Лакове за нокти - 122

• 74 813
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Директна доставка имаше на цена 7-8 евро. Последния път обаче, чаках доста, докато я получа. С Deutsche Post/ Български пощи пристига.

# 436
И аз харесвам шишетата на OPI, а звука като развърташ капачката на неотварян още лак мммм Grinning Grinning Grinning Обаче и мен ме дразнят че не влизат по кутии и чекмеджета хубаво. За сметка на това SNB имат перфектните шишета, идеално се подреждат един до друг в кутиите ми и уплътняват цялата ширина Grinning
Аз напоследък много често оставам не само без лак, но и не успявам да си оформя ноктите навреме. Ей го на, миналата седмица си оформих ноктите и си махнах кожичките в сряда с идеята в четвъртък да се лакирам, обаче детето се разболя и не ми остана никакво време. Сега са ми начупени ноктите, а си строших стъклената пила и ми е голяма мъка. За пръв път ми се случва, изпуснах я както си беше в калъфчето и остана вътре на парчета. Сигурно над 10 години използвам стъклени пили, изпускала съм и друг път на пода, но никога не се бяха чупили. В тази връзка да ви кажа, че стъклената пила от ДМ на Балеа мисля че беше не става. Купих си такава и още на пиленето на първия нокът се изтри ивица от пилата. Перфект си остават ненадминати за мен, трябва да мръдна до Лили да си купя... Надявам се в събота да успея да се спретна.

# 437
Аз така и не заобичах стъклените пили.
Много съм доволна от диамантената на Titania by Solingen. Solingen  са си... Heart Eyes

# 438
Blue Turquoise, да, видях, мерси! 👍

# 439
Винаги съм с лак, без него се чувствам с "голи" ръце. И моите нокти с лак са по-издръжливи. Simple Smile Заради вредата от лаковете ползвам база, а също и лакочистител без ацетон.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 10:27 от Петенце Цветенце

# 440
Аз гледам да оставам по ден-два без лак между смените, за да позволя на ноктите да дишат. А иначе вредата от някои от съставките не е само за ноктите, но и това, че проникват в организма.

Да ви питам, ползвали ли сте електрически пили? Гледах, че avon имат такава на прилична цена и се чудя дали си струва... Rolling Eyes

# 441
  • София
Елмайра, имам такава от 10 години и нито веднъж не съм я ползвала smile3511 Сега ме подсети за нея. Ще я извадя и ще й заредя батериите.

# 442
  • Prismatica Aerie
Без лак ме болят пръстите.

Получих мейл, че от август затваря сайта prettypolish. Разпродажбата ще започне тази неделя на 01.07.
Много станаха затворилите магазини, остава и Rainbow Connection да хлопне врати Sad
Аз мисля да направя като dinkov2 и да пробвам поръчка от австралийският сайт на PP до Англия, така поне могат да се поръчат лакове от по-стари колекции.

Електрическата пила, която Пепе показа не можах да намеря. Гледах някакви други, но по-скъпи и не знам дали си струва. В Алиекспрес пък има някакви за без пари, но предполагам са пълен крап. Няма угодия. Аз си обичам стъклената пила на Bohemia и всичко обработвам с нея - и нокти и кожи.

# 443
  • София

Получих мейл, че от август затваря сайта prettypolish. Разпродажбата ще започне тази неделя на 01.07.
Много станаха затворилите магазини, остава и Rainbow Connection да хлопне врати Sad
Аз мисля да направя като dinkov2 и да пробвам поръчка от австралийският сайт на PP до Англия, така поне могат да се поръчат лакове от по-стари колекции.

Електрическата пила, която Пепе показа не можах да намеря. Гледах някакви други, но по-скъпи и не знам дали си струва. В Алиекспрес пък има някакви за без пари, но предполагам са пълен крап. Няма угодия. Аз си обичам стъклената пила на Bohemia и всичко обработвам с нея - и нокти и кожи.
Тази беше италианска, по спомен. Обаче се продават и във веригата от немски магазини (животът ми да зависи от това, не мога да се сетя как се казваха) или поне се продаваха. Първата съм я купувала от там.

# 444
 Леле, днес в колата на път за работа точно се замислих от колко време не съм оставяла ноктите си да почиват без лак. Не знам, без лак се чувствам все едно не ми е довършена визията. Отделно, че голите ми нокти не са за гледане. Сега съм променила формата им от квадратни на обли и вече няма чупене по ъгълчетата, много по-лесно нанансям лака и по-малко се разваля с времето.

# 445

Това с prettypolish много тъпо, и аз влязох да съобщя днес, но по-ранобудните са ме изпреварили.

Сакън, че само рейнбоу конекшън ни остана май  Sad е, има и някакви френски, но там доставката цака много и аз поне не съм пробвала от там да поръчвам.
Ще ми е интересно дали и как ще се реализира поръчката от Австралия до Великобритания, може би наистина дотам ще стигнем... Тю.
Е добре де, и без това последните колекции (пролетна и лятна) не бяха нещо особено  Rolling Eyes. Гроздетоекиселогроздетоекиселогроздетоекисело...

# 446
  • Prismatica Aerie
Изключително ми е приятно, че пишеш, Pump17! Flowers Cherry Blossom
От сайта на марката :
Spend: $ 80.00: $12.50 Express Shipping
Spend $120.00: Free Express Shipping
( $AUD )
При мен показва цените в лв и няма опция за промяна. Imp
Иначе има и един унгарски сайт, но не съм го пробвала, че нещо смотан ми се вижда.

О, Пепе, сещам се за магазините, ще проверя там! Дано намеря, че нещо се въодушевих Flushed

# 447
Е добре де, и без това последните колекции (пролетна и лятна) не бяха нещо особено  Rolling Eyes. Гроздетоекиселогроздетоекиселогроздетоекисело...
Laughing

# 448
От сайта на марката :
( $AUD )
Иначе има и един унгарски сайт, но не съм го пробвала, че нещо смотан ми се вижда.
Взаимно  bouquet.
Ами то за мен по-интересен е въпросът дали няма да отидат на митница, а не толкова за доставката - съвсем прилична като цена изглежда. Аз затова засега се ослушвам, не съм имала досега работа с поръчана до UK стока, попаднала на митница - всички казват, че ставало лесно, по електронен път, но не съм и сигурна доколко на превозвача ще му се занимава с това.

От унгарския сайт веднъж почти бях поръчала, но нещо не беше докрай и добре преведен, а унгарският език не ми е сред силните  Joy - тоест, понятие си нямам, той си е по-башка език, и се отказах.

# 449
От сайта на марката :
( $AUD )

О, Пепе, сещам се за магазините, ще проверя там! Дано намеря, че нещо се въодушевих Flushed

Pump17  Party Hug

От австралийският сайт до Англия ще плащате мито, не минава между капките  Confused Плюс това и старите колекции първо там ги спират, при реселърите може да се намерят останали бройки  Wink

Поне има Color4Nails- любим ми е, и ще оцелее дълго- а и нонстоп нови брандове се зареждат  Heart Eyes

Rainbow Connection не вярвам да го спрат- има огромен оборот, и множество поръчки, цяла Англия от него само купува, та затова има и объркани поръчки вече (поне на мен ми се случи).

Унгарският сайт Nailland не е никак смотан. Поръчка в неделя вечер, беше при мен в сряда наобяд- това до София. На английски си е, и е супер лесна поръчката. Има и Loyalty points за отстъпки  Wink

P.S. Последните колекции яко ме кефят, особено най- последната- въздържах се само с 4, можеше и всичките де  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт