Лакове за нокти - 122

• 74 742
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • Prismatica Aerie
И мен митница ме спираше, но dinkov2 ме светна че няма - Commonwealth of Nations. Blush

Оф, с фолио на пръстите съм и едва пиша. Този личен бодигард на F.U.N не ще да си ходи без изтезание.

# 451
Има хора, които са плащали мито и/или ДДС за стоки от Австралия до УК.
Не видях някъде да пише специални условия за внос от Австралия. Може ли линк?

Намерих това:

"    The standard VAT rate is 20% and is charged on gifts sent from Australia with a total value over GBP 36 , where the total value includes:

-the price paid for the goods
    -postage, packaging and insurance
    -any duty you owe"

https://www.istillcallaustraliahome.com/australian-gifts-to-uk/4 … g-gifts-uk-avoid/

# 452
  • Prismatica Aerie
 Не съм търсила информация - споделям какво научих от нея. Надявам се да се включи и да внесе яснота Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 15:35 от Catalano

# 453
Ако се ship-ват от Австралия до UK, според мен трябва да има такси, които получателя трябва да плати. Bowtie

# 454
Защо какво им е на Опи? Аз ги харесвам може би най- много със Зоя. Дори преди Шанел и Диор шишета.
Нищо им няма, просто мое лично естетическо предпочитание съм супер изчистени и ръбести геометрични форми! Grinning

Между другото бях чела някъде, че формата на шишетата на ОПИ е най-популярната и разпознаваема в световен мащаб, съпоставима с тази на Кока Кола, та всякакъв мерак за драматично ребрандиране ще са абсолютен автогол! Ще си ги ползвам с кеф в тези шишета, видяло се е и ще се надявам на нова четка, като тази в Еssie Couture - феноменална!

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 17:57 от Agent Provocateur

# 455
  • sof
Направих и получих (задочно) поръчка от сайта на РР директно без да са ме чарджили Royal customs чрез Royal Mail (имам съответните рег-ии и логин-и). Не бих казала, че съм минала в крачка, т.к. основното ми колекционерско хоби е по-скъпо от лакове за нокти и съм купувала от AU чрез ebay и etsy и доставчик за Б-я и не са ме търсили за митнически сборове на вход ЕС за суми до 100AUD. За това и се въздържах до 84+12,50 доставка. Ползвам това т.к. голяма част от ценното ми време изтича в дън гори тилилейски, където едва ли Би се Доставило нещо, дори продавача да се навие (също като в Б-я). Кажете как е, ако има нещо моля да знам. Бях си го намислила, и поръчах от София, платих с Paypal, свързан с бг-банкова с/ка (разполагаме и с екзотична б. с/ка, която PayPal не ще) и онзи ден са получени без формалности от фирма доставчик в София.

Agent P., въздържам се от Like поради цвета на Фомата на Опаковките които си постнала. Защо така, даже не са модни този сезон, немея.

# 456
Agent P., въздържам се от Like поради цвета на Фомата на Опаковките които си постнала. Защо така, даже не са модни този сезон, немея.
Grinning Просто защото на мен  ми харесва цвета, независимо от други фактори, както е видно и от цвета на ноктите ми Grinning
Също така си позволявам да не се съглася с теб, че не бил модерен... за статистиката (не че е важно или е водещо за мен) според някои световно неизвестни модни диктатори всъщност е - Neapolis пролетно/лятна колекция 2018
https://www.chanel.com/en_WW/fragrance-beauty/makeup/c/neapolis- … ew-city-2018.html

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 19:56 от Agent Provocateur

# 457
Имам приятелка, която преди 2 години поръча от сайта на ПП до УК. Шипнати бяха с DHL , и си плати като поп в Англия. Аз също съм плащала ддс на чанта от Австралия до УК през Ройал Мейл.
Отделно не мога да го разбера това да се поръчва от техния сайт при наличието на сайтове, които се намират доста по-близо, а и се избягва треперенето за мита и ддс. Това е лично мнение.

Опаковките на Burberry са ми едни от най- красивите и модерни евър, ама какво разбирам аз...

# 458
  • Варна
Agent, лакът на D&G е страхотен! Цвят, форма на шишето- всичко! 💙

# 459
  • sof
Agent P., нека сме благородно и даже аристократично несъгласни. Този цвят, независимо от текущите моди е превъзходен, ама относно моя личен тен е Онзи цвят и поради факта, чисто субективно го фиксирам с недолюбване.

nadia23, при доставка с Royal Mail още от източника, което означава донякъде по-бавно пристигане на поръчаното, не съм имала обмитяване за до указаната сума. Имам си и си ползвам рег-иите, защото си попълвам колекциите и от Щатите и си плащам чинно, няма по-Порядъчна Световна гражданка от моя милост, каквато съм наивна. В случая "бързах" преди Brexit, че скоро ни се приключват удоволствията, както каза ММ - какво ще правим с толкова парички, като не можеш да ги похарчваш (той си мисли, че въпроса му е ритиричен де). Ще оценя много всякакви отзиви в такъв случай. Да не би да са въвели нещо ново вече, да им се не види.

# 460
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Направих и получих (задочно) поръчка от сайта на РР директно без да са ме чарджили Royal customs чрез Royal Mail (имам съответните рег-ии и логин-и). Не бих казала, че съм минала в крачка, т.к. основното ми колекционерско хоби е по-скъпо от лакове за нокти и съм купувала от AU чрез ebay и etsy и доставчик за Б-я и не са ме търсили за митнически сборове на вход ЕС за суми до 100AUD. За това и се въздържах до 84+12,50 доставка. Ползвам това т.к. голяма част от ценното ми време изтича в дън гори тилилейски, където едва ли Би се Доставило нещо, дори продавача да се навие (също като в Б-я). Кажете как е, ако има нещо моля да знам. Бях си го намислила, и поръчах от София, платих с Paypal, свързан с бг-банкова с/ка (разполагаме и с екзотична б. с/ка, която PayPal не ще) и онзи ден са получени без формалности от фирма доставчик в София.
dinkov2, уникален изказ имаш, трети път те чета и се чувствам адски тъпа!
Мисля, че ще се придържам към поръчки от Англия... докато може.

Аз също не харесвам шишетата на Опи и имам слабост към квадрати, правоъгълници и прочее ръбести.
А пък какво е модерно ми е последна грижа, в коя да е област - най-малко лакове за нокти. Важен ми е личностния душевен комфорт, който няма как да бъде постигнат, ако съм с някоя нафукана фуксия или скъсани дънки,  например.

# 461
Agent- винаги като видя този цвят, и се сещам за China Glaze For Audrey Heart Eyes -класика в жанра!

Отделно всяка година има поне по една колекция, независимо от марката, която си пуска подобен цвят. Аз също го обожавам, и вече му търся 100 причини да не поръчам, че се заринах с подобни -уж същите де, амам аз си виждам разликата  Mr. Green

# 462
Аз пък се почувствах адски невежа, защото за сефте виждам, че NARS имат лакове. 😒 И признавам, че досега не се бях замисляла кои шишенца ми харесват най-много. Вълнува ме само и единствено цвета 😆

# 463
  • София
А пък какво е модерно ми е последна грижа, в коя да е област - най-малко лакове за нокти. Важен ми е личностния душевен комфорт, който няма как да бъде постигнат, ако съм с някоя нафукана фуксия или скъсани дънки,  например.
Catalano, ти си мой човек! Hands Clap Все едно аз съм го написала собственоръчно Smiley

# 464
  • Варна
Като сме на такава вълна цвят, момичета, някоя от вас има ли Picture Polish Salt water? Видим ли е шимърът му? Зеленее или синее по-скоро? От снимките в нета не мога да разбера.

Общи условия

Активация на акаунт