Лакове за нокти - 122

• 74 844
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • Prismatica Aerie

И пак не е това, което е!
И някакви бабунки са се появили, само те му липсваха на всичките ефекти.Joy

Точно обратното е мнението ми за топа на Катрис - по-бавносъхнещ топ не съм купувала - дори и след няколко часа маникюрът не е изсъхнал и се разваля.  Naughty
+1

# 256
  • София
Каталано,
много е хубав даже.

# 257
Агентче, аз съм така с ментите и червеното. Простено ти е, защото нали знаеш - не са еднакви. Grinning
Направо очеизбождащо различни са, нали Grinning
Един ден се бях замислила за тъмносините лакове на Каталано и как си ги различава е тъмното Grinning Hug
(аз бих матирала това блестящо чудо на ОПИ, точно тези финиши стоят не зле матирани (за разлика от тези на ИЛНП)
... да си покажа новата лакова любов, която (о чудо!) не е лилава Heart Eyes
OPI DS Reflection ( то не е просто червен холограм, то е масло и красота)
Първоначално облислях да го комбинирам с OPI DS Magic или с Yoga-ta get this blue! Уж да стане червено и синьо, лятна комбинация, но ми се струва че Reflection просто не е този тип момиче Joy
П.П. Агентче, сложих два слоя база, ще споделя дали има damage после Simple Smile
Нали е чудесен Simple Smile
За 4-ти Юли можеш да направиш червено/синьо, но наистина синьото трябва да е много изчистено и непретенциозно, че Рефлекшънът не обича конкуренция! Дано не ти оцвети, задължително кажи!

Може ли да попитам колко време сушите маникюрите, за да изглеждат така уникално?
Направо ми остават очите в стилните ти нокти, Агент! Уникални са.
Мерси! Аз си виждам грешките, но до няколко години ще го изпипам процеса Grinning

Аз се лакирам с кафето, което си прелива в работа. Мажа пласт, пиша 3-5 имейла, мажа втори, плащам сметки, слагам топ - преглеждам форума, слагам капки за сушене/спрей - пак забивам нокти в клавиатурата (дълги не нося и не се съсипват дори прясно намазани)... в този смисъл аз не чакам да съхнат, а едно прелакиране от началот до край си е час и отгоре, но аз работя от нас и по клавиатурите ми има повече масло за кожички, отколкото по ръцете ми :green:

Кой лак с кой топ/основа работи най-добре и за мен е мистика, но опитвам различни комбота де. Вчера ръцете изсъхнаха много бързо с INM Out of Door top. На краката уж имах същият топ върху друг лак и когато 2 часа по-късно си обух маратонките да си направя тренировката се съсипаха големите нокти - единият едва забележимо, другият е пълна щета...

5.27 ам е, оставям ви, че ме чака дълъг ден, а искам да си направя тренировката за деня преди да умра от умора...

# 258

Нали е чудесен Simple Smile
За 4-ти Юли можеш да направиш червено/синьо, но наистина синьото трябва да е много изчистено и непретенциозно, че Рефлекшънът не обича конкуренция! Дано не ти оцвети задължително кажи!
Аз се лакирам с кафето, което си прелива в работа. Мажа пласт, пиша 3-5 имейла, мажа втори, плащам сметки, слагам топ - преглеждам форума, слагам капки за сушене/спрей - пак забивам нокти в клавиатурата (дълги не нося и не се съсипват дори прясно намазани)... в този смисъл аз не чакам да съхнат, а едно прелакиране от началот до край си е час и отгоре, но аз работя от нас и по клавиатурите ми има повече масло за кожички, отколкото по ръцете ми :green:
Много точно си го наисала - Рефлекшъна не търпи конкуренция, в този смисъл с Бей бридж са добре, но той е почти неутрален. Ако се съчетава със синьо може би трябва да е с Yo-gata...
А това в лилавото все едно аз съм го писала, че моите клавиатура и мишка са с гумирано покритие и пада голямо чистене...

# 259

И аз да се покажа 😊 Много отива на тен този лак - Golden rose Prodigy 14. Въпреки, че за 2 години не съм ходила на плаж и всеки ден мажа слънцезащита имам доста тен 🤔 Може би, защота живея до моренцето и тук слънцето е силно😁

# 260
  • Варна
Catalano, в грешка си! Страхотен е и много свежо ти стои.

# 261
  • София
На това му викам аз блестиво
http://www.polishthisblog.com/2013/10/zoya-charla.html
Пред него лакът на Каталано е като невинно девойче Wink
Ще взема да го извадя, като ме подсетихте.

# 262
  • Prismatica Aerie
Joy
Пепе и Тюркоазена,  да ви го метна тоя великолепен лак на 'предай щафета', да видите, че на живо болят очи от него. На снимка и на мен ми харесва. Ако бях прочела Агент по-рано щях да го матирам, но вече го бях махнала.

Зоя Чарла е отвъд ... всички мои зони на комфорт. Не мога да си го причиня Smile

# 263
  • София
Joy
Пепе и Тюркоазена,  да ви го метна тоя великолепен лак на 'предай щафета', да видите, че на живо болят очи от него. На снимка и на мен ми харесва. Ако бях прочела Агент по-рано щях да го матирам, но вече го бях махнала.

Зоя Чарла е отвъд ... всички мои зони на комфорт. Не мога да си го причиня Smile
Не бих се дърпала, да ти кажа Hands Nail Care

# 264
На това му викам аз блестиво
http://www.polishthisblog.com/2013/10/zoya-charla.html
Пред него лакът на Каталано е като невинно девойче Wink
Ще взема да го извадя, като ме подсетихте.
Много е готин, давай го  Flutter

# 265
Zoya Charla е уникален лак. Заедно с Opi Catch Me in Your Net Hug
Имам ги и двата, и са си must-have Heart

# 266
  • Варна
Catalano, не можеш да ме уплашиш!   Mr. GreenИмам два подобни- China glaze So blue without you от размяна

и ILNP Blueprint, който дори още не съм пробвала.

Аз пак сложих Shellac (синьо разбира се), гледам ви “жадно” и се наслаждавам на красотите ви. 💙

# 267
И аз съм със синьо. Лака е Catherine Arley 714.

# 268
Изрових моя, но май няма общо с показания от Catalano, както си мислех. Моят по скоро някак русалков 😆

# 269
Ариа, и твоят е много хубав.

Общи условия

Активация на акаунт