Лакове за нокти - 122

• 74 693
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Най-накрая с новата форма да се видя с "дълги" за моите мащаби нокти. Съжалявам за ужасните кожички, не ме бийте, моля! Напоследък много ми се изсушават, независимо колко крем мажа и колко често ги избутвам.

# 496
  • Germany
Скрит текст:

От мен нещо семпло, което и друг път съм правила:

https://www.instagram.com/p/BkjnJJPhClM/?hl=de&taken-by=hobbystagram__[/

Разкош е просто, семпъл разкош 😍Grinning
А кои са лаковете, моля 😊

Ox da koi sa?

Много благодаря!

Люляковият е на Джесика, а брокатът е на Габрини. Ако искате, ще погледна точните номера довечера. Simple Smile
И тук трябва да похваля Джесиката, защото овен че цветът е много плътен и се нанася като масло, издържа и една идея по-дълго от останалите кремове при мен.
Габринито нанасям на един тънък слой върху един слой от Джесиката, за да не трябва да наслагвам сто пласта, иначе става прекалено дебел и неравен и не изсъхва добре.

# 497
Аз със малко тъп въпрос, но мислите ли, че всички топове, които са в шишета от черно стъкло са UV топове или само тези, на които изрично си го пише (като на този на Perfect)?

Lita, мерси - като си скрия бръчките зад големи очила и пусна филтъра на камерата почти го докарвам още Wink

# 498
  • Варна
Искам, разбира се номерца 😊
Ето и моите сладури, и болен не болен, като видях и твоята комбинация, мазах ко да прая

# 499
Агент, на Infinite Shine третата стъпка е в черно шише, но е само своеобразен аналог на на UV топ. В този ред на мисли моята логика е, че ако не е изрично упоменато, се гони ефектът на УВ топ, без продуктът да е реално такъв.

Допълвам се- по повод "НИКОГА" серията. И аз до скоро не си представях, че маникюрът и педикюрът ми ще са в различни цветове, но ето- доживях от близо две седмици да се подвизавам в подобен "типично нетрадиционен" за моята натура стил.  Laughing

Последна редакция: пт, 29 юни 2018, 21:28 от Анонимен

# 500
Според мен тези в черни шишета са еквивалентни на по-рано обсъждания топ на Mesauda.
https://moria.bg/mesauda-milano/nails-products/nail-care/crystal-glaze-top-coat
Съхнат под влияние на УВ лъчи. Не стават за лакиране на открито.

# 501
  • Стара Загора
OPI Solitaire

Днес скъсих почти наполовина, че ноктите ми бяха станали дълги почти колкото плочката. Още 3 дни и щяха да са 50 на 50. Толкова да го мразя това пилене, но иначе ще си ходя като вещица. Утре ще снимам новия маникюр. Simple Smile

# 502
  • София

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.2025539334398528.1 … ype=3&theater

Черния лак е Perfect 93, розовия, в основата е франкенполиш.

# 503
  • Стара Загора
Oriflame Getaway Cerise & Claire's Surfer chick, кутре и основа под глитъра - Golden Rose Morning Dew

# 504
Допълвам се- по повод "НИКОГА" серията. И аз до скоро не си представях, че маникюрът и педикюрът ми ще са в различни цветове, но ето- доживях от близо две седмици да се подвизавам в подобен "типично нетрадиционен" за моята натура стил.  Laughing
Grinning Ох, ТиЛи, представи си колко разкрепостени бабички ще бъдем след 30-40 год след като нашите консервативни Телешки устои почнаха да се поразклащат за има няма 40 год съзнателен живот и избор Wink

Аз установих, че мачовете от Световното са много полезни за маникюра (стратегията е да правя нещо с ръцете си, защото от нерви по футбола ям, а понякога и пия!) та днес полирах, мазах, пилих.... и да питам - избелвате ли ги с нещо или как/дали махате петната от лаковете. Бях чела някъде, че избелваща паста за зъби помагала, та днес и с това полирах; също така и с едни ексфолииращи кърпички за лице, но връхчетата си жълтеят...

Вчера си погледнах връхчетата, бяха леко побелели и ги закърпих за има няма 2 мин:

А днес сложих холо и на ръцете и на краката Rolling Eyes ТиЛи - не ми се смей МНОГО Wink
A England Catherine Howard + OPI My Private Jet

# 505
  • Germany
Момичета, лаковете са:
Jessica 937 Hush Hush
Gabrini Brilliant B12

По въпроса с разпродажбата от pretty polish, нали трябваше да започне днес? Не виждам намаления на PP...

# 506
  • Варна
Има, но както казах, сайтът им е много зле. Трябва да сложиш нещо в кошницата и там ти отразява отстъпка. На РР е 3 евро и нещо на FUN е 4 евро. Аз очаквах доста повече, затова махнах доста цветове, които бях сложила в кошницата. Ще видим по-късно през юли, дали ще намалят още.

# 507
  • Prismatica Aerie
При мен се виждат в сайта PP €9.75 и  F.U.N €10.50
Доставка €7.95
Ще видим по-късно през юли, дали ще намалят още.
Мислиш ли? Да не се хвърляме отсега..

# 508
  • Варна
Не знам как е при затваряне на сайтовете, дали правят последващи намаления. Аз поръчах само няколко най-желани. Ако намалят още, бих взела и допълнително.

# 509
В Rainbow Connection ПП са по 10.50 паунда. Тук не са много по-изгодни с това намаление, особено като сложиш шипинг.
Когато Nail The Mail затвори, ПП бяха пуснати на 50% офф. Това беше намаление, помниш ли, Pump17?

От мен една невероятна Masura Fantasy Wood 😍

https://instagram.com/p/BksLS3FhMI0/

https://instagram.com/p/BkpwjTChZ1V/

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 18:08 от nadia23

Общи условия

Активация на акаунт