Лакове за нокти - 122

• 74 745
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Известни ли ли са ви тия лакове:

# 421
На мен не са ми известни, но ми харесват на пръв поглед Smile

Върху ваденки слагам ГР Quick dry, който по принцип си ползвам. Не ми размазва, но си трябва и малко свикване и намиране на "чалъм", както казва майка ми Smile Бързо мацвам и държа четката легнала.

# 422
На мен също ми допаднаха на пръв поглед, но не искам да рискувам без да чуя вашето мнение.

# 423
  • виртуално
Kiko 492 и 493

# 424

Приличат ми на китайски.

# 425

Приличат ми на китайски.
И на мен!
И шишетата им не ми харесват Simple Smile
(аз съм от идиотите, които трябва да харесват и шишето на лака.... любимите ми Опита много ме дразнят в това отношение)
И онлайн не мога да намеря нищо за горепоказаните!

# 426
Защо какво им е на Опи? Аз ги харесвам може би най- много със Зоя. Дори преди Шанел и Диор шишета.

# 427
Аз много харесвам шишетата на ГР Ice chic Heart Eyes Приличат ми на кубчета лед Grinning

# 428
  • Germany
Аз на ОПИ шишенцата ги харесвам, но се дразня, че не пасват много добре в чекмеджето с други шишенца до тях. Голяма мъка ми е това подреждане и сортиране на лаковете. В едно чекмедже държа кръгли бутилки, в друго квадратни и правоъгълни, започнах и трето с тези, които не пасват в останалите две. Лошото е, че не виждам цветовете, като отворя, но затова пък ги имам на дисплей и си ги знам като цяло.

От мен нещо семпло, което и друг път съм правила:

https://www.instagram.com/p/BkjnJJPhClM/?hl=de&taken-by=hobbystagram__[/

Видях, че снимката от предния пост не е излязла тук:

П.С. Замислих се за вредата от лаковете, а аз без лак не оставам, освен понякога в неделя, когато така или иначе чистя из къщи. В интерес на истината, когато съм без лак, често ми се зачупва някой нокът.
Вие давате ли почивка на ноктите си?

# 429
Chrissie, аз ако съм съвсем без нищо, веднага ми се чупят. Не оставам без заздравител поне. Stuck Out Tongue Winking Eye Доволна съм от Eveline. С него ми стоят твърди и ми допада като основа на лаковете.

# 430
Случва ми се на мен, но не съзнателно, а обикновено когато нямам настроение или време. Последният път беше преди да сложа стикерите, исках малко повече свободно време, а то все нямаше и може би седмица ходих без лак.

# 431
  • Варна
Chrissie, много нежен е този пепел от рози маникюр. Страхотна плочка имаш! 💙
Получих мейл, че от август затваря сайта prettypolish. Разпродажбата ще започне тази неделя на 01.07.
При мен също се чупят много повече ноктите, когато съм без нищо. Но смятам да започна терапия с RescueXx на CND, да видим, дали ще има ефект.

# 432
  • София
П.С. Замислих се за вредата от лаковете, а аз без лак не оставам, освен понякога в неделя, когато така или иначе чистя из къщи. В интерес на истината, когато съм без лак, често ми се зачупва някой нокът.
Вие давате ли почивка на ноктите си?
Лично аз винаги съм с лак. Не помня вече от колко години не съм била с "голи" нокти. Пък нищо им няма. По-скоро имам чувството, че получават някакви микротравми от чукането по клавиатурата на компютъра.

# 433
  • София
Много красоти видях на последните страници! Хареса ми статията за лакоманиячките. Simple Smile Разпознавам се.  Embarassed Не мога да дам знак.....  Simple Smile
Аз съм със Sally Hansen Belle of the Ball. Цветът на ноктите е различен от този в шишенцето. Simple Smile Ако имам време, довечера ще кача снимки.

# 434
Получих мейл, че от август затваря сайта prettypolish. Разпродажбата ще започне тази неделя на 01.07.
Благодаря за информацията👌
С превозвач ли поръчваш?

Общи условия

Активация на акаунт