протеин приемаш?
Около 80-90г. По изчисленията на Страхил трябва да е толкова. Идва ми малко в повече, но с яйцата и изварата ми се получават нещата.
Скрит текст:
В идеалния случай, докато се намирате в калориен дефицит, консумирайте 2-2.5 грама протеин на килограм активно тегло (телесно тегло минус мазнини в килограми = активно тегло). Интересуваме се от активното ви тегло, а не от общото тегло, защото съотношението на мускулната маса към общото тегло е от голямо значение.
Моето активно тегло е 40кг, изчислено по този калкулатор https://fitbg.net/calorie-calculator
Смятала съм и по начина, описан тук и излизат малко повече около 100г, но е използван друг начин.https://bodyconstructor.com/new.php?id=290

# 594
Когато съм в период без месо,ям много тахани и сурови ядки,също и бобови,грах,нахут и т.н.

# 595
  • Бургас/Пз
Когато съм в период без месо,ям много тахани и сурови ядки,също и бобови,грах,нахут и т.н.
И аз ама ... сега следя макросите, а тахана и ядките много ми вдигат мазнините  Rolling Eyes Другите храни като бобовите, грах, нахут, киноа и т.н. пък се отразяват на въглехидратите - да в 100г нахут има 9г протеин, но има и 27г въглехидат, което хич не ми върши работа. Но пак ги ям де, просто не мога без тях, много ги обичам  Peace

# 596
Аз, ако припаря до тахан и ядки става страшно..... няма спиране

# 597

Ах, бедна ти е фантазията какви ги върша с тахана. Joy И с ядките.

Шегата настрана, мисля си, че моят основен проблем е протеина.
И забележка ми бе направена от тренерката. Много лесно минавам 120гр. А активно тегло имам 42кг според калкулатора.
Препоръча ми до 90макс, и че и това ми е много.

# 598
  • Бургас/Пз
Много лесно минавам 120гр. А активно тегло имам 42кг според калкулатора.
Препоръча ми до 90макс, и че и това ми е много.
Дези, с какво си набавяш толкова протеин?? Аз дори и на прах като пия, пак трудно ги докарвам до 90г.

# 599
Хмм, при меренето в края на м. август активното ми тегло беше 50,6 кг. Но предполагам, че не е коректно да се сравняват резултатите от 2 различни видове замервания. Този калкулатор с мерките от август ми дава активно 47,4 кг.

100-125 г протеин/ден - не се ли ядят някакви голи протеини (белтъци, извара обезмаслена или риба) или добавка ми е много трудно да ги правя (докато съм в лек дефицит или поддръжка!)

Общи условия

Активация на акаунт